Humanitarni tiket u podne: Alina Sebić tipuje za Isaka Bradića iz Trstenika

Vreme čitanja: 4min | sre. 08.09.21. | 11:12

Ruska reprezentativka očekuje plemeniti dobitak od 110.600 dinara

Petu medalju za Srbiju, na Olimpijskim igrama u Tokiju, osvojio je strelac Milenko Sebić. U disciplini MK puška trostav, na 50 metara, izborio priliku da se u finalu bori za olimpijsko odličje što ga je dovelo do bronzane medalje.

Nakon osvajanja bronze, a sa određene vremenske distance, Milenko Sebić je za Mozzart Sport izjavio da je svestan uspeha:

Izabrane vesti

“Posle Rija sam imao veoma težak period jer sam tada bio spreman za finale, ali nisam uspeo da osvojim medalju. Novu šansu, u Tokiju, uspeo sam da iskoristim. San svakog sportiste je da se takmiči na OI što je i kruna karijere. Svojevremeno, u isto vreme trenirao sam košarku i streljaštvo. Usmerio sam se na streljaštvo i nisam pogrešio. Radio sam punom parom što je bila prava odluka. Medalja iz Tokija omogućila mi je da se plasiram na finale Svetskog kupa koje startuje 16. oktobra u Bakuu”.

Manje je poznato da je Sebiću, na putu ka ispisivanju istorije, pomogla supruga poreklom iz Rusije. Alina se od detinjstva bavila streljaštvom. Prvi susret sa Milenkom bio je početak poznanstva za ceo život jer su 2014. godine stupili u brak. Na građanskom venčanju bili su u reprezentativnim trenerkama, Alina u ruskoj, a Milenko u srpskoj opremi. Alina, rođena u Sibiru, svom suprugu bila je i trener. Na prvenstvu Beograda Milenko je bio najbolji iz ležećeg stava, a Alina je pobedila u ženskoj konkurenciji.

Lepa Ruskinja, olimpijskoj medalji supruga, dala je ogroman doprinos, a danas je učesnica Mozzartovog Humanitarnog tiketa u podne, evo dobrotvornog listića.

U 20.45 startuje utakmica MAKEDONIJA – RUMUNIJA. Bolji međusobni skor imaju gosti, 1:0:3. U grupi “J” Rumunija ima devet poena, tri pobede i dva poraza. Bod manje imaju Makedonci koji su poslednje dve utakmice odigrali nerešeno. Rumunija je sa po 2:0 dobila poslednja dva meča, a prvi okršaj u okviru kvalifikacija dobila je sa 3:2.

“TGG GG”.

VELS dočekuje ESTONIJU u Grupi E. Gosti su bez pobede dok domaći imaju šest poena više. Vels je, pre tri dana, dobio Belorusiju sa 3:2, a Severna Irska je savladala Estoniju. Jedini meč dobili su Velšani sa 1:0.

“Prelaz iz jedan u jedan”.

Ostajemo u istoj grupi gde BELORUSIJA na neutralnom terenu dočekuje BELGIJU. Uslovni domaćini imaju tri boda uz tri poraza u grupi. Lideri imaju 14 bodova, bez poraza su sa gol razlikom 20:4. Prvi meč dve reprezentacije okončan je čak sa 8:0, naravno, u korist Belgije.

“UG 4+”.

Takođe, u 20.45 počinje duel ITALIJA – LITVANIJA.Evropski prvaci su lideri grupe dok gosti nemaju poena, 1:8 im je gol razlika. Italijani nemaju poraz, uz gol razliku 7:1. Bugari su bili bolji od Litvanije (1:0), a Švajcarska je odigrala bez golova sa Italijom.

“Dupla pobeda Italijana”, zaključuje tipovanje Alina Sebić i potencijalni dobitak namenjuje za lečenje Isaka Bradića.

Beba iz Trstenika ima samo devet meseci, ali zbog teškog oboljenja, pankreatitisa, već je trinaest puta operisana. Neophodna je medicinska pomoć i skupe intervencije u inostranstvu. Počela je velika akcija prikupljanja novca kako bi Isak dobio šansu da nastavi svoje detinjstvo. Malom Isaku moguće je pomoći i neposrednim uplatama na žiro račune i to na dinarski u Poštanskoj štedionici sa naznakom “za Isaka Bradića” 200 125 274749 44.

Kada smo podvukli crtu ukupna MOZZAROVA donirana suma, u dobrotvornom listiću, sada iznosi 21.666.757 dinara.

Nakon što su “prošli” plemeniti listići, osvajača prve medalje za Srbiju u Tokiju, Damira Mikeca (102.200) i Nine Radovanović (103.000) dobitan je bio još jedan tiket za lečenje bebe Boška Guglete. Ovoga puta uspešna je bila naša reprezentativka Bianka Buša (139.200). Bile su to lepe vesti u danu kada je saopšteno da je prikupljen novac za odlazak na terapiju Zolgensmom Boška Guglete. Kompanija je pomogla Bošku Gugleti, a nakon toga sa 400.000 dinara, u dva dana, i Vanji Malović. Zagarantovane dobitke imali su Strahinja Rašović i Petar Grašo. Gest za svako poštovanje.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 89. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…U Bileći otvaren je teren “Tijana Bošković”.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja i prijatelja dece i omladine sa poteškoćama u razvoju, MOJA NADA, NEVESINJE. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara