Henes dao blagoslov, Bajern počeo pregovore sa Kolo Muanijem

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.05.23. | 19:57

Cena bi trebalo da bude ispod 100.000.000 evra

Dok se ekipa na terenu bori da trofej namenjen šampionu Nemaćke zadrži u vitrinama Bajerna, uprava kluba svesna kakav je kardinalan propust napravila prošlog leta, već je započela misiju zvanu "kupovina vrhunskog centarfora" za sledeću sezonu.

Podsetimo, već nedeljama unazad dobro je poznato kako su u najužem krugu kandidata za novu 'devetku' minhenskog velikana Hari Kejn, Viktor Osimen i Randal Kolo Muani. Mada se do nedavno ovom potonjem davalo najmanje šansi da od leta obuče crveni dres, Bajern je upravo sa njegovim agentima prvo stupio u kontakt.

Izabrane vesti

"Počeli su razgovori između Bajerna i zastupnika Kolo Muanija. Rezultati su pozitivni, ali konkretnih pregovora još nije bilo. Ajntraht je svestan da postoji interesovanje", napisao je dobro obavešteni novinar Skaja Florijan Pletenberg, uz dodatak da bi cena trebalo da bude niža od 100.000.000 evra (ali uz bonuse), odnosno da je za sve to stiglo i zeleno svetlo od Ulija Henesa, najuticajnijeg čoveka u Nadzornom odboru i počasnog predsednika, koji je poslednjih nedelja vrlo aktivan u donošenju važnih odluka.

Pletenberg je usput naveo da će Bajern imati ozbiljnu konkurenciju u Mančester Junajtedu. Za Đavole tvrdi kako su najkonkretniji u ovoj preliminarnoj fazi, gde klubovi tek počinju da izlažu planove sa igračem i načeno govore o statusu što će mu garantovati.

Randal Kolo Muani igra sezonu života u dresu Ajntrahta. Postigao je 20 i namestio još 14 golova. Klub iz Frankfurta doveo ga je bez obeštećenja u julu prošle godine i kako se iz priloženog može videti napravio strašan potez.

Njegova trenutna tržišna cena iznosi 65.000.000 evra...



tagovi

Randal Kolo Muani

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara