Komentari na vest

Hram fudbala ponovo otvoren: Partizanova poruka navijačima pred početak evropske sezone

m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

ko god ode ,ako ode nek vice 90 minuta UPRAVA NAPOLJE
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Hram fudbala za igrače i navijače Partizana je stadion Partizana i ni jedan drugi na svetu, mislim da je to jasno. A za druge i njihove stadione me savršeno boli. Šta se vi terzijaneri javljate, nije mi jasno.
"

"Hram"

pre gotovo 3 godine

Hram fudbala? Sta se to znacajno desilo na samoprozvanom "hramu"? Jedini istinaki hram fudbala kod nas je u svetu poznata, brogradska Marakana(nemojte je menjati sa stadionom Maracanã)! Na nasoj "Mari" je igrano finale prvenstva Evrope, finale kupa sampiona, finale kupa Uefa (i to ga licno Zvezda igrala)...Na Marakani je Zvezda slavila ulazak u finale KES kad je vidjeno do danas nezapamceno slavlje na terenu nekog srpskog stadiona! Samo na Marakani se igralo nebrojeno puta pred 80, 90 i 100.000 gledalaca. Rekord Srbije drzi Marakana sa 110.000 na utakmici Zvezda-Ferencvaros, mada je oko stadiona bilo jos 40.000 ljudi bez karte, dakle 150.000! Takav jedan stadion je pravi hram fudbala a samoprozvana "gromada" koja nema osvojen ni jedan trofej, moze da ima samo samoprozvani "hram", na kome se takodje nista veliko nije desilo!
@

@"Hram"

pre gotovo 3 godine

U pravu si i to kazem kao navijac Borca, dakle neutralan!

Пиши ћирилицом

pre gotovo 3 godine

Колико се ја сећам Ви сте у том истом храму фудбалу начинили своје прве кораке....тако да бар мало(оног основног) поштовања молим.

JUG

pre gotovo 3 godine

Na JNA je igrala protiv Partizana generacija Galaktikosa Reala u ovom veku a takva ekipa se verovatno nece nikada sastaviti a kamoli igrati sa nekom od nasih ekipa.
g

gost123

pre gotovo 3 godine

Grobari su svakako nedostajali na Jugu i pre pandemije, ko razume shvatice...
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Na gol vise do pobede,juris svih 90 minuta!Skaci,igraj,napadaj i kod kuce i na strani,uvek gol vise daj,crno-bele boje brani!
.

.!.

pre gotovo 3 godine

Dolazimo Banjak i ja!!! Slavimo dva dana zaredom!!