Komentari na vest

Hari Kejn spreman na štrajk: Kad su mogli Luka Modrić i Geret Bejl... I što je Kajl Voker bolji?

j

je_suis_ronaldo

pre gotovo 3 godine

kako se ne nadje neki dovoljno bogat vlasnik da ovake posalje na tribine jedno 3 godine....bio bi primjer svim ostalim budalama...
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Klub ti produži ugovor, dadne ti veću platu i onda se nađe debil koji hoće da ide i da štrajkuje. Može prijatelju, al prvo da platiš iz svog džepa ceo ugovor, pa onda moze da se spusti malo i cena. Zna kejn da prelaskom dobija milione samo za potpis. Ja bi ga zakucao da trenira sa omladincima jedno 6 meseci pa bi videli bi li da štrajkuje.
м

м11

pre gotovo 3 godine

Да ти би сигурно остао у губитнички клубу пре него што би прешао у клуб који сваке друге године осваја премијер лигу.
J

Jasno je ko dan

pre gotovo 3 godine

Klub može da donese odluku da igrač pređe da trenira sa drugim timom ali ta odluka ništa ne znači tj nema nikakvu težinu jer igrač neće doći na te treninge. Klub može i sigurno će da donese disciplinsku odluku i novčano kazni ili suspenduje na neko vreme ali dok je pod ugovor mora da mu islaćuje redovono plate a koliko znamo njegova je verovatno najveća plata. Pitanje da li bi se klubu isplatilo da plaća najskupljeg igrača koji neigra. Naravno da ne već bi napravili gubitke. Igrač za vreme suspenzije da bi zadržao formu može da trenira sa bilo kim i u bilo kom klubu bez ikakve sankcije. U ovom slučaju to je klub u kojem želi da nastavi karijeru i to isključivo zbog trofeja a ne zbog novca u Sitiju i nepostoji drugi klub i ukoliko bi Totenhem dobio bolju novčanu bonudu sviđalo se to nekom ili ne. Može Totenhem da se dogovara i sa Čelsijem i sa Junajtedom, Realom, Barsom, PSŽ-om koliko hoće ali bez saglasnosti igrača od toga nema ništa. Ubeđen sam da će na kraju Totenhem popustiti i prihvatiti Sitijevu ponudu i to verovatno zadnjeg dana prelaznog roka tako da ne bi mogao da igra u 1. kolu gde su Siti i Totenhem rivali.
S

STRAJK

pre gotovo 3 godine

gladju, samo kifla i pasteta nocu, kad niko ne vidi
T

Taribo

pre gotovo 3 godine

Ne bi mi video terena ni na treningu, pa nek strajkuje. Plus bih ga i tuzio za neispunjavanje ugovora
T

Taribo

pre gotovo 3 godine

Ne bi mi video terena ni na treningu, pa nek strajkuje. Plus bih ga i tuzio za neispunjavanje ugovora
T

Trpadzija

pre gotovo 3 godine

Sterling I nekih 30ak meleona za Kejna,City bi i ubio dvije musice jednim udarcem!
G

Gostkfkf

pre gotovo 3 godine

sterling vredi maks 40 miliona decko se raspada 2 godine.
F

Fu-do

pre gotovo 3 godine

Modrić i Bale su stranci dovedeni sa strane, dok je ovaj njihovo djete. Uz to su Modrić i Bale forsirali transfere u Real, a ovaj bi da pojača rivala iz domaće lige. Ni centa ispod $175 miliona i još da bude sretan što su ga pustili.
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Svaki igrac vredi onolik okoliko je nego spreman da plati za njega. . .
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Hurikane je dobar, nema tu sta. Al on ni 80 miliona ne vredi.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Kejn je najbolji centralni napadac danasnjice uz Levu i Lukakua. Leva je u ozbiljnim godinama,a uvek sam vise gotivio tipove napadace poput Kejna,koji su brzi,spretni,vesti sa loptom,umesto spiceve poput Lukakua,klasicna sirovina,kao oni najtezi centri u basketu,zagradi se u kaznenom i zakucava,haha.
J

Jarchevina

pre gotovo 3 godine

Druze ne bih Ja rekao da si ti bas i gledao Lukaku-a.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Smesno je coveku unistiti karijeru, nema napadaca koji je vise uvalio golova od Kejna, a da nema trofeja, treba ga pustiti da nesto uzme od trofeja..
N

No money no Kane

pre gotovo 3 godine

Koji štrajk, kao bilo koji drugi igrač ima svoju cijenu i još 3 godine ugovora. Zašto je Tottenham loša strana u ovoj priči? Ako ga City toliko želi neka se isprse i svi sretni.
u

u

pre gotovo 3 godine

Li n
S

Supunini

pre gotovo 3 godine

Kad je toliko istrajan da ide neka se odrekne tih €58 što fale od ukupno €80 miliona koji mu ovi daju na 5 godina. On svakako ne ide kod Arapa po pare već trofeje.
B

Box

pre gotovo 3 godine

Klubovi kad ne ispostuju obaveze iz ugovora prema igracima kaznjavaju se oduzimanjem bodova ili cak suspenzijom iz evrokupova zar nije onda logicno da i fudbaleri budu kaznjeni suspenzijom i zabranom transfera u naredne dve godine
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Klub ako resi da se inati do kraja, naravno da moze igraca da suspenduje zbog neodradjivanja obaveza i drzi ga u tom statusu do kraja ugovora, ali uglavnom klubovi popuste u ovim situacijama, jer ni njima nike bas u interesu da to uradi. Kolko dugo covek igrs i pruza stradne partije, ima pravo da trazi iskorak, ni za fa kup be moze da se bori u dresu totenhema...
Y

Yala

pre gotovo 3 godine

Zaslužio je kane veći klub, a kad ode iz Tothama tek će tad biti osrednji klub koji je on vukao 5 godina. Mislim da bi i totham trebao da ispuni želju svom kapitenu da je to ljudski. Da se svi rastanu u dobrim odnosima , a totham će svakako uzeti dobre pare od bilo kojeg Manchestera. Ispod 120 neće sigurno.
J

Jaffa keks

pre gotovo 3 godine

Zao mi posle Sona sto ostaje. Ako ode Kejn, Totenhem u padu drasticnom. Son ce morati sve da vuce, a vec ima 29 godina i sve manje sanse za neki transfer u buducnosti. Realno decko zasluzuje bar da se oproba u nekom timu za titulu. Mislim da bi se uklopio u Bajern odlicno, cak mislim da bi u Juventusu i Interu mogao dosta da poboljsa. Bolje njega Atletiko da kupi nego Grizmana, sa igracke, finansijske i markentiske strane. Cak bih na mestu Real ponudio trampu Vinisius-Son. Ako nista drugo zbog Azijskog trzista bi eksplodirao transfer. Levi ako proda Kejna, Son nece mrdati sigurno. Sa druge strane mislim da mu tata ima dosta uticaja na karijeru i da ce biti u fazonu, Totenhem te proslavio, ostaces ovde da ih ispostujes. Kao sto navodno utice na njega da nema decu i da se fokusira na karijeru. Sto je jako tuzno gledajuci one snimke kad se igra sa decom drugih fudbalera, gde se prosto vidi da mu mozda fini takva uloga u zivotu.
J

Jasno je ko dan

pre gotovo 3 godine

Kejn više neželi da igra za Totenhem. Dve opcije postoje. Da mu nedaju ispisnicu i da igrač šrajkom bojkotuje klub (a verovatno bi dotle trenirao sa igračima Sitija) da mu pritom ide redovna plata sigurno umanjena za iznos kazne koju bi izrekla dis. organi kluba zbog nedolaska na trenige. Druga opcija je da Totenhem prihvati ponudu Sitija uz neko kompomisno rešenje. Neki drugi klub realno nije opcija jer je Kejnova izričita želja Siti zbog dva razloga dobio bi bolju platu nego od bilo kog drugog tima a i zagarantovano mu je mesto u startnom timu jer Siti nema drugog napadača (Gabrijel Žesus je bar za dve klase slabiji igrač i verovatno će napustiti klub ako ne u ovom letnjem prelaznom roku na zimu sigurno jer mu ističe ugovor). Verovatno do kraja meseca neće se rešiti ova zavrzlama a možda će potrajati do zadnjeg dana prelaznog roka (za one koji ne znaju u Engleskoj kraj prelaznog roka za prelaz iz jednog engleskog klub u drugi kraj je dva dana pred start novog prvenstva tj sredinom avgusta a za igrače iz inostranih klubova je kraj avgusta tj traje duže dve nedelje).
s

soniiii

pre gotovo 3 godine

sta pricas bre ti vinicus za sona zamena,ova dva igraca ne mogu zajedno u jednoj recenici,son je ispred vinicisusa kilometrima daleko u svakom pogledu pozz
r

roni

pre gotovo 3 godine

sterling i silva za kejna sto je nekih 60 mil i to je to sve preko toga je naduvano i precenjeno
S

Sasa1989

pre gotovo 3 godine

Levi je blizu odluke da prihvati ponudu Celsija, Abraham plus novac za Kejna... Bar tako kazu Englezi...
N

Neki gost

pre gotovo 3 godine

Tako je baš sam procitao na sportske.net prihvatice pare i ejbrahama (abrahama) za kejna, ne znam odakle ova informacija sad
I

Ima jedna mala sitnica

pre gotovo 3 godine

Mogu klubovi da se dogovore tj da Totenhem prihvati ponudu Čelsija ali bez potpisa igrača dogovor pada u vodu. A čitajući tekst Kejn je već u Mančesteru kod Gvardiole što znači Siti je njegova jedina želja i kraj priče.
O

Okinawa

pre gotovo 3 godine

Kejn nece u Celzi ahahahahah, Londonski rivali
p

plavac

pre gotovo 3 godine

velkam tu d dark sajd ahahahaha
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Ako su pametni, unovčiće ga sada. Od ManUtd mogu tražiti Marsijala i novac, od ManCity mogu tražiti Jesusa i novac. Mogu dobiti dobrog igrača i 50-60 miliona, za još jedno vrhunsko pojačanje.
G

Gostq

pre gotovo 3 godine

Kejn 120m+Laport Orije 15m tomiyasu 20m Vinks 20m lokateli 40m Sancez 25m andersen 25m Aldervild 10m kunde 50m Sisoko 10m auar 30m Lamela 10m vinicius 60m beloti 30m sabicer 20m 210m - 275m Totenhem ne moze dovesti svetske klase jer nece kod njih zbog problema sa trofejima,a tek sada posle Nuna nece,jer nije trener svetskog kalibra kao konte,murinjo I poketino
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Minus sam ti dao samo jer si u istom kontekstu stavio "Trener svetskog kalibra" i Poketina. . . Poketino je rame uz rame sa Nunom,ako ne i losiji. . .

Mali peca

pre gotovo 3 godine

Sitiju nije problem da da 150 miliona u jednom prelaznom roku al oni ne kupuju igrače za velike pare kupe njih 3,4 za 50,60 miliona,njima su potrebni levi bek ,drugi štoper jer je laport sklon povredama ,zadnji vezni i spic naravno al je Kejn preskup,za njega možda bolje da ode u Čelsi na primer ja bi voleo u GGMU