Komentari na vest

Horor priča Gerija Nevila o Mančester Junajtedu: Old Traford je postao groblje fudbalera, klub već 10 godina luta

T

The Special One

pre preko 1 godinu

Imali su oni Murinja sa kojim su osvojili nekoliko trofeja i bili drugi. Da je on ostao, verovatno bi tim bio i dalje u vrhu, ko zna, mozda i sa titulom. Ali su resili da im je Pogba bitniji.
C

Chelsea123

pre preko 1 godinu

Ali kako im je Dortmund uvalio Sancha..
O

Omaewa

pre preko 1 godinu

Junajted je najvecu slavu imao u vreme Fergija, sada vise nisu tim vredan pominjanja. U drugom delu Mancestera Siti je narastao velikom brzinom i preti da PL pretvori u farmers ligu.
L

Losmika

pre preko 1 godinu

Posle Fergusona potop, i niko nikada nece vise podici taj klub kao sto ga je on drzao
v

veliki strumf

pre preko 1 godinu

A Звезда доводила играче за џабе, на позајмицу или плаћала од пар стотина до 2 милиона евра максимално и ми се љутимо што је било промашаја. С друге стране Манчестер плаћао од 10 до преко 100 милиона евра, само Мегвајера платили око 85 милиона, па су све живо промашили. Не само Манчестер - шта су све промашили Реал, Барса, ПСГ и многи други плаћајући десетине и преко 100 милиона… Тешко је погодити да играч од пар стотина хиљада или милион-два буду топ појачања за тим.
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Za nase klubove je 2 miliona kao za strane 80
W

Walt

pre preko 1 godinu

Da smo što oni igraju ligu gde svi plaćaju toliko a Zvezda igra sa timovima koji često nemaju rezervnu garnituru dresova.
M

Max_Payne

pre preko 1 godinu

Samo sto CZ trosi drzavne pare gradjana ove zemlje koji zive u bedi. Drzava upumpava milione u CZ svake godine, a ovi "strucnjaci" em promasuju pojacanja em dodatno zaduzuju klub. Ali prosecan navijac u Srbiji ne vidi dalje od nosa, sve je ok dok CZ pobedjuje. Jad i beda, a decu lecimo skupljajici pare od SMS poruka.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Najveći problem je trener ili ti za engleske pojmove menadžer. Mora se pronaći pravi čovek i obezbiditi mu resurse da kreira tim po meri i naravno vreme za to... Danas svi hoće instant rezultate, spucaju 150-200 miliona u pojačanja i očekuju odmah trofeje, ali ne ide to tako...United upravo ima primer u svojoj istoriji kako bi trebalo da se radi. Doveli su Aleksa Fergusona ( ako se ne varam 1986.godine) i čekali, čekali dok nisu dočekali 20-ak sjajnih godina koje će ostati zlatnim slovima upisani u istoriji kluba. Ne znam zašto i sada ne bi primenili isti model...
G

GeOs

pre preko 1 godinu

Pokusali su sa Oleom. I sto je najveca fora, covek je poceo od nule i posle tri sezone uspeo da izgradi kakav takav mentalitet. I igra mu je svake sezone bila za nijansu bolja. Bio je 6. pa 3. pa 2. To je progres. I Evropi je uspevao savke sezone da bude malo bolji nego prethodne. Sve su to bile pozitivne promene i nastavilo bi se u tom smeru da neko nije resio da sve to srusi dovodjenjem Ronalda. Ole je bio izbezumljen kad je dobio Ronalda, mislim da je znao sta ce se desiti. Ekipa je tada izgubila hemiju, i od tog trenutka su u slobodnim padu. Nema resenja, osim da prodaju Ronalda, i da se trener posveti gradjenju tima od nule ponovo. Ali to resenje je diskutabilno, jer ce navijaci vec od 10. kola da teraju trenera.....
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Sve tačno od a do š. Mogu da mrze Nevila koliko hoće, ali je apsolutno tačno ovo što je rekao.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Da. I onda vidis koliko gresi jedan Junajted, koliko masi sa napadacima Celsi, koliko je Juventus doveo igraca koji nista doneli nisu, Barsa takodje i dodju nasi i nakace se Mrkeli sto ne dovede Dani Alvesa iz najboljih dana za desnog beka. Mi i ovo sto nekako dovucemo je dobro.
s

srecom uvek

pre preko 1 godinu

se nadje neko da popuje.