Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Hermanštat na putu povratka u elitu

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.03.22. | 11:38

Rumunija 2: Tim iz Sibiua dočekuje Konkordiju u prvom meču drugog kola plej-ofa: Promo kvota u Mozzartu na pobedu domaćina – 2,05

Prvi deo sezone u rumunskoj drugoj ligi je završen, a prošle nedelje odigrano je premijerno kolo u plej-ofu. Šest timova se bori za ulazak u elitni rang kod naših istočnih komšija.

Petrolul je lider, Hermanštat je na drugoj poziciji, Univerzitatea Kluž i Steaua Bukurešt su trenutno na pozicijama koje vode u baraž za elitu, dok ni Konkordija i Unirea Slobozija nisu bez šansi. Ovih šest klubova odigraće ukupno 10 kola, dvokružni sistem, svako sa svakim kod kuće i u gostima.

Izabrane vesti

U prvom meču drugog kola plej-ofa, Hermanštat danas (18.30) dočekuje Konkordiju. Ovi timovi su prethodnih godina igrali u najboljem društvu. Prošle sezone je Hermanštat ispao iz elitne rumunske elite, ali bi mogao ekspresno da se vrati u durštvo najboljih.

18.30: (2,05) Hermanštat (3,15) Konkordija (3,60)

Trenutno je drugi u plej-ofu druge lige naših istočnih suseda, na mestu koje vodi u Ligu 1. Petrolul beži šest bodova. Konkordija ja peta, može do jedne od prva dva mesta koje vodi direktno u elitu ili makar do četvrte pozicije koja donosi baraž za popunu najboljeg šampionata rumunskog fudbala.

Najbolji strelac Hermanštata ove sezone je Valentini Buhačijanu sa 11 golova, dok je Silviu Valaure postigao sedam, a uspeo je asistira saigračima kod pet pogodaka tima iz grada Sibiua. Kod Konkordije nijedan fudbaler se ne ističe realizatorskim učinkom. Pod četiri pogotka dali su Adrijan Voisu i Azdren Lulaku. Za ovaj tim igra i srpski internacionalac, napadač Nemanja Soković.

Hermanštat je na startu doigravanja dobio Unireu sa 2:0 na svom terenu, dok je Konkordija odigrala 2:2 protiv Steaue iz Bukurešta. Krajem prošle godine u duelu ovih timova mreže se nisu tresle. Na prethodna dva međusobna duela bio je tip 0-1. Ukoliko opet bude bio samo jedan gol ili se mreže ne budu tresle, kvota u Mozzartu je 2,80.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

RUMUNIJA 2 – PLEJ-OF – 2. KOLO

Četvrtak

18.30: (2,05) Hermanštat (3,15) Konkordija (3,60)

Subota

13.30: (2,65) Steaua (2,85) Petrolul (2,85)

Nedelja

12.30: (3,35) Slobozija (3,05) Univerzitatea Kluž (2,20)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Rumunija 2Hermanštatkonkordia

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara