Humanitarni tiket u podne: Aleksa Novaković tipuje za lečenje Gavrila Đurđevića

Vreme čitanja: 3min | uto. 04.05.21. | 11:09

Košarkaš čačanskog Borca od Sitija i PSŽ-а, očekuje 1X&GG

Zadužio je dres sa brojem 30 u timu Marka Marinovića i opravdao poverenje Borca i grada košarke! Aleksa Novaković danas rešava našu igračku ukrštenicu, odmah nakon Tonija Nakića, košarkaša Cibone koji je juče tipovanjem došao do dobitka u iznosu od 74.000 dinara.

Smatrajte da je košarkaš iz grada košarke od ovog momenta na pozajmici u MOZZART timu poznatih, kojima je do sada pošlo za rukom da putem „Humanitarnog tiketa u podne“ proslede ravno 19.402.137 dinara. Nije mala stvar, a Aleksa je pre nego što se latio liste, doneo odluku da potencijalni dobitak u iznosu od 76.700 dinara donira za lečenje malog Gavlrila Đurđevića (2020) koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Izabrane vesti

Pa krenimo uz dvometraša u tipovanje od meča ŽILINA – KOŠICE. Ovo je drugi polufinalni susret, a prvi je po sili jačeg tima dobio prvolihaški sastav Žiline. Bilo je 2:4, dok je isti par i daleke 2005. godine doneo 5+ igru. Kako bilo, favorit je poznat, mada nije isklučeno da će tip na konačan ishod, možda i prelaz ovde biti izazovnije odigrati u kombinaciji sa golovima.

„Kombinujem 1&3+”, rekao je Aleksa Novaković, igrač koji je pre dresa čačanskog Borca, dužio opremu Novog Pazara.

Sledi utakmica APOLON – OLIMPIJAKOS NIKOZIJA. Uoči 35. kola, u plej-of trci Apolon je na drugom mestu, a igra bez poraza na proteklih pet utakmica. To je jako dobar rezultat, pa tim Olimpijakosa iz Nikozije ne nailazi na protivnika s kojim lako može da se nosi. Uostalom, na Apolonovoj strani je tradicija para čiji je poslednji susret okončan sa 0:2. Tako stvari stoje.

“Biram 1&2+”, oprezan je naš današnji gost, birajući za sebe kvotu 1,35.

Već smo na meču HOLŠTAJN KIL – ZANDHAUZEN. Kil za sobom ima 28 utakmica, a Hamburger koji je na trećem, plej-of nestu dva boda više, ali iz tri meča u plusu. Dakle, Zandhauzenu koji se brani od crvene zone i Braunšvajga raspored nikako ne ide na ruku. Kako bilo, Kil ih je u decembru dobio sa 0:2, pa će i ovog puta biti favorit. Inače, taj meč označio je presecanje GG tradicije para.

„Neka bude da će pasti od tri, do pet golova“...

Za kraj, Aleksa bira susret MAN. SITI – PSŽ. Na Parku prinčeva se pitaju kako u gostima pobediti Siti, a pritom postići najmanje dva gola, ako ga nikada do sada nisi savladao… Mančesteru je lakše. Ne samo što ima lepu rezultatsku prednost, nego nije morao da se „kida“ u 90 minuta domaće lige, pošto je tu posao priveo kraju i čeka ga titula. Pošto Gvardiola ima kapitalnih 1:2 iz prve utakmice, skoro das mo uvereni da će se slavni trener odlučiti da čuva rezultat kroz posed lopte.

“Biću oprezan, uz veru u tip 1X&GG”, zaključuje Novaković koji se nedavno baš dobro pokazao u Splitu, kada je za Borac postigao 21 poen.

Zahvaljujemo se Aleksi Novakoviću, uspešnom i sada već veoma iskusnom igraču ABA lige koji je opravdao povereno mu mesto u dresu Čačana koji će se i naredne godine nalaziti u vodama jadranske elite.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Aleksa Novaković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarne organizacije “Poenta” iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 7,67, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaKK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara