Humanitarni tiket u podne: Andreja Stojčevski tipuje za lečenje Andrijane Miletić

Vreme čitanja: 3min | čet. 28.04.22. | 11:35

Ubojiti futsaler kragujevačkog Ekonomca mane ne nalazi laganom RB Lajpcigovom prelazu preko Rendžersa

Klub malog fudbala Ekonomac pobedio je u poslednjoj utakmici Druge futsal lige ekipu beogradskog Studenta, rezultatom 11:2. Na taj način, Šumadinci su uvečali slavlje povratka u Prvu ligu Srbije, a Andreja Stojčevski zvanično postao najbolji strelac takmičenja. Zbog toga ga biramo za pulena današnjeg izdanja “Humanitarnog tiketa u podne” koji je namenjen za lečenje male Andrijane Miletić.

Naime, njoj je nakon svih komplikacija koje su joj se dogodile na rođenju, dijagnostikovan “prehus brahalis”. Roditelji nisu odustajali od redovnih fizikalnih terapija koje su donele veliki boljitak u ramenom delu i laktu male heroine. Zahvaljujući dosadašnjim prikupljenim sredstvima, Andrijana je dosta napredovala u lečenju i brojnim uspešnim operacijama, ali i dalje su potrebna sredstva za dalji oporavak koji je dug i veoma spor.

Izabrane vesti

Naše malo Andrijani je sve! Budimo humani!

Pomozimo Andrijani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 141 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-442051-10

Zato krećemo u pohod uz futsalera koji sa desetkom na dresu bira prelaz 1-1 na meču RB LAJPCIG – RENDŽERS. Nemci su do polufinala trugog po kvalitetu međunarodnog takmičenja stigli eliminisavši Real Sosijedad, Spartak Moskvu i Atalantu, a do eliminacione faze stigli su kroz grupu Lige šampiona u kojoj su bili treći. Kada je u pitanju škotski predstavnik, pre dvomeča koji sledi Policajci su bili bolji od Brage, Crvene zvezde i Borusije Dortmund, a pomenutim izazovima prethodile su borbe u grupi Lige Evrope u kojoj su zauzeli drugo mesto.

Usledila je dupla šansa X2, istipovana na meču VEST HEM – AJNTRAHT FRANKFURT. Na megdan Nemcima Dejvid Mojes moraće da izvede dosta oslabljenu odbranu. Škot na raspolaganju ima samo jednog zdravog štopera. Ajntraht je prošlog vikenda igrao 2:2 sa Hofenhajmom u Frankfurtu, pre toga izgubio 0:2 od Uniona u Berlinu, ali je na krilima eliminacije Barselone i spektakularne podrške svojih navijača koju je imao u Kataloniji. Pitanje finaliste verovatno će biti rešeno u nemačkom revanšu, od prve utakmice očekuje se rovovska borba bez previše rizikovanja.

Andreja Stojčevski u Ligi konferencija, na utakmici LESTER – ROMA kombinuje I1-3&II1-3. Posle poraza od Njukasla, nakon koga su usledili remi ishodi na mečevima sa Evertonom i Aston Vilom, Leter ne može mirno da čeka Vučicu. Istina, Roma u meč ulazi nakon poraza od Intera, ali neka vas to ne vara. Trebalo je čuvati snagu za polufinale, odnosno za prvu utakmicu kako bi se revanš na domaćem terenu sa strane Italijana dočekao s aktivnim rezultatom. Biće ovo tvrda utakmica.

Za kraj imamo I1-3&II1-3 sa utakmice FAJENORD – MARSELJ. Domaći Fajenord je u osmini finala je eliminisao Partizan, a potom je preskočio i Slaviju iz Praga. Od poslednjih 10 mečeva u svim takmičenjima tim iz Roterdama je pobedio na sedam, a kod kuće ne zna za poraz od 15. januara i meča sa Viteseom. Marselj je već pregurao jedno vrelo gostovanje u četvrtfinalu, na Tumbi je savladao PAOK sa 1:0 i eliminisao je Grke sa zbirnih 3:1. Olimpik je trijumfovao je na 10 od poslednjih 11 mečeva.

Hvala futsaleru Ekonomca na kvoti 13,14, koja veliku nominalnu vrednost nosi na osnovu kompanijskog uloga od 10.000 dinara. Na kraju još recimo da su Kragujevčani kao najuspšeniji tim Druge futsal lige Srbije,fantastično zaokružili ovu sezonu. Kao što već rekosmo, najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Andreja Stojčevski sa četiri postignuta gola, a po dva su postigli Uroš Nedeljković i Predrag Rajić, zatim po jedan Kristijan Vasić i Ivan i Lazar Marinković. Nakon svega, igračima Ekonomca je nakon utakmice uručen pehar za osvojeno prvo mesto u Drugoj futsal ligi Srbije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Andreja Stojčevski će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnu fondaciju “Radost”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketEkonomacsportsko klađenjebet analizaKragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara