Komentari na vest

Horhe Mesi obrnuo ploču: Ne verujem će se Leo vratiti u Barsu

D

Dexaman

pre 11 meseci

Preterujete sa ovakvim "poluvestima"...
P

Pentraksil

pre 11 meseci

Nije poluvest, prenesu sta drugi (strani) mediji napisu.
z

zbsn

pre 11 meseci

Kao najveci fan Mesija mogu da pretpostavim da bi Mesi igrao u Barsi za tih 20 mil pre nego ovamo za bilion, ali i on je kriv sto mu ove stvati resava njegov cale koji je zeljan para

Gost17

pre 11 meseci

Relja, 12 godina :)
G

Gost RS

pre 11 meseci

Ma naravno da novac nije problem. I u PSG je otišao zbog Pariza i Ajfelove kule.
l

llpl

pre 11 meseci

U Barsi je imao vecu platu nego u PSZu
t

tako je to

pre 11 meseci

kad zvezda pozove....

Darkoki

pre 11 meseci

Naravno da se nece vratiti posto su njemu uvek bitnije pare..do je dokazao u Barsi pa u PSZ..kakva bre ljubav
K

Kolle

pre 11 meseci

Ljudi, ukoliko je istina da mu arapi nude milijardu i 200miliona za dve godine, on je lud, ako to ne prihvati.. shvatam i ljubav prema klubu i da sve duguje Barsi, ali da nije madjionicar kakav jeste, prva ta Barsa ga ne bi drzala toliko, resila bi ga se.. tako da je, obrni okreni, ipak vise do njegove magije u nogama.. gde god da je igrao, bio bi legenda tog kluba, Barsa je samo imala srece, sto je odabrao nju.. Nikome on nista nije duzan i nista ne mora.. Zaradio je on mnogo od fudbala, ali opet ovi mu nude za dve godine, sto za celu karijeru nije uspeo da uzme...
L

Legendary

pre 11 meseci

Gde god da je igrao je legenda... Igrao u Barseloni i PSG. U Barseloni jeste legenda, iz Pariza su ga najurili naglavačke. U Argentini je broj dva iza Maradone. I to je tako.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Nije on odabrao Barsu, nego Barsa njega. Dovela ga iz Argentine, plaćala hormonske terapije i negovala ga da postane igrač kakav je danas. Jasno, ovakav fudbaler bi eventualno ipak došao do izražaja i ostvario veliku karijeru. Ali, da li bi sve ovako bilo i šta bi se sa njegovim zdravljem desilo, pitanje je. Meni je recimo interesantno da su neki veliki sportisti ostvarili neslućene uspehe a i dalje su deca koja zavise od odluke svojih roditelja. Mesi od oca, Nadal od strica, Đoković od oca i da ne nabrajam dalje. Ima tu još primera.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Niko ga nije najurio iz Pariza, a Mesi je veci i uspesniji igrac od Maradone.
l

lpp

pre 11 meseci

Legendary, svejedno je opet 3 klase iznad Ronalda. I to je tako :) I niko Mesija nije oterao iz PSZa nego je on sam odbio novi ugovor. Zato su mu i zvizdali. Dok su Ronalda oterali iz Junajteda.
T

Tiberije

pre 11 meseci

E jašta... dvomu se između 26 mio i 1.2 mlrd (za dve god)... ono ne može da se preračuna šta mu je bolje da uradi na kraju karijere... Nešto od informacija u ovoj sagi fali ili nije tačno...
C

Cer

pre 11 meseci

malo je zaradio do sada u karijeri pa mu sad pare bitne. i ovo do sad sto je zaradio ni praunuci nece moci da potrose
f

fore

pre 11 meseci

E moj druže tako bi trebalo biti, ali obično tako nije. Retki su oni koji misle o praunucima. Koliko ih samo bankrotira vrlo brzo, jer nemaju kočnicu. I da zaradiš 20 miliona evra godišnje lako se to potroši ako spavaš po hotelima gde noćenje košta 50-100 hiljada evra, kupiš auto od milion, privatan avion... Ne kažem ništa u slučaju Mesija, već za tu frazu da je neki fudbaler obezbedio svoje praunuke. Malo ih je. Većina trči opet za što jačim ugovorom jer su pare već potrošili. Što se Mesija tiče, videćemo.

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Uf, kad bi Modric, Mesi (Di Marija) i Benzema dosli u Milan... :-)

francuskapresuda@gmail.com

pre 11 meseci

Menjo- ???, PAVAR, Tomori, Ernandez- Tonali, MODRIC, Benaser- MESI, BENZEMA, Leao:-D
G

Gost555

pre 11 meseci

Benzema nece sigurno, otisao u Arabiju, Modric ce produziti ugovor u Realu, a Mesi vam stize ako ponudite barem 700 miliona po sezoni.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Zezam se, brate, znam ja da ovakve igrace mozemo samo da sanjamo...