Komentari na vest

Henes dao blagoslov, Bajern počeo pregovore sa Kolo Muanijem

R

Robert Lewandowski

pre oko 1 godinu

Hari Kejn je najbolja opcija, treba njega da uzmu i rese problem napadaca za narednih nekoliko godina. Osimen je dobar, ali ne vredi 150 miliona evra. Kolo Muani je odlican, ali on meni nije klasican sidras, on vise voli da se izvlaci na krilo, da napada prostor... Bolje Tirama da uzmu za dzabe, nego Kolo Muanija za 80-ak miliona evra. Dejvid ili Toney takodje mogu da budu opcije. Navodno Bajern prati i Votkinsa... Pored centarfora Bajern ce dovesti i jednog veznjaka (Kovacic se najvise spominje). Zelja im je da prodaju Manea (Celsi ga navodno zeli - gle cuda 😅), a mozda i Gnabrija. Ja bih doveo i jednog stopera (Disasi ili Timber na primer) ukoliko ne uzmu Kansela. Pitanje je kako ce igrati Lukas nakon povrede, a i Upa je sve vise sklon kiksevima. Ukoliko odu i Mane i Gnabri morace verovatno i krilo da traze. Nojer (Zomer) Dejvis (Ernandez) Pavar (Upamekano) De Liht (Disasi) Mazrauji (Stanisic) Kovacic/De Jong (Gorecka) Kimih (Lajmer) Musiala (Gravenberh, Miler) Sane (Gnabri/novo krilo) Koman Kejn (Cupo, Tel)
O

Orao

pre oko 1 godinu

Sta je danasnji fudbal. Odigras jednu sezonu na top nivou i odma 100m. Mada, prihodi klubova su svake godine sve veci i veci. Tako da mogu da razumem da se izdvajaju nerealne cifre za transfere. Ali ono sto ne razumem, da se prosecni igraci placaju 50 i kusur miliona, a nema idola. Kas se setim, Del Pijera, Cavi, Injesta, Ronaldinjo, Zidan, Vijeri, Maldini, Krespo, Milito.... Da ne nabrajam do sutra... Gledam i dalje fudbal, ali su svi postali roboti. Sve je taktika, nema slobode.
J

Jaffa keks

pre oko 1 godinu

Sto bi voleo u Arsenalu da ga vidim, ali nema nista od toga... Moze Zezus u Bajern ako ga zele sto se mene tice...
B

BayernSRB

pre oko 1 godinu

Trebali bi da probaju da dovedu Vlahovica, Mitrovica ili Arnautovica, mislim da bi najlaganije zamenili levandovskog za par sezona
D

Dachaa

pre oko 1 godinu

Nije on klasicna 9-ka,no ne znam zasto ne pokusaju sa Opendom ili Dejvisom.
f

fore

pre oko 1 godinu

Igrač poput Gnabrija. Nema poseban talenat. Lepa brzina i ume da se nađe u šansi. Ali tehnika i talenat za Bajern objektivno nedovoljno. Treba se nekad i isprsiti za nekog klasnog igrača, otići će Bajern u prosek vrlo brzo.
h

hc

pre oko 1 godinu

Opet jure kao muva bez glave.....nista nece taj da uradi u Bayern...
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Vise je krilni igrac i mogao bi da se dovede jer je mlad i talentovan .A za tipicnu gol poziciju, poziciju prave devetke treba traziti drugo i resenje na duze staze...Ono sto brutalno vredi na toj poziciji a nisu preko 30 godina je zauzeto, i tesko ih je dovesti..Mada na toj poziciji nemaju igraca , to se videlo u ovoj sezoni, to znaci da na obestecenje ne treba gledati...Ima tu jos pozicija na kojim im trebaju ozbiljni igraci...Mada Bajern je to, ne verujem da ce se opet igrati sa nekim odlukuma koje su bile jako lose...
k

kolodin

pre oko 1 godinu

Lično mislim da je za Bayernom stil igre bolji izbor Vlahovic ili Verner
P

PDK

pre oko 1 godinu

Kad su vec izvisili za Halanda ne znam zasto ne dovedu Osimena i zavrse pricu sa top devetkom.
D

Doom

pre oko 1 godinu

Ovo ce biti veliki promasaj Bajerna ako ga dovedu, nije ovo ona prava devetka koja njima treba. Ovaj momak jeste talenat, ali opet ponavljam nije pravi centarfor kao sto su bili Mario Gomez,Mandzukic,Levandovski...ovaj je cak i krilo.