Komentari na vest

Harakiri Arsenalove odbrane u derbiju sezone! Gvardiolin Siti ponovo juriša na titulu (VIDEO)

d

drakula

pre oko 1 godinu

kakav performans halanda. ludilo, decko je neverovatan plejmejker, da nije ramzdejl fino branio bilo bi tu i vise golova, al malo li je ovaj jedan plus dve asistencije. kevin de brujne, zna se, najbolji vezista na svetu
K

King of hel

pre oko 1 godinu

Kako je Gvardiola strpljiv sa Grilisom bio i davao mu sansu da igra iako nije nesto bio na nivou sve dok ovaj nije usao u pravu formu i sad vec ulazi u dobar ritam sve je bolji i bolji steta za cancela sto je otisao jest pao u formi al je Masina od igraca ali sta bi idemo dalje i bez njega buve Jos teski utakmica nece biti lako do kraja
П

Поздрав друже

pre oko 1 godinu

Не могу да се сложим. Веома пренадуван играч. Имао велике среће што му је лопта прошла испод голмана и постигао гол. Ништа није урадио на утакмици. Гледам преко интернета, Енглези га само хвале када игра али ако погледаш статистику видјећеш да нема ни један кључни пас, асистенцију или гол.
c

cirkus

pre oko 1 godinu

@pozdrav druze Niko nije plesao po terenu na ovoj utakmici, ali grilis je u usponu forme i jeste odlican u poslednje vreme. Da li vredi 100m funti? Verovatno ne, ali su partije na nivou startnog levog krila mancester sitija.
p

pjer

pre oko 1 godinu

Pa ko se nadao da Arsenal sa Dzakom i onim indijancima moze do titula,meni je iskreno cudno da su uopste medju prva 3 a o tituli da nepricamo,od naredne cetiri utakmice oni 2 ili 3 nece pobediti sigurno,luzeri obicni hoce sa Dzakom da budu prvaci.
R

Rusko

pre oko 1 godinu

City ove godine ce osvojiti Ligu Prvaka. To vam garantiram. Nisu dobri kao prije, al sad igraju puno opreznije
K

Kobe

pre oko 1 godinu

Arteta promasio potpuno sa Tomijasuom, lik je namjestio dva gola, i kod drugog gola, da ga nije udarila u nogu, ne bi bio gol. Plus morao je uklizati na sut, a ne stati kao curica. Odegard igrac malih utakmica. O "kapitenu" ne treba ni govoriti. Nketija tanak za visoke domete. Uopste politika kluba, dovodis Trosara i Zorzinja, a napadac ti Nketija, a Vlahovic dostupan. Da su doveli Vlahovica uzeli bi titulu
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Pep toliko rutinira EPL da postaje smešno.
@

@gr8

pre oko 1 godinu

Arsenal veći klub od Čelzija koji ima 2 Lige Šampiona?! Čelzi ima i Ligu Evrope, i KPK, šta ima Arsenal - 1 KPK. Čelzi je jedan od svega par klubova koji je osvojio sve kupove u Evropi, a Arsenal ne igra ni LŠ redovno.
g

gr8

pre oko 1 godinu

Arsenal ne igra LS poslednjih 6-7 godina. Ali da li znas da su oni igrali tu ligu sampiona 20 godina zaredom jedini uz Barcelonu,pre ovog loseg perioda koji je iza njih sad. Naravno da ne mogu da uzmu titulu ali sa ovim klincima uopste da se bore za titulu je veliki uspeh. Sto se Celsija tice kroz istoriju bio je osrednji engleski klub koji je u novijom istoriji jako napredovao velikim ulaganjima Rusa i sad Amera. Ali i pored svega toga fali mu 10ak trofeja i malo vise istorije da stigne Arsenal.Liverpulu i Unitedu ne moze prici.
G

Gost 1990

pre oko 1 godinu

Arsenal i njegovi pusti snovi.
C

CrazyTrapatoni

pre oko 1 godinu

Ako bi mogao neki domaći stučnjak da objasni ljubiteljima fudbala kako Bernardo igra levog beka, u utakmici koju City ne kontroliše, i ne igra unutra, već je konstantno uz aut liniju. Očigledno je da Bernardo nema fizičke predispozicije za tu ulogu na terenu, i da ima potpuno drugačije karalteristike kao desetka, ali šta je to što ga čini dobrim?
O

Odiično pitanje

pre oko 1 godinu

Na Atletiku su analizirali utalmicu sa Aston Vilom gde je Bernardo igrao isto što i sinoć u prvom poluvremenu. Pošto su još u fazi potrage za sistemom gde će Siti igrati kao ranije (načinom napada sprečavati brze tranzicije i kontru) a imaju gol mašinu napred koja očekuje direktne lopte, Pep je probao eksperiment sa Bernardom kao levim bekom, istovremeno i zadnjim ali i ofanzivnim veznim. U suštini, pokušava da dobije još jednog igrača u fazi napada na račun Bernardove inteligencije i intuicije (Pepove reči). Da dobije uigrani sistem lažnih devetki plus Halanda u šesnaestercu. Na Sitijevom tviter španskom nalogu su za Bernarda umesto centrocampista napisali todo(sve)-campista(veznjak). Nije uspelo juče u prvom poluvremenu, Arsenal je bio dominantniji a i Arteta je gledao prošlu utakmicu. Zato je sve leglo kada je Ake otišao na levog beka a Bernardo otišao na desno krilo umesto Mareza. Ja se divim profesionalizmu Bernarda Sileve, gledaj samo koliko je trčao juče, igrač takve klase koji je spreman da se podredi timu i taktici. A već sezonu i po ima želju da promeni sredinu (Barsa) a tako igra i daje sebe.
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Moje laičko mišljenje je da Pep pokušava da dobije 1 veznjaka više u ekipi a da ne otupi oštricu prema napred, tako da protiv ekipa koje igraju visok presing pokušava da u startnoj postavci ima Rodrija, Gundogana, Bernarda, KDB-a + 2 krila (Marez i Grealish/Foden) i naravno u napadu Haaland. Prošlih sezona nije morao da radi to jer je imao Kansela koji ima tehniku, pas i mozak kao vezni igrač, pa ga je često u fazi napada povlačio u sredinu uz Rodrija i tako dobijao tog 4. veznjaka, a u fazi odbrane ga vraćao na standardnu poziciju levog beka. Na taj način pokušava da dobije stabilnost na sredini terena. Medjutim problem je i do protivnika, Arsenal je u prvom poluvremenu igrao ozbiljan presing, mladi su i puni energije, na svom terenu naloženi, i na onakav pritisak nije lako odgovoriti bez obzira na formaciju. U drugom poluvremenu je Arsenal očekivano energetski pao i možda bi i sa istom onom formacijom iz prvog poluvremena napravili rezultat. Generalno odlazak Kansela je mnogo osakatio ofanzivu jer je bio svestran igrač zbog koga je Pep razvio nove kretnje u napadu i uvek je imao ekstra igrača na sredini.
C

CrazyTrapatoni

pre oko 1 godinu

@Odiično pitanje Hvala na odgovoru, sjajna analiza. Fascinantno mi je onda u tom smislu, i što je Pep odustao od svog identiteta protiv Arsenala, kako bi pobedio. Ako to bude slučaj i u drugim utakmicama (čitaj protiv jakih protivnika) mislim da će to biti pravi fudbalski skandal. Verovatno znaš za Pepove izjave kako neće odustajati od poseda, čak i da njegov tim gubi utakmice.
@

@CrazyTrapatoni

pre oko 1 godinu

Da, nešto se kod Pepa definitivno menja (neki detalji, ne verujem ceo pristup fudbalu). Verujem da su i porazi u LŠ od Reala i Čelsija uticali. Mada on i sam kaže da kao stariji gleda sve više na govor tela igrača, da to utiče na izbor prvih 11 ali sigurno je da hoće da promenama iznenadi protivnika. Ovo sa uklapanjem Halanda mu je definitivno nova glavolomka.
C

CrazyTrapatoni

pre oko 1 godinu

Izgleda da kako sezona odmiče sve više gomilaju problemi za Pepa. Siti nije selektiran kao ekipa koja će se braniti. Mislim da ako Pep ne reši zagonetku, i ne vrati se prepoznatljovom stilu, vrlo lako se može dogoditi da ne budu šampioni.
A

Alex DeLarge

pre oko 1 godinu

Ideja je da u fazi napada Silva ulazi sa boka i hrani Halanda loptama. Njegovo mesto defanzivno pokrivaju Gundogan ili Rodri, u zavisnosti od toga gde je nastala rupa, a u zadnjoj liniji prelaze na tri stopera... U sustini se radi o Pepovim fantazmagorijama, bez nekog preteranog ucinka, iako se defazivno mozda i ne vidi nedostatak zbog kontantnog presinga... Prosto, dok protivnik nema loptu, ne moze ni da napadne...
П

Поздрав друже

pre oko 1 godinu

Пеп је одиграо тактички перфектан меч. Убио је Арсенал са овим бековима које је стално мијењао и са гомилом плејмејкера на средини плус Бернардо Силва као десни бек, с тим да више продире кроз средину и пушта пас на Де Брујна.
b

bokibre

pre oko 1 godinu

Nemam nista protiv Arsenala, ali ne zelim nikada da vidim da im onaj njihov kapiten digne ikakav trofej u vis. Ne zbog kluba nega samo zbog smrdivoja
a

