Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Vukajlović tipuje za lečenje Nine Perišić

Vreme čitanja: 4min | čet. 26.08.21. | 11:32

Rukometašica svim srcem želi da Parni valjak zgazi Santa Klaru, a Zvezda odigra za 3+ tip

Na redu je 1.903. izdanje najdugotrajnije i najizdašnije rubrike sportskog tipovanja u plemenite svrhe, u kojoj nam na putu do potencijalnog dobitka u iznosu od 159.500 dinara pomaže rukometašica, Aleksandra Vukajlović. Po MOZZART pravilima igre, ona je donela odluku da tipuje za pomoć pri lečenju Nine Perišić (2012), koja se odmah po rođenju suočila sa zdravstvenim tegobama zbog kojih su joj konstatno neophodne fizikalne terapije, logoped i defektološki tretmani.

S tim ciljem, pred nama su četiri para, koje Aleksandra Vukajlović,  izvlači iz aktuelne liste. Uz perspektivni Čačaku krećemo od meča ST. DŽONSTON – LASK LINC. Škoti nominalno na domaćem terenu u kvalifikacijama za Ligu konferencija imaju aktivan rezultat. Naime, LASK kod kuće nije mogao da izbori ništa bolje od remija, pa će u gostima morati da juri ono što je propustio kod kuće. Trenutno, Sent Džonston deluje na papiru tanje, mada ne treba zaboraviti ni da je ovaj klub sa svega 40 procenata poseda lopte na prvom meču, uspeo čak pet puta da puca u okvir gola rivala.

Izabrane vesti

„Biram 3+ igru“, rekla nam je Aleksandra, odvajajući na stranu ne tako mali koeficijent, koji nosi kvota 2,05.

Pravimo predah, da popričamo sa rukometnom reprezentativkom o povredi prednjih ukrštenih ligamenata koju je svojevremeno zadobila.

“Sve je išlo svojim tokom. Vraćala sam se psihofizički baš kako je trebalo. Oparavak sam odradiala u Debrecinu, pa u Erdu, predgrađu Budimpešte. Sadašnji klub je godinama visoko kotiran, najčešće na trećoj poziciji, a kapiten je bila naša čuvena reprezentativka Katarina Krpež Šlezak. Sada su meni poverili kapitensku traku”, ističe Vukajlovićeva.

Nakon ove priče, vraćamo se tipovanju uz meč KLUŽ – CRVENA ZVEZDA. Lepota Zvezdinih 4:0 sa prvog meča, kao pod indigo treba da se prenese i na gostujući teren. To misli i defanzivac Marko Gobeljić, pa je sasvim sigurno da će se tim Dejana Stankovića ozbiljno i vrlo koncentrisano poneti prema Rumunima kojima su na prvom susretu bukvalni devastirali sve planove iz svlačionice. Ne verujemo da u Klužu gaje iluziju o sustizanju Zvezdine prednosti. To je samo teorijski moguće.

„I ovde ide 3+“...

Pređimo na par LEGIJA – SLAVIJA PRAG.  Na prvoj utakmici je bilo 2:2, a mi moramo reći da je praški tim na toj utakmici bio apsolutno dominantan, uprkos rezultata koji ne govori u prilog tome. Naime, Legija je imala svega 35 procenata posed lopte, dok je Slavija šest puta pucala u okvir gola. Očekuje se da ovaj tim i u gostima bude konkretniji.

„Odigraću GG3+“, poručila je Aleksandra, koja je nosila dres Debrecina, a zatim ponela grb Erda.

Već smo na susretu koji se igra u Humskoj, između PARTIZANA i SANTA KLARE. Partizan posle poraza u Ponta Delgadi (1:2) mora da postigne najmanje dva, a ne primi ni jedan kako bi eliminisao Santa Klaru i domogao se grupne faze. Teško je, ali nije nemoguće za Parni valjak Aleksandra Stanojevića koga svakako bodri pobeda od 4:0 nad Kolubarom, koja u svakom slučaju moralno znači pred ovako važnu bitku za nastavak evropskog puta.

“Jedinica u Himskoj”, zaključno je tipovanje naše današnje gošće, koja pokušava da dođe do dobika koji potencijalno uvećava iznos od do sada doniranih 21.549.757dinara.

Zahvaljujemo se Aleksandri na učešću u plemenitoj igri, interesujući se za njene utiske u dresu Erda.

“Uprava, trener i saigračice su mi ukazali poverenje i čast da predvodim podmlađeni sastav Erda. Trudiću se da poverenje opravdam i povedem tim ka vrhu tabele. Dobar pokazatelj je turnir u Češkoj, gde su učestvovale četiri ekipe, a mi smo zauzele prvo mesto. Raduje podatak da sam izabrana za najbolju rukometašicu turnira i da se pehar našao u mojim rukama. Sve je to dobar znak pred start prvenstva”.

Sportisti nakon povrede imaju veći pritisak i strah od povratka na teren.

“Bilo je male zebnje, ali sve se dobro završilo pa sam dodatno opuštena. Izdržala sam bez problema sve napore i duele”.

Aleksandra ne dozvoljava da je ma šta zatekne nespremnom, tako se makar priča… Da li je to tačno?

“Sa lekarom naše reprezentacije, koji ništa ne prepušta sučaju, odradila sam sve što je trebalo da se odradi. Sve je u najboljem redu i potpuno spremna dočekujem početak takmičenja u Mađarskoj. Start je planiran za 12. septembar. Pred nama je sezona u kojoj sa mladim sastavom pre svega moramo da izborimo opstanak. Imamo rukometašice koje se vraćaju nakon povreda, ako se uspešno vrate, tu mislim i na sebe, možemo se nadati boljem plasmanu. Na meni je da radim, borim se i doprinesem što boljem plasmanu tima”, zaključuje Aleksandra Vukajlović.  

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Aleksandra Vukajlović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Ruka nade”, Berkovići. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,95, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Aleksandra Vukajlovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara