Stadion Partizana (© Star sport)
Stadion Partizana (© Star sport)

Hram fudbala ponovo otvoren: Partizanova poruka navijačima pred početak evropske sezone

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.07.21. | 11:51

„Grobari, nadostajala nam je vaša podrška“, kažu iz Humske

Otvaranje na srpskoj sceni bilo je ubedljivo. Nešto slično se očekuje i na evropskoj. Mada je trener Aleksandar Stanojević izdanje u Novom Sadu ocenio izuzetnim, uz opasku da je teško ponoviti igru i(li) rezultat meča sa Proleterom, Grobari se nadaju da će, ako ništa drugo, Partizan pobedom (bilo kakvom) početi juriš ka grupnoj fazi Lige konferencija.

Nadaju se i u Humskoj pozitivnom ehu sa tribina, pošto će stadion iznad Autokomande večeras (21.00) biti otvoren za gledaoce prvi put još od juna prošle godine kad je na njemu odigrano polufinale Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom. Sve to inspirisalo je crno-bele da promotivnim spotom pozovu pubiku da im protiv DAC-a iz Dunajske Strede bude igrač više.

Izabrane vesti

Hram fudbala je ponovo otvoren! Grobari, čekamo vas! Nedostajala nam je vaša podrška da zajedno učinimo velika dela“, jasna je poruka iz Humske.

Ulaznice za duel sa predstavnikom slovačke koštaju 500, 800 i 1.000 dinara, zavisno od sektora. A za ovu priliku, shodno prevantivnim merama u borbi protiv pandemije, kapacitet Partizanovog stadiona sveden je na 12.894 mesta.



tagovi

FK PartizanHumskaGrobariLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara