Humanitarni tiket u podne: Blaž Slišković tipuje za Savez slepih i slabovidih Srbije

Vreme čitanja: 5min | pon. 10.09.18. | 12:00

Legendarni fudbaler bivše Juge očekuje golove na utakmici Orlova

Čuveni Mostarac, veliki fudbaler u staroj Jugoslaviji, a trenutno trener FK Zrinjski, rado se odazvao pozivu kompanije MOZZART da učestvuje u plemenitom listiću. Pogađate reč je o Blažu Sliškoviću.
“Balkanskom Maradoni” predviđali su veliku svetsku karijeru koju nije do kraja ostvario. Za tadašnju reprezentaciju odigrao je 26 utakmica, a reprezentativni meč života odigrao je protiv Italije. Azurima ja dao dva gola, a kod dva pogotka je direktno asistirao.

Klupsku karijeru je gradio u Veležu, Hajduku, Olimpiku, Peskari, Lansu…i okončao je u Zrinskom. Potom se posvetio trenerskom pozivu. Bio je selektor BiH, predvodio je splitski Hajduk i sad je ponovo na klupi Zrinjskog. Postigli smo dogovor da ukoliko “prođe” Bakin tiket kompanija MOZZART dobitak donira Savezu slepih i slabovidih Srbije.

Izabrane vesti

Srećno humanitarno tipovanje!

Prvi meč na dobrotvornom listiću je duel iz Lige nacija, PORTUGALIJA – ITALIJA. Azuri su u prvoj utakmici odigrali nerešeno sa Poljskom i propustili šansu da uknjiže tri boda. Evropski šampioni su Mundijal zaključili porazom od Urugvaja, a potom su odigrali 1:1 sa svetskim vicešampionima. Italija ima bolji međusobni skor, 1:0:5.

“Pokušaću sa ukupnim brojem golova, od dva do četiri”.

Baka je za drugu utakmicu na tiketu odabrao duel ŠVEDSKE i TURSKE. Turci su pre tri dana protiv Rusije doživeli poraz od 2:1. Šveđani su na svoje poslednje dve utakmice, takođe, doživeli poraze od po2:0. Istorija međusobnih okršaja je na strani gostujućeg sastava, 0:3:3.

“Očekujem da Švedska večeras bude bolji rival, zato pokušavam sa kombinacijom jedan, iks, uz dva plus”.

I treći duel dolazi iz Lige nacija, a sastaju se SRBIJA i RUMUNIJA. Orlovi su zahvaljujući minimalcu na gostovanju uknjižili tri boda u grupi. Rumuni su odigrali bez pogodaka sa Sokolovima. U pozitivnom nizu Rumuni imaju četiri trijumfa i remi. Srbi imaju bolji međusobni skor, 2:0:0.

“Verujem u strelce, biće golova pa igram tri plus”.

CRNA GORA – LITVANIJA kao četvrti meč na dobrotvornom tiketu. Sokolovi uglavnom igraju utakmice u kojima nema pobednika, a imaju i poraz od  Slovenije. Za Litvaniju su kobne bile Srbija, Poljska i Iran. Do sad nije bilo međusobnih okršaja.

“Od nula do dva gola”.

I Slišković je plemeniti tiket zaključio prijateljskom utakmicom, RUSIJA – ČEŠKA.  Istorija je ujednačena, 1:1:1. Rusi su dobili Tursku, a Česi su izgubili od Ukrajine.

“UG 3+”.

Za  kraj humanitarnog tiketa par rečenica o društveno odgovornom poslovanju kompanije MOZZART.

Veliki odjek u javnosti ima naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 65 košarkaška igrališta. Poslednji tereni otvoreni su u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, Marka Gudurića. Košarkaški teren Mozzart je svečano otvorio i u Kruševcu, a poneo je ime, takođe, našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića. Usledilo je svečano otvaranje u Nišu u čast još jednog Orla Stefana Jovića. MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić.

Pre sedam dana naš karavan je stigao do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji” kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. KMF Borac iz Čačka dobio je dve Mozzartove garniture. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša.

Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše… Kada smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige. Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU.

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kompanija  je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Inače, na listi dobitnika "Humanitarnog tiketa u podne" vodi novinar i pisac Vanja Bulić sa iznosom od 351.025 dinara koje je Mozzart po Vanjinoj želji donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Glumac Branislav Trifunović je postao 117. dobitnik u "Humanitarnom tiketu u podne" sa fantastičnih 326.300 dinara koje je namenio fondaciji Podrži život.

Sledi poznati muzičar Momčilo Bajagić Bajaga sa dobitkom od 184.426 dinara, a koji je Bajaga usmerio, a MOZZART donirao, Topčiderskoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla-tačnije narodnoj kuhinji.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak i Duško Pijetlović.  Dakle, dvadesetjedan član kluba 100.000. Sa 132. plemenitim dobitnikom, Borom  Đorđevićem, Mozzart je donirao 7.722.960, 00 dinara. Donacije su otišle na preko 60 adresa u Srbiji i ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj.

Evo rasporeda poznatih ličnosti koji će ove sedmice učestvovati u "Humanitarnom tiketu u podne" i pokušati da se priključe dobitničkom plemenitom timu MOZZARTA. U utorak, s nama je košarkaška reprezentativka Srbije Aleksandra Crvendakić, dok će nam u sredu društvo praviti predsednik OSS Zoran Gajić. Ćetvrtak smo rezervisali za tipovanja glumice Anđele Jovanović, nakon koje u petak na kladilački teren izvodimo odbojkaškog reprezentativca Srbije, Srećka Lisinca. Za vikend se družimo s vrlo perspektivnim fudbalerom kruševačkog Napretka Milošem Vulićem, a zatim i sa neurohirurgom, Prof. Dr. Branko Đurovićem.

Bitna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg poznatog gosta Blaža Sliškovića, dobitak će biti doniran i za Gradsku organizaciju Crvenog krsta. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 6029 LNGRB Sweden - Turkey kmb 1X&2+ 1,73
Pon 18:00 6623 MPR Russia - Czech R. ug 3+ 2,15
Pon 20:45 6025 LNGRA Portugal - Italy ug 2-4 1,55
Pon 20:45 6060 LNGRC Montenegro - Lithuania ug 0-2 1,72
Pon 20:45 6061 LNGRC Serbia - Romania ug 3+ 2,15
Ukupna kvota21,32

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaBlaž Slišković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara