Komentari na vest

Hrabrost je na ceni

o

ogiLuča

pre preko 1 godinu

Uskoro Penaltko izvodi deseti penal u sezoni. Hvala Bjeki.

Bibras Natho

pre preko 1 godinu

I zabiti nadam se u sledecem derbiju treci gol Zvezdi iz igre kako se vi podsmevate a on je masina za pola ovih vasih bar ima vise snage da odigra celu utakmicu pored majstorstva sa loptom.
c

crnaOvca

pre preko 1 godinu

Valjda ce da se otvore i za fudbal kao za basket. Mora jace da molimo na utakmicama.
N

Nista bez penala

pre preko 1 godinu

NEMA BJEKINIH SUDIJA U NICI DA POGURAJU SA PENALOM I ODMAH PORAZ!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Da, jer je sramota izgubiti u gostima od tima iz Francuske. Druze, procitaj clanak sto ti je izasao danas o Zvezdi. Koliko puta ste igrali protiv timova iz Francuske i koji vam je omjer? Ali ne, sramota je sto je Partizan izgubio u gostima od Nice, i to je sta? Dokaz da Partizan namjesta u nasoj ligi? Druze, pa da si mogao nesto primitivnije napisati, nisi.
S

Spiritus rector

pre preko 1 godinu

Nije sramota izgubiti ali je sramota igrati onako defanzivno, ziheraski, bojazljivo, na momente letargicno u Nici, protiv kluba koji uopste nije iz vrha francuskog fudbala, a u Srbiji se bahatiti i na silu osvajati bodove golovima iz sumnjivih penala i prekida.
L

Ljubitelj domaceg fudbala

pre preko 1 godinu

Ne znam da li Partizan namesta ali se iz kola u kolo volsebno gura i protezira, sto mu je omogucilo da osvoji jedno desetak bodova vise nego sto zasluzuje ( od Nisa u 2. kolu 3-3 do Cukarickog i Javora na JNA 3-2 odnosno 3-3). E to je sramota, kao i navijaci kao Grga koji slave i velicaju bodove iz takvih utakmica i prave se ludi da ne vide nepravdu. A onda dodje Evropa i jedno potpuna impotencija i otreznjenje protiv osrednje francuske ekipe koja je treci esalon evropskog klupskog fudbala.
T

TzT

pre preko 1 godinu

Ja koliko znam, vi kazete prvi poraz od dolaska Petrica je ovaj u Nici, a u Mitrovici?To puj pike ne vazi jel?
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

U Mitrovici je bilo nereseno 1:1,poraz posle penala se ne računa.Sta tu nije jasno.
S

Savatije

pre preko 1 godinu

Svaka čast treneru za rezultate koje pravi sa ovom ekipom skupljenom s’ koca i konopca. Mislim šta reći za tim u kome je jedan Urošević kapiten. Više od ovoga se ne može očekivati.
B

Bascarsija

pre preko 1 godinu

Tanak Partizan. Zvezda zasluzeno i ubedljivo bolja ekipa vec godinama. Pozdrav iz Sarajeva
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Limitiran tim koji jedino u LK i moze da igra donekle
P

Pb

pre preko 1 godinu

Potpuno tačno i treba biti toga svesan i objektivan jer nam je ekipa prosek jer kolko para kolko muzike je sada i u fudbalu.
N

Noca Bg

pre preko 1 godinu

Mora ovaj drugi text jer prvi text i objektivni Joksa koji je sve lepo rekao kvari laznu sliku o igri i pojacanjima koja su promasena pa sad ide Dzodicev text da vadi kestenje iz vatre
G

Gosthouy

pre preko 1 godinu

ko gura onog bjelica sve je pantic upravu
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Da je uveo umesto Belica Pavlovica, ostalo bi 1:1.. Traore bi bolje odreagovao.. A da Fejse nije bilo.uopste ne bi ni primilo gol..Ne iskustvo i ne znanje, i protiv Slovackog usred Ceske smo igrali sta tri stopera i primili 3 komada..
g

gostivoje

pre preko 1 godinu

Ili Markovic, brate!!! Sad mi tek jasno sto cak ni u Grckoj nije mogao da nadje klub. Ovo je tragedija od igraca. Decko uopste nije svestan sta se desava oko njega, slab u skoku, slab u duelu, nedovoljno brz, a sto je najtuznije covek ne moze pas prvom do sebe da da bez da napravi problem saigracu, pobi ih covek loptama. Neverovatno, realno kolko ti treba da budes stoper, da znas da nabodes glavom, da znas da se porves i da pustis pas od tri metra i ovaj nema ni jednu od tih osobina. Setite se utakmice u BG kako smo primili gol, generalno svaki problem ove sezone dolazi sa njegove strane. Koliko kikseva, auto golova ove i ranijih sezona...
l

lanmiii

pre preko 1 godinu

Marković nije bio tako los u prvom povratnickom mandatu kod Stanoja. U ovom bas tanko... Mora se naci cvrsci i iskusniji stoper. Ali fejsa nikako vise u igru, nije vise ni za ovo domace blato!