ahahah

pre oko 1 godinu

Nije vise on kapiten!
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Titula ostaje u Mančesteru, ostaje da se vidi da li u plavom ili crvenom delu. I sledeće sezone takođe ali u rukama najvećeg engleskog kluba Mančester Junajteda
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Krajnje je vrijeme, ulozili duplo vise od Gvardiole, red je da bilo sta osvoje..
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Pa jel neko stvarno očekivao da likovi poput Džake, Mageljaeša i Tomijasua dignu trofe Premier lige. Arsenal je prosečan tim i ništa više i još su imali najmanje povreda u odnosu na Čelsi, Liverpool, City, Junajted i Totenhem. Na kraju će biti četvrti što je uspeh za ovaj tim.
i

istina

pre oko 1 godinu

Uigraniji,iskusniji, jednostavno bolji.
g

gost'

pre oko 1 godinu

Ista situacija kao kod penala Argentina hrvatska.cist penal.sad se vidi koliko su penaldovci na aparate bili kad je Argentina gazila redom,a u ovom slucaju hrvate. Cist penal kao suza,I jedno I drugo.
S

Ssovac

pre oko 1 godinu

Od topdžija postaše furundžije. Prijateljski savet svim farmerima u Engleskoj da čuvaju svoje ovce jer je Granit blizu a besan je. Sportski pozdrav.
S

Sportski p...

pre oko 1 godinu

Pozdrav. Super utakmica, sto rece neko, stalno se derbiji igraju na 0:0, ovde se otvorili i jedni i drugi, presudan je umor igraca Arsenala od 60tog minuta(Arteta nije pravio izmene!!). Ali kakve gluposti pricate da nije penal, pa je l' isto sutirate kada je golman na metar od vas i kada vam ulece u noge tokom suta. Takodje, gde sme golman da se zalece u igraca, pogotovu sto Nketija nije trcao u pravcu gola nego je Ederson inicirao kontakt 100 posto. Pa od 82ge i Sumaherovog starta se na ovo gleda popreko, ne sme golman da ulece u igraca koji je u sutu..
k

kmee

pre oko 1 godinu

Placi neznalice. Kakav umor pola svi osim Sake imali odmor 2 meseca zbog SP i sad odigrali 3 meca i umorni? Mani se alibija. Siti osvaja a ti placi.
4

46

pre oko 1 godinu

Koji put se već dešava da Arsenal odlično odigra prvi deo sezone i onda počinje pad i na kraju završe četvrti... Ovo nije ništa novo i neočekivano, igrao sam 2&gg, poklon kvota 4,65 . Arsenal je za mene uvek bio ekipa koja igra lep i dopadljiv fudbal ali isto tako od 2004. godine su jednostavno luzeri koji se na početku svake sezone busaju u grudi a onda od januara krenu svi da im lupaju šamare pa na kraju sezone se zavuku u mišju rupu i budu srećni što bar igraju Evropu. Jednom u 100 godina se desi Lester koji osvaja ligu sa 11 igrača, tako da taj luzerski mentalitet imaju prvenstveno gazde Arsenala kojima kao da nije u interesu da se osvoji titula , pa imali su januarski prelazni rok mogli su da dovedu igrače za klupu sa kojima mogu da dodaju gas i završe posao. Ne kažem da Trosar nije pojačanje. Žoržinjo još jedan otpadak polovnjak iz Čelsija kao što su to bili David Luiz i Vilijan. Je l' se tako napada titula koja se čeka 20 godina? Manite se više priča da nema para, otplaćuje se stadion, bla bla bla ... Notingem Forest doveo 25 fudbalera grebu noktima da ostanu u ligi, Bornmut je lagano mogao da ponudi 30m za Zaniola , a Arsenal koji inače ima najskuplje karte za mečeve popunjava samo dve pozicije+ mali Kivior još jedan od mnogobrojnih "zaloga za budućnost ".
c

cirkus

pre oko 1 godinu

Slazem se oko funkcionisanja, transfera i bednog rostera, ali ova sezona je drugacija za arsenal, cak i da ne osvoje titulu (sto je daleko od smaka sveta) mogu da grade dalje na osnovu koju imaju..
4

46

pre oko 1 godinu

Možda, ali se uvek pojave klubovi na leto koji im odvedu najbolje igrače (kao Čelsi Ešlija Kola, Žirua, Barselona Fabregasa, Anrija, Vermalena, Junajted Aleksisa, Liverpul Oksa, Juventus Šćensnog i Remzija ... ) i onda moraju opet da grade tu "osnovu" koju će opet da prodaju umesto da nadograde i osvoje nešto značajnije od EFL i FA kupa, i tako u krug...
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Pukli su pod pritiskom,sami sebi dali tri gola,a i gde da ovakav limitiran tim osvoji PL ....bilo bi mnogo... Puno je tu nekih poluigraca.... City nista posebno rutina iskaznjavao ih i to je to..
i

iskrendabudem

pre oko 1 godinu

ma de kakav crni arsenal oni su luzeri bili i ostali u ligi, osvaja ovo city lagano hteli mi to ili ne.
a

