Komentari na vest

Henderson drop-kikom rešio još jedan spektakl Liverpula i Milana! Grizman izviždan na Vandi (VIDEO)

P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Sta znaci dobar Trener. Gagelsmann, Löw, Tuchel, Klopp, Flick boze boze boze majke moje kad bi imali nekog od njih za Trenera u Reprezetaciju nebi se ni jedno Svetskog ili Evropsko Prvenstvo igrali bez nas

Barjaktar8

pre preko 2 godine

Nisam od onih “modernih pljuvača” za klubove kao PSG, City i slični. Ali jednostavno na ovakvim utakmicama se osjeti duh fudbala. Vidiš jednog Maldinija na Enfildu. Samo pucaju fleševi iz Istanbula. Atmosfera perfektna. Dva velikana, odličan fudbal. Milan mlada ekipa, nadam se da će da se vrate gdje im je i mjesto. Liverpool odličan. Van Dajk odmorio, što je jako bitno posle onoga što ga je snašlo prošle godine. Biće ovo dobra sezona. YNWA
O

Ombucman

pre preko 2 godine

Spektakl u režiji dva istinska fudbalska velikana. I golovi, i igra, i lepi potezi, pasovi, dinamika, trčanje.... Za Liverpulov treći gol - duh Stivena Dzerarda u Hendersonu... Maldini ponovo u crno-crvenom dresu... 2 tima, 13 titula LŠ.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Gruja gazi
P

Pristrasni posmatrač

pre preko 2 godine

Liverpulova pobeda je, na moju žalost, skroz zaslužena i čista kao suza. Ali ne smetnite sa uma da se Milan sasvim polako ali sigurno vraća u krem evropskog fudbala. Ljudi, budimo realni, ni Liverpul nije odigrao tek onako prosečno, nego izvanredno i neočekivano dobro, pa pred njim bi večeras i mnogo iskusnije ekipe položili oružje. Odlično, bolje od ovoga teško da je moglo. Manjan 10/10, Kalabrija, Tomori, Kjer i Tonali vrlo dobri, Florenci podbacio, ali generalno gledano, sasvim pristojno izdanje uzimajući u obzir sve faktore
N

Nemanja77

pre preko 2 godine

Milan je odigrao borbeno,ali su mogli i trebali da prime mnogo vise golova. U napadu su skoro bili bezopasni dali su dva gola iz maksimalno tri ili cetiri prave sanse. Imali su srece sto nisu mnogo gore prosli ali moze im se za to vratiti protiv Atletika,Porta ili u drugoj tekmi protiv Liverpula
D

Drvo

pre preko 2 godine

Zvezda preslišala i jedne i druge.
N

Nirvana111

pre preko 2 godine

Kakve bre srece. Liverpool nikad manje sansi za gol nije stvorio. Pa oni na svakoj utakmici imaju po bar 5-6 stopostotnih sansi. Nocas su samo po bokovima napadali. 2 puta im je proslo. Oni su ubili u prve 2-3 utakmice u premer ligi. Nocasnje izdanje liverpool-a skromno. Isto kao tako i milan. Jako prosecna ekipa za ligu sampiona ali borbeni duh je jako dobar. 10-ka milana ce da bude top klasa narednih godina
S

Sfdhkar

pre preko 2 godine

Da li neko moze da mi objasni na koju foru Atletiko moze da ima simpatizere i navijace van Madrida, posto je "fudbal" Dijega Simeonea najdosadnija stvar na kugli zemaljskoj.
L

LanmiLe

pre preko 2 godine

Kad se sretnu velikani...
4

49651498747

pre preko 2 godine

Pioli totalno falio taktiku. Između veznog reda i obrane ogromna praznina, stvarno nelogično nešto. Da je ubacio Tonalija na poluvremenu umjesto Dijaza ili nekog drugog ofanzivca, Milan bi se puno komotnije branio. A ovako je to stvarno bilo katastrofalno u obrani za Milan. Ako se Pioli odluči prilagodit, Milan itekako ima šanse u uzvratu, Liverpool je odigrao fino, ali su isto tako pokazali i neke velike mane.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Daj brale da zameni dijaza ne lupaj gluposti. Liverpul ih pritisnuo od prvog min ovi svi decica osim kjera aj i rebica. A ovi ostali prvi put igraju protiv nekog tima ovakog jakog i pred punim stadionom u gostima. Odlicno odigrano borbeno mnogo je milan gresio u dodavanjima na sredini terena vedeo se strah kod igraca ali liverpul jeste drzao loptu imao suteva ka golu ali nije imao mnogo sansi i 7-8 suteva u okvir gola sto kad uporedis sa posedom lopte to i nije tako lose odigrao milan. Treba iskustva milanu i jos dosta ovakvih utakmica.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Milan se previse prepao liverpula veceras. Videlo se to po brojnim greskama tek posle pola sata su poceli da malo napadaju. Ova utakmica pokazala koliko je engleska liga bolja od italijanske. Ali i pokazala da milan nije bas vreca za udaranje i da ako za trenutak spustis gard da ce on to da kazni. Ja sam zadovoljan. Bilo bi mnogo bolje da im je laksa grupa ali ovo je dobro da se kale ovi igraci. Super momci i glavu gore odlicni ste bili veceras
s

sadaaaa

pre preko 2 godine

Nije vreca za udaranje? Pa Liverpul ih je unakazio veceras u igri, na terenu, Bog pogledao Milan da ne primi 6,7 golova!!! Ne navijam niti volim ni jedne ni druge, ali gledajuci mec, Liverpul je njih pregazio u svim segmentima igre, i sami je Bog veceras poslao ovog momka sto brani za Milan da ne prime 7 komada!!! Inace strasan golman.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Pa brale da su mogli da daju dali bi. Liverpul jeste bio bolji imao loptu u nogama jeste napadao ali jedva su dali 3 gola. Na kraju su imali 8 suteva u okvir gola a milan 4. Od tih 8 suteva 2 su bila dobra i 2 su dali gol jedan je autogol a 4 su bila u stilu dodavanja golmanu ili ti sutevi iz ocaja..
G

Gost1312

pre preko 2 godine

Tako je to kad igra prava aristokratija fudbala, dva velikana, odlicna tekma, ulazak mladog Maldinija i ovaj Dzerardovski gol Hendersona su posjeta starih duhova proslosti. ovo je liga prvaka.

Kameni

pre preko 2 godine

Au brate, kakav komentar, kapa dole... Susret fudbalskog plemstva!
G

GostX

pre preko 2 godine

Kako moze da bude spektakl kad su se igrale viktorije 90 min?! Milan 3 puta izasao iz svog kaznenog i dao 2 gola, ni sami ne znaju kako. Sta je spektakularno u utakmici gde je jedan tim toliko nemocan?!
R

Rossonerooo

pre preko 2 godine

Sve stoji sto si rekao da je Liverpul dominirao ali to da Milan ne zna kako je dao dva gola? Dva gola su dali kao na male golove perfektnim pasovima! Milan se uplašio veceras to stoji al kad krenu u napad nije bilo Liverpulu svejedno... To se pokazalo sa dva gola koja im je Milan postigao.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Istorija brale istorija. 13 pehara lige sampiona u njihovim vetrinama. Liverpul bio nadmocan to stoji ali nije bio mnogo bolji vec iskusniji. Videlo se posle drugog gola milana da milan moze mnogo bolje. Milan je izgubio jer ovi momci nisu imali nikad protivnika kao sto je liverpul. I jednostavno previse su respektovali protivnika.
f

fgdf

pre preko 2 godine

I dobio penal, autogol, i dve greske odbrane sto se na treningu ne desavaju. da nije toga bilo nebi dao ni jedan gol Liverpul. Ali ako cemo realno ovaj tim igracki Liverpula je tri klase iznad Milana. Milan igra bolje nego sto ima kvalitet igraca. maldini igra na ovaj utakmici za Milan a on u Liverpulu nebi ni za omladince mogao, Milan dovodi igraca kao pojacanje onog Brazilca sto je do pre 2 godine u svojih 28 godina igrao rekreativan fudbal. Milan ima napadaca prvog od 40 godina i bas zato volim Milan ali ne treba da se zanosimo jednostavno polako se vraca ali nema kvalitet ni kao prosecni Evropski timovi a ne vrhunski. Treeba biti realan, ali Pioli i Milan dobro igraju i onda naravno svi mi znamo da je ima veliko Milan i ocekujemo ono sto nije realno kada se malo razmisli
9

951357

pre preko 2 godine

Odličan meč, ali ni sami igrači Milana ne znaju kako su bili u igri do poslednje sekunde. Bukvalno 3 puta prešli centar i dali 2 gola. Liverpul zasluženo pobedio, mnogo bolje je igrao. Generalno, odličan tempo i borbenost igrača, dobra utakmica!
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Prvih pola sata Milana je nešto najgore od njih od kako ih gledam u LŠ. Ipak, ima dosta prostora za napredak ove mlade ekipe. Liverulu čim se malo pritegne odbrana, nastaje problem. Sve u svemu, najzanimljivija utakmica večeras od evropskih velikana.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Spektakl Milana i Liverpoola. Kakav PSZ, City, ovo je bio klasik. Alal vera ekipama na predstavi!
R

Rossonerooo

pre preko 2 godine

Uvjek sjajan mec izmedju dva velika kluba! Liverpul zasluzeno dobio al svaka cast na borbenosti igraca Milana. Samo hrabro u nastavku. Forza Grande Milan!!!
K

Krang

pre preko 2 godine

Milan ce biti sve bolji i bolji.