Komentari na vest

Hrvatska preživela Eriksenovu bombu i preuzela prvo mesto, Mbape i Žiru ne daju da Francuska ispadne (VIDEO)

E

Emerson

pre preko 1 godinu

prvi put gledao Modrića u živo, kakav igrač, u 38. godini, a trči i uklizava bez respekta kao da mu je 20. Kontrola lopte, pasevi, nešto nemoguće. Šteta da nije 10tak godina mlađi... Uživajmo dok traje
l

lik iz klake

pre preko 1 godinu

Ma batali hrvate, ne volim ih, ali su za nas prejaki...ali ziru, pa covek je neunistiv...francuska ima najbolji napad na svetu def...jos ovaj mbape da podne malo da dodaje i bice top.
L

Liga sampinjona

pre preko 1 godinu

Odlicna reprezentacija,dobro popunjena na svakoj poziciji.
G

Gost667

pre preko 1 godinu

lako je njima kad su u eu
K

Komentara bez

pre preko 1 godinu

pobeda hrvata i 4,5 komentara ukupno, a da je bio poraz bilo bi ih 900. haos!!!
a

arny12

pre preko 1 godinu

To su tipični kompleksi
č

čaruga1988

pre preko 1 godinu

Hrvati su jednostavno sila u nogometu za sve narode bivše Juge i imaju daleko najviše uspjeha u najpopulatnijem sportu na zemaljskoj kugli.Nezamislivo je koliko uspjeha u raznim sportovima i stotine medalja ima zemlja koja broji 4 miliuna stanovnika.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Jako bitna pobjeda, ne zbog lige nacija nego smo sa ovom pobjedom u prvoj jakosnoj skupini za izvlacenje grupa za Euro 24. Jos da imamo neke dobre napadace gdje bi nam bijo kraj.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Evo, ova akcija kod drugog gola, dva minuta posle primljemljenog... Kakva dva dupla pasa, takvu akciju cekam da vidim kod nas od kad pratim reprezentaciju, od tog tuznog dana protiv Holandije 98... Jbg nas lagano razbucaju, od njih gube dve za redom, tu se vidi ta razlika...
P

PeraV

pre preko 1 godinu

@Katalonija, pa video si je kod nas protiv jednako jake reprezentacije kao sto je Danska, protiv Portugala, isto smo bili u rezultatskom minusu i to je bila akcija i gol za 2:2 u Bgd u kvalifikacijama za SP.
@

@PeraV

pre preko 1 godinu

I corava kokos zrno ubode!!
G

Gost11911

pre preko 1 godinu

Mi smo izgubili od Danske, ali momci su proslavili(splavarili) posle Majdarske odlazak na SP, jer nisu stigli posle Portugala. Tada su morali da se vrate u klubove. Takodje, na putu ka Danskoj je Jović dobio dete, tako da taj poraz im se prašta. Bilo je više razloga za slavlje. :)
H

Hrvatska

pre preko 1 godinu

je ozbiljna reprezentacija . Ko to dosad nije shvatio...
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Hrvati su uspesniji jer su im uvek igrali najbolji bez obzira na godine, sto im je omogucilo da ostvare kontinuitet i iskustvo na velikim takmicenjima, dok smo mi preksakali ista zbog politike radikalnog podmladjivanja, sto je bio samo eufemizam za pretvaranje reprezentacije u stocnu pijacu menadzera.
m

ma slucajnost opet

pre preko 1 godinu

evo 30 godina sto bi mi rekli slucajnosti.