artur2

pre oko 1 godinu

City ovakvih utakmica ima godisnje 20,a arsenalu je ovo prva posle 10god. Cydan penal za arsenal po meni nije bio jer je covjek sutnuo lopty u gol,i posle ga ederson udario,shvatio bih da je gurnuo loptu pored njega i da ga je htio zaobic i to je cist penal,a ovo je glupost lopta zamalo u gol i onda penal,pa sta da je bio gol bili ga ponistio i svirao penal..gluposti..city ove god nikad gori,nisy vezali 4pobjede zaredom u prvenstvo za 22kola a evo ih prvi na tabeli..vrijeme je da odje ostanu do kraja..bravo city💪
d

dst6

pre oko 1 godinu

Deluje mi da je premier liga postala (ili ide ka tome) ''SuperLiga'' odnosno da ce evropa sve vise zaostajati za engleskim klubovima, sem izuzetaka naravno (Bayern M, Barcelona, Real M...)
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Meni deluje da već godinama tu ligu uništava (100, 98, 93 boda) ekipa koja ne može da osvoji Ligu Šampiona. Srećom Pep je došao tamo i pokazao im da ta gostovanja po Barnlijima nisu baš toliko strašna koliko su ljudi mislili. Vežu ljudi po 15tak pobeda u Premijer ligi, a kao svako gostovanje super teško itd itd.. U glavama ljubitelja Premijer lige jeste verovatno tako, ali u praksi, engleski pik je bio tamo 2006-7-8 pa do 2010. Nakon toga pad.
d

duc

pre oko 1 godinu

Vasa izvinjenja treba da budu jednako velika kao i vase nepostovanje Sitija! WE ARE TOP OF THE LEAGUE!
G

Gostttttt

pre oko 1 godinu

Verovatno navijas za City od prve titule posle hiljadu godina
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

U vezi penala za Arsenal... Kad se Argentini ovakav penal svirao protiv Hrvatske, svi na sajtu bili u fazonu, sta da se radi, tako treba. Opravdava se odluka sudije. Samo zato sto su ljudi subjektivni i navijaju za Mesija. Sad kad se Arsenalu ( koji ne gotive) svira slicna situacija, odmah poklonjen penal, kradja veka i slicno. Ali ajde malo objektivno...
g

gostx

pre oko 1 godinu

Citi i United borba za titulu Arsenal gubi bodove nemoze iznijet sezonu s ovim igracima pozzzz
G

Gost124

pre oko 1 godinu

realno je da ne moze niko sa sitijem arsenal je to pokazao prethodnih par utakmica a junajted tek ne moze
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Baš tako City ili Junajted
G

Goster

pre oko 1 godinu

Sity je jednostavno jaci i iskusniji i mnogo namazaniji uveli su ih u nervozu od prvog minuta i tu se odbrana raspala,a pogotovu se to vidjelo u drugom poluvremenu kad je siti pojacao presing...Lagano ce siti uzeti prvenstvo,a kako igraju ostali u LS osim Bajerna realno nema konkurenciju samo da Gavrdiola ne pocne da pametuje
C

CoaCITY

pre oko 1 godinu

Pokušali da nas pokradu, dosudili nepostojeći penal Arsenalu, ali pokazali smo ko smo mi a ko su oni. Veliki City i 11. pobeda zaredom protiv malog arsenala.
g

gr8

pre oko 1 godinu

Vidi se da pratis engleski fudbal kad kazes mali Arsenal,za jedan klub sa takvom istorijom. Arsenal je posle Liverpoola i Uniteda,najveci i ubedljivo najtrofejniji klub u Engleskoj. City ako osvoji sve narednih 10ak godina mozda im malo pridje po broju trofeja,velicini i istoriji.Isto vazi za Chelsea ,Totenham necu ni spominjati. Postovanje za najvece engleske klubove redom Liverpool,United ,Arsenal .
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Junajted je najveći engleski i svetski klub
b

boze

pre oko 1 godinu

Koliko su samo smesni likovi koji ovde kazu "mi","dobri smo","bicemo bolji", itd....koliko klinacki mozak moras imati pa da tako pises za tamo neke strane timove
v

vare

pre oko 1 godinu

Ne nego ce klinci da navijaju za radnik iz surdulice
T

Tarantula

pre oko 1 godinu

Hahahaha,tome se i ja uvek smejem i setim jednog perioda kad sam kao klinac pored Zvezde navijao za Milan zbog Kake i Ševčenka.
d

druze

pre oko 1 godinu

Nije poenta navijati za radnik surdulicu,ali promasio si temu ,ne shvatas,i bzv je da ti objasnjavam,neces shvatiti svakako....
@

@druze

pre oko 1 godinu

Tako je,nije poenta navijati za surdulicu,poenta je navijati za zvezdu il partizan jer je po vama to mera srpstva,bolje nemoj ni da pokušavaš da objašnjavaš ništa

milford

pre oko 1 godinu

Arsenal Fk Sledeca Sezona
G

Gost090

pre oko 1 godinu

juuuunajted jiuuunajted juuuunajted!!!!!!! kapiram niko ne navija za city. pa onda junajted junajted junajted,bravo galamdzije arapske one najjplastičnije
p

plastikanjerosi

pre oko 1 godinu

Najveca plastika je tvoj Real, jer najvise placaju na svetu od osnivanja.
d

djalminhaa

pre oko 1 godinu

zasluzeno gubimo trku za titulom,jer ne mozes sa 12 igraca ici na titulu....moram ovo reci,parti mi se zgadio,zadnje 3 godine cim budu 2 losa rezultata,njega nema na trecoj jer je povredjen....dok ide tu je,cim je frka kao mis nestane...veceras nketija amater,2 sanse glavom sa 5 metara,realizacija 0,dzaka pri rezultatu 1 2 par ocajnih poteza,gubljenje lopti,cirkus u onoj kontri pravi,gabriel kriminal,martinelija nigde,odegarda takodje kad je gusto nigde,tomyasu nije kriv sto je uopste tu....zorzinjo je ostavio najbolji utisak...sve u svemu,zasluzen poraz i sramotan bod u zadnje 3 utakmice.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Realno najsmesniji penal u istoriju fudbala, ovo je nemoguce da je neko dosudio. Ko ce ovim sudijama vise stati na kraj
T

Topdžija

pre oko 1 godinu

Ali postavka igre Arsenala kao da mi jurimo zaostatak za City-em a ne obrnuto! Vidan pad samopuzadanja, ali dobro. Nije neočekivana rezultatska kriza, opet igraju isti igrači celu sezonu. Sve u svemu nije još ništa gotovo, isti broj bodova i utakmica manje! I City koji zadržava loptu od početka utakmice, za tim od milijardu evra ČISTA SRAMOTA!!!
H

HaalandCTID

pre oko 1 godinu

Ajde bree, titula ostaje u Manchesteru! Kakav smešni Arsenal, kakvi bakrači...
H

Hammers Srbija

pre oko 1 godinu

Vratnise i jedni i drugi Mu u igru za titulu, ali opet ce oni brzo na minus desetak, Siti mnogo jaci, ali nadam se tituli Arsenala. COYI
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Da li sada vide neki koliko je bio jak LFC, koji se sa ovakvim Cityjem tukao kroz 3,4 sezone na bod, dva. Razlika između Arsenala i Cityja biće minimum 10 bodova do kraja. Odmah iza polusezone su izgubili veliku prednost. Nema Arsenal logistiku da se tuče sa Cityjem. I da napišem nešto što mnogima može zvučati nelogično, ali neka na tren razmisle. U PL samo dva tima imaju realnu snagu i bar prvih 11 za borbu sa Cityjem, a to su Liverpool i Chelsea. Iz svojih razloga oba tima su u kanalu i pred Cityjem je otvorena livada. Od sledeće sezone vratiće se u punoj meri i United, pa će neko možda i svrgnuti ovaj, već dosadni City. Ako ništa drugo biće bar mnogo zabavnije.
k

kako

pre oko 1 godinu

mislis ovakav siti? ovakav siti koji gubi od totenhema junajted koji jednom dosao u finale lige sampiona od svog postojanja?Mislim pricas kao da je u pitanju real ili bajern a ne tim koji je operisan od evropskih takmicenja...pritom ni veceras nista nisu odigrali arsenal je sve sam odradio za siti
B

Boring, boring Arsenal

pre oko 1 godinu

U 3 kola od pitanja da li ce biti sampioni, do pitanja da li ce igrati Evropu iduce sezone. Klasika
S

Spankela

pre oko 1 godinu

Fabio Vieira je slika i pokazatelj klupe pre svega, ma nije on igrac za PL, kakve paseve on deli, kad primi leptu ovi ga pojedu. Decko je uzasan, sta vide oni u tom igracu, svaka cast menadzeru.
G

Gostq978

pre oko 1 godinu

no partey, no party
d

dubler

pre oko 1 godinu

Kakvi chokeri,pa da vas bar nadigraše nego im poklanjate pobedu
1

14

pre oko 1 godinu

Nezavisni od mojih preferencija, Man City je najboji tim u PL već 6 god. Ali, miriše sve ovo na neka lepša vremena. Ajmo Arsenal!
d

da ovih

pre oko 1 godinu

3 1 mirise na neka lepsa vremena,na neku 2019-u kad je siti dolazio turisticki da odradi trening na stadionu arsenala
n

najuspešnije od svega

pre oko 1 godinu

Kad mislis da saka i dzaka mogu do titule prvaka!!!
O

Ogi1410

pre oko 1 godinu

Cim vidim kolko ljudi mrzi Arsenal i navija za siti koji potroši 10 puta vise jasno mi je da su na pravom putu... Samo mi nije jasno zasto nema drugog žutog za Edersona i zasto nema vara za lakat Halanda u glavu Gabriela?? I da napomenem utakmica manje. COYG
G

Gosti2o2

pre oko 1 godinu

Siti ce ne kraju lagano uzeti totulu bez obzira na utakmicu manje. Realno mogu dobiti sve derbije do kraja, a Arsenal ne.
G

Gosti2o2

pre oko 1 godinu

Siti ce ne kraju lagano uzeti totulu bez obzira na utakmicu manje. Realno mogu dobiti sve derbije do kraja, a Arsenal ne.
O

Ogi1410

pre oko 1 godinu

a brate neka uzmu, ja ne velim da ne treba da uzmu nego je glupo kako Arsenala masakriraju sudije i i dalje su u vrh dok ovi tipovi redovno imaju pomoc kao da je malo sto u svakom trenu mogu da iskesiraju 100 m za igraca, bas mnogo dusmana ima po komentarima...
b

bgcz

pre oko 1 godinu

5 istih greški odbrane arsenala. Lagana titula za Siti posle ovoga. Ederson zaslužio drugi žuti za penal. Ovoliko odugovlačenja golmana nisam video od Mustafe
h

heheheh

pre oko 1 godinu

Ali na kraju meca gadjaju De Brujnea a on hladan ko spricer jos im i namiguje
F

Fabri

pre oko 1 godinu

Mogu li se izboriti sa pritiskom, pitanje je ali svakako se titula ne gubi u derbiju nego protiv Evertona i Brenforda... Neka ta tvrdoglavost tih ekipa i trenera, nama kao laicima je jasno da im treba iskusan spic a oni dovedu beskorisnog Zorzinja npr...

smederevac14

pre oko 1 godinu

Mozda je rezultat previsok, mozda i ne. Arsenal u vidnom padu forme, cini se da je doslo do umora kod igraca, i problem u kratkoj klupi. Mislim da im je ovo prekretnica sezone bila, s druge strane ovo je trebalo Sitiju. bice zanimljivo gledati do kraja, nista nije gotovo ima jos dosta, ne treba zaboraviti da Arsenal ima mec manje, ali pitanje je kako ce izaci oni iz svega ovoga.
1

12344098373171771

pre oko 1 godinu

Sa ovakvim kiksevima i drvosječama u odbrani se titula ne uzima Tomiyasu ispred Whitea u najvažnijoj utakmici sezone - ma važi Dekocentrisani totalno i Zinchenko i ostali Još jednom se dokazalo da klupu i roster uopšte nemaju Lično mislim da penal koji im je sviran je čista usluga za greške koje su im sudije napravile u prošlom kolu, ono se ne bi regularno sviralo jer je Nketiah već ošutao loptu, ali ok

Lemi

pre oko 1 godinu

Debrujne danas na pasevima uzasan. Omasio sve po dva metra. Ali je pretrcao maraton i presingom sve nadoknadio, i opet bio glavni faktor za pobedu. Zato spada u grupu najbolji od najboljih, nestvaran igrac.
r

rti88

pre oko 1 godinu

Arsenal osvaja hahahahah city druga dimenzija
d

drakula

pre oko 1 godinu

arsenalov pad poceo je kad su izgubili od sitija u FA kupu.
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Prvo pol.odlicno,u drugom kao da je izaslo 11 baba,igra sa golmanom,nesto se ko vrijeme zadrzava,umjesto da se to ispucava kao nekad sto je bilo,ono se nesto igra igrac golman i 2 gola primis tako iz greske,kad sam vidio da nema Partija okamenio sam se,u najvaznijoj utakmici u sezoni,definitivno se tu mora traziti dugorocno resenje,mada je Zorzinjo bio ok.sve u svemu zasluzena pobjeda Sitija...

Lemi

pre oko 1 godinu

Arsenal celu tekmu klimav i nesiguran i supalj. Da je Siti izasao sa normalnom postavom kad je vec znao da ce da ceka kontru i gresku, da je izasao sa 433 i brzim krilima tipa Foden Alvarez, bilo bi 0:5. Ovi su pretrnuli od straha od prvog minuta sve do kraja. Dzaka je sam mogao dati ili asistirati 2-3 komada ali je prosto poludebilan covek. Gvardiola, prekini da izmisljas toplu vodu.
3

365

pre oko 1 godinu

Rutinski siti sa 30 posto kakav crni arsenal
d

drakula

pre oko 1 godinu

SITI POJEO ARSENAL ZA DORUCAK. PENAL NEZASLUZEN
H

Host of other

pre oko 1 godinu

a dobro realno druze da uzmes titulu sa nketiom,dzakom, i ostalim prosjecima bilo bi svemirsko cudo..pored ovakvog sitija.. kapa dolje da su uopste u prici za titulu sa ovako kraktim rosterom..
H

