Komentari na vest

Ho visto Maradonjić: U Torinu sam namestio glavu, živim najlepše trenutke karijere

c

cjepka123

pre preko 1 godinu

Namestio glavu, samo frizuru nije
c

cjepka123

pre preko 1 godinu

Frizura, a la Smrda Mudić.
D

DonKyo

pre preko 1 godinu

Ovo nakaradno forsiranje slova Č u transkripciji sa italijanskog užasava. Ima opravdanje samo ako prevodilac ove vesti kad uđe u kafć naruči KAPUČINO, a ne kapućino
H

Hanter

pre preko 1 godinu

Terzi se najviše zahvali
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Dobar igrač. Sve što je nosilaca u našem A timu izašlo je iz Partizanove škole, Pavlović, Milenković, Mitar, Vlahović, S.Lukić, Radonjić, A.Živković, i delimično iz Vojvodine, Tadić, Sms, Vms.
l

lazaridou

pre preko 1 godinu

Jedino su Milenković i Mitrović baš Partizanova škola, ovi ostali pokupovani iz lokalnih klubova. Jedino je Terzić u OFK mogao da vam parira što se tiče omladinske škole, jak je bio Zemunelo :-)
@

@ljubinka

pre preko 1 godinu

Posebno je Pavlovic "nosilac"! Sta sve covek moze da procita...
J

Jovancha427

pre preko 1 godinu

Da, da.. Evo protiv Nice, sve vrvi od talenata iz Zemunela.. Menig, Rikardo, Natho, Diabate, Traore i precvali Fejsa.
G

Gostvgg

pre preko 1 godinu

radonjic i zivkovic iz niskog radničkog kakav crni partizan
B

Bg

pre preko 1 godinu

Lukic kad je odlazio bio je totalni prosek od igraca i to je bio onako pravi menadzerski transfer, Vlahovic je igrac postajao u omladincima Fiorentine pa je tek posle prebacen u prvi tim i napredovao. Radonjic ima brzinu, dribling, i sve sto zna pokupio je od Ronalda tako da to nije nicija skola a igrac je postao u Zvezdi. U svakom slucaju nepotrebna tvoja konstatacija, nosice u buduce reprezentaciju i Erakovic, Mitrovic, dok je Jovic kao Zvezdino dete zaigrao za Real Madrid, u reprezentaciji je i jos ima vremena za njega da vrati karijeru.
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Zube jeste, glavu teško
U

UO

pre preko 1 godinu

Jedan od retkih primera da čovek može da uspe koliko toliko u fudbalu, bez grama pameti i zalaganja. Jednostavno, toliko senzacionalan talenat je dobio po rođenju da je i to bilo dovoljno da napravi novac. Neko će reći ima nedostataka, pobegne mu često lopta, donese pogrešnu odluku, apsolutno sve tačno, ali obzirom na to koliko je premalo radio, koliko je godina izgubio, ovo je super. Čist dar i ništa drugo. Prvo u Partizanu je splavario već sa 15 godina, sa 18 je bio već dve godine vez fudbala, pa ga je i ostavio. Pa se vratio sa 100 kg. Dečko ima jedno 6-7 godina propuštenog razvitka, čistog nazadovanja, a opet igra u Torinu. I opet je brz kao munja. Pa šta bi bilo da je još i trenirao tu brzinu, da je radio više na tehnici i svemu? Da ima etiku Manea? Kraja mu ne bi bilo. Ali eto, dečko i u tim uslovima napravi novac i solidnu karijeru, zezajući se. Nije u stanju da sastavi rečenicu, svaku reč ponavlja 3 puta dok priča, ne zalaže se ni 2% i opet dođe do Torina. Na čist talenat.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

@UO slazem se. Na talenat i srecu. Samo ga je Bog sacuvao ili ta sila koja kontrolise sve . Ocigledno je , na zalost , da je bio prepusten sam sebi. Narocito kad je uzeo prvi veci novac pri prelasku u Romu. Sam je rekao da se ugojio 7kg , a to znaci da ga niko ni pogledao nije , niti je koga zanimao , sto je steta velika , za njega naravno. To je prica gora od A.Zivkovica , da ćale i familija pokupe orahe , a on neka sedi na tribinama , nazaduje i trune. Radonja je brzi od Mbappea , da je radio ovih 7 god na tehnici i svemu sto nije bio bi u top 5 fudbalera sad.. Ako se secate , primer kalo treba da se radi je nas najbolji strelac Mitrogol . On i jos jedan u Partizanu bili su najbolji i najtalentovaniji , ne secam se vise imena davno je bilo , kad su se pojavili. I Mitrogol je poceo da brljavi i svasta radi , ali su njegovi odmah i najvaznije na vreme zaustavili svako razuzdano ponasanje i kad su ga prizemlji vrlo brzo je zavrsio u Anderlehtu..
G

Gaginjo

pre preko 1 godinu

A ti ga poznaješ, pa znaš da je sve na talenat ?
G

Gostbanjalucki

pre preko 1 godinu

Samo gazi mali ,volio bi da si u prvih 11 u Kataru. I onda da sto prije ispunis dato obecanje nek MARAKANA GRMI....SRECNO
R

Realno_

pre preko 1 godinu

Glava mu nije jaca strana
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Nikad nisam video igrača koji donosi više gorih odluka na terenu od njega. Brz, solidan dribler ali završnica nula. Zato i može da igra samo u Torinu preko veze kao i svi jugosi kod Ivana Jurića.
p

princ persije

pre preko 1 godinu

gde ti igras?
@

@princ

pre preko 1 godinu

Ovaj Mitros nije ni igrao fudbal, kao dete je bio odlobodjen fizickog...ali zato ovde mudruje...

MILAN1989

pre preko 1 godinu

Maradonja ahahahah da l ste realni
n

necaradonja

pre preko 1 godinu

znas li da citas i tumacis, vidis da su ga navijaci tako nazvali
n

nomad

pre preko 1 godinu

pa nisu ga novinari tako nazvali no navijaci...