Komentari na vest

Hari Kejn hoće trofeje i hoće u Mančester, Levi čeka Poketina

f

franjo 24041902Gost

pre oko 3 godine

dolazi u manchester united I svima dobroo
L

Lejčester

pre oko 3 godine

Siti, pa hajde i nekako. Bar bi osvojio sve u Engleskoj. Ali Junajted??? Ne kontam, koja je razlika u odnosu na Totenham!? Par mjesta na tabeli?! Igrač njegovog kalibra bi trebao da cilja Real, sve ispod je kikiriki
e

eeeeeeeee

pre oko 3 godine

Realno City-u fali spic. Ako im dodje Kejn, lagano ce i sledece sezone osvojiti.
n

noleeeee

pre oko 3 godine

normalan trener, kejn i stoper i Junajted je prvi favorit
G

Gagu1a

pre oko 3 godine

Pazi napad kejn,rasford,grinwood plus bruno i pogba iza treba odbrana da se zategne bekovi su dobri treba da dovedi kulibalija i allegrija ako hocu nesto da osvoje,ole soser je balav kao i lampard da bi osvojio lligu i dalje..
g

gostoljubiv

pre oko 3 godine

Ako želi da se odmah naosvaja trofeja, trebao bi da ode u Siti. Međutim, ako ode u Junajted mogao bi da sebi postavi veliki zadatak i izazov vraćanja titule PL na Old Traford gde bi on sigurno bio prva zvezda, a svakako je veća šansa da osvoji ligu sa ManUtd nego sa Totenhemom. U Sitiju bi realno bio samo šraf u već stvorenoj mašineriji.
G

Gost88

pre oko 3 godine

Slažem se sa svim 100%. Sudeći po tome da je toliko dugo ostao u Spursima u želji da sa njima osvoji neki trofej mislim da je skloniji da ide u Utd nego u City. Osvojiti trofej sa Pevcima je, kako se ispostavilo, nemoguća misija tako da Utd bi za njega bila prava sredina. Definitivno bi bio prva zvezda i prvo ime na spisku 11 igrača. Pep sa njegovim rotacijama i lažnim 9-kama... Ne znam baš.