Host of other

pre oko 1 godinu

a dobro realno druze da uzmes titulu sa nketiom,dzakom, i ostalim prosjecima bilo bi svemirsko cudo..pored ovakvog sitija.. kapa dolje da su uopste u prici za titulu sa ovako kraktim rosterom..
p

ppapapa

pre oko 1 godinu

Uzeo i lester sa faksom, hatom, i morganom okazakijem pa nikom nista
d

drakula

pre oko 1 godinu

ko je rekao da erling haland nije igrac za velike utakmice ???????
j

ja sam mm

pre oko 1 godinu

rekao moze nekad da ubode i tap in u velikoj utakmici doduse kad je mec vec rezultatski resen
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Ne moze se do titule bez rezervi. Covek celu sezonu gura isti tim jer nema druge igrace i naravno da je moralo doci do pada. Nece pobediti ni sledecu protiv Aston Vile u gostima jer jednostavno nemaju snage vise. Samo mi ne ide u glavu da nisu doveli kakvog takvog napadaca u ovom prelaznom roku, a znali su da ce Zezus biti jos dugo povredjen. Nketia jedini spic, a i on nije ni za Championship. Na kraju ce uspeh biti da ostanu u top 4, steta.
a

alsalaslala

pre oko 1 godinu

Josep Pep Guardiola je za Mikela Artetu: Vicente Del Bosque HAHAHAHAHA

VASKE

pre oko 1 godinu

Titula ostaje u Mančesteru, zar se nešto drugo uopšte dovodilo u pitanje?
T

Twix

pre oko 1 godinu

Samo mi reci da tradicionalno porodicno navijate za Siti od '89?
G

Gost29

pre oko 1 godinu

Ja navijam za Mančester Junajted od 1990 kada se SFRJ raspala šta te to čudi?
H

Haland busilica

pre oko 1 godinu

Alo arsenalovci dje vam titula? Pa sta je bilo? Zar niste vi najjaca ekipa. I za 20 god cete pricati, mlada ekipa. Perspektiva ogromna. Kad ono titule, pehari 0. I ovog Saku ce da pokupi Siti za 2 godine kad ode Marez. A sve ostalo je skart roba. Dje vam je taj Martineli ubica? Jel igrao veceras? Nisam video da je pipnuo loptu. Bice bolje sledece sezone.
l

llllll

pre oko 1 godinu

na Evertonu i Brentfordu su psihički pali večeras su dotučeni a za vikend protiv Emeryja i definitivno ispuštaju prvo mjesto i titulu Guardiola kad zasjedne na vrh neće ni silaziti do maja 👋🏻👋🏻👋🏻
G

Gost985

pre oko 1 godinu

2x me obarao sugavi Arsenal e neka su izgubili. A vala i sa titulom neka se oproste.

Bojan Zdravkovic

pre oko 1 godinu

Steta... COYG!

⁰⁰⁰

pre oko 1 godinu

nezreo je i zelen Arteta za Pepa još uvijek i dugo će tako i biti City večeras imam osjećaj sa pola gasa a i doziraju igru, u momentima kad je najpotrebnije stisnu, pa povuku i tako u krug što se tiče Arsenala - top 3 ove godine je puna kapa, svakako je prije početka sezone plasam u LŠ bio primarni cilj
G

Gostttttt

pre oko 1 godinu

Naivnost Artete. Vajt je morao da igra pre Tomijasua. Napadač je morao biti prioritet u ovom prelaznom roku. Nketia nije kalibar da menja Jesusa. Onakve dve šanse da propustis u ovako bitnoj utakmici je nedopustivo. Sve u svemu, Siti pokazao klasu, iskusna ekipa sa veoma jakom klupom, Arsenal prvo poluvreme korektan ali drugo stigao umor i neadekvatna klupa. Na leto nastaviti sa ozbiljnim pojačanjima i čišćenjem ostatka kao što su El Neni, Nketia, Holding, Tomijasu, Soares itd... Ima da se igra jos puno, gubiće i jedni i drugo, mnogo bodova je u igri. Sportski pozdrav
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Posle ljudi pricaju Gvardiola prevara. Lik tempirao formu neverovatno. Na terenu delovalo da uvek ima vise Sitijevih igraca. Odbrana kriminalna. Prvo greska Tomijasua, posle greska Gabrije i opet Tomijasu je skrece u gol i treci gol opet isto. Izguljena lopta i gol. Martineli ne znam sta radi na terenu... Voker zuti pola utakmice, Martineli nijednom da krene u prodor, sve preko Sake na kome se menjaju sa faulovima. Nketia dve sanse sam kao duh, glavom ne moze da pogodi gol covek. Sve ranemom. Ima jos dosta da se igra, ali veliki problem jeste sto nema ko da udje sa klupe kad gori i da razmrda ekipu i napravi razliku.
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Arsenal se samounistio, kreirali su 5 stiopstotnih sansi igracima sitija, i to bez nekog presinga. Ovako rasulo nekog tima u odbrani jos nisam video. Da he to onaj siti koji vrsi presing sa 7-8 igraca pa da razumem, vecina gresaka je bila prakticno bez pritiska igraca sitija.
s

sve sve ali

pre oko 1 godinu

Svirati ono penal za arsenal je skandalozno,zalosno,navijacki i smesno.Bruka za pl i vidi se koliko ih dominacija gvardiolinog sitia unistava kao ligu...
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

I šta ćemo sad ?! Bravo Siti, tako se pokazuje ko je gazda. PANNICK ON THE STREETS OF LONDON!
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

pisao sam i ranije da Dzaka,Zinchenko a pogotvo Gabriel nisu za Arsenal,Gabriel nije za premier ligu uopste,kupite kvalitetnog obrambenog igraca i zato treba dati pare a ne 80 za Kaiseda,dati 80 za 2 stopera
b

bosko2020

pre oko 1 godinu

moram priznati Grealish sve bolji i bolji
D

DareNbg454

pre oko 1 godinu

Sve dok je Arsenalu onaj pavijan kapiten nema nista od titule.
O

OkosBokos

pre oko 1 godinu

Sad ce da se zale na sudije tobdzije. Najveci klovnovi od "navijaca", Arsenal, Inter i Luzerpul.
p

pappa

pre oko 1 godinu

Navijas za klub koji nikad nije uzeo LS a i nece…
E

EdiCOYS

pre oko 1 godinu

Eto nek je Arsenal uzeo LS
o

omaewa

pre oko 1 godinu

Ispravite me ako gresim, ali ovaj Ederson je rupa teska a pritom i nije bas pametan, Siti da ima boljeg golmana jos teze bi bilo pobediti ih. On ima srece sto imaju dobre stopere inace je u rangu golmana iz nase lige. Siti ima vise iskustva za ovakve meceve, to je presudilo
_

_001742.5fc7fba6e0434456b11cdcbd0bdeb413.1718

pre oko 1 godinu

Samo da plastika city ne osvoji…
G

Grudva

pre oko 1 godinu

Ocekivano.....
I

Igrač godine

pre oko 1 godinu

Ovaj "svajcarski fudbalski umetnik" je definitivno bio najbolji pojedinac Mančester Cityja!! Ima dugo da ga slave! Hahhahaha
T

Twix

pre oko 1 godinu

Samo da mu se mi ne smejemo jer nas je on sam pojeo na poslednja dva velika takmicenja.
n

nemanja1512

pre oko 1 godinu

pa sta ste ocekivali da ce ova decurlija da pobedi pepa i njegov siti koji je preiskusan za ovakve utakmice, 2 ko kuca, hvala na lepoj kvoti
A

Al kad neko

pre oko 1 godinu

Od ovog salibe napravi stopera.Od Halanda je decko secer dobio...
B

Borcac5

pre oko 1 godinu

Titula se nece uzeti sa Dzakom u srcu veznog reda,drugo poluvreme realan odnos snaga,BLUE MOON
l

ljudi moji

pre oko 1 godinu

Kako je ovo smesno porediti a kamoli verovati da mis moze sa mackom da izadje na kraj.Pa razlika izmedju ove dve ekipe je ogromna!!!
U

Unknown84

pre oko 1 godinu

Nego, kako vi ono volite reći "Gde je Haland u velikim utakmicama "
p

petraaan

pre oko 1 godinu

Na kraju arsenal sam sebi skocio u stomak, Arteta 10 itakmica ne menja tim i sada stavi White na klupu…. Tomiyasu rang WBA, gabriel katastrofalan, saliba GOAT !
A

Azzu

pre oko 1 godinu

Kao što sam rekao, nema Arsenal taj mentalitet još uvijek, ali ništa nije gotovo. Ove sudije u Engleskoj su takvo spadalo, da je to teško objasniti.
s

stvarno je

pre oko 1 godinu

Smesno da ove istrage,onda ovakvo sudjenje i ostale gluposti kojim se bave protiv sitia pl da radi.Jednostavno oterajte gvardiolu i liga ce vam opet biti zanimljiva...
V

Vart

pre oko 1 godinu

Siti je u ovom meču pokazao da je bolji klub. Mada generalno gledano Siti ove sezone što se tiče igre nije na nivou gde je bio ranijih godina. To je zbog toga što su prodali Sterlinga koji je strašan igrač i bio je vrlo važan šraf ne samo po desnoj strani nego i samoj igri, na stranu karakter. Godinama u kontinuitetu je imao preko dvadeset golova i asistencija.
Š

Šta covek

pre oko 1 godinu

Naprica.Kakav crni sterling.Da siti igra losije igra,alto je zbog zasicenosti i svih ovih pritisaka sa strane.Oni su za pare koje su prodali sterlinga doveli halanda.Osim toga grilis je fenomenalan ove sezone...