Humanitarni tiket u podne: Bojan Dimitrijević tipuje za lečenje Olivera Pal Gajodija i Minje Matić

Vreme čitanja: 3min | pon. 14.12.20. | 11:12

Glumac očekuje plemeniti dobitak u iznosu od 84.400 dinara

Simpatije šire publike stekao je ulogama u serijalu Vratiće “se rode” i “Montevideu”. Igrao je u ostvarenjima “Taksi bluz”, “Stado”, “Ime: Dobrica, prezime: nepoznato”, “Bumerang”, “Južni vetar”, “Slučaj porodice Bošković”, “Mama i tata se igraju rata”, s gledaćemo ga i u trećem serijalu „Kamiondžija“…Član je JDP-a u kome igra u predstavama “Natan Mudri”, “Sumnjivo lice”, "Beogradska trilogija”, ali i u ostalim beogradskim pozorištima.

Glumac Bojan Dimitrijević rado je prihvatio ulogu plemenitog kladioca u Humanitarnom tiketu u podne sa željom da zajedničkim snagama pomognemo u lečenju Olivera Pal Gajodija i Minje Matić.

Izabrane vesti

Bojan Dimitrijević će ostvariti potencijalni dobitak od 84.400 dinara ukoliko bude uspešan na narednim utakmicama.

U 18.45 počinje meč UTREHT II – OSS. Domaći tim ima tri boda više i poslednju pobedu sa 3:2. Istim rezultatom na poslednjem duelu slavio je i gost. Oss je u seriji od četiri meča bez poraza, a poslednji međusobni okršaj dobio je sa 2:1. Statistički gledano skor je 2:2:6.

“Tri plus”.

ODENZE – MIDTJILAND igraju od 19.00 sati. Učesnik Lige šampiona sa Liverpulom je odigrao 1:1. Pre tog remija imao je pobedu i dva nerešena ishoda. Domaći su osvarili maksimalan učinak u poslednja dva kola, ali ipak za rivalom zaostaju devet poena. Domaći su oslabljeni pred današnji meč.

“Očekujem gol u prvom i gol u drugom poluvremenu”.

Iz Danske nas Bojan seli u Francusku, AVR – KLERMON. Domaći tim je poslednje dve utakmice odigrao nerešeno, 1:1. Gost je slavio sa 3:0. AVR ima deficit od pet bodova. Istorija kaže, 9:7:14, uz najubedljivije pobede dva tima od 3:1 odnosno 3:0.

“Dupla šansa, jedan, iks”.

Vreme je za duel iz Španije koji startuje u 21.00 sat, SELTA – KADIZ. Klub iz Viga ima nešto bolji skor, 5:1:4. Najubedljivija pobeda je sa 3:0. Trenutno, Kadiz ima pet bodova više od Selte i trijumf nad Barsom u poslednjem kolu. Selta je u svoju korist rešila poslednje dve utakmice, pali su Atletik i Granada. Domaći su bili bolji u poslednje tri utakmice, ali u duel ulaze bez šestorice igrača.

“Ukupno golova od dva do četiri”. 

Za kraj dobrotvornog tipovanja meč iz Serije B, REĐINA – VENECIJA. Gosti imaju suficit od osam bodova. Niz od četiri pozitivna ishoda prekinula je Monca, 2:0. Kjevo je dobio Ređinu sa 3:0 u poslednjoj utakmici. Poslednje dve utakmice koje su rivali odigrali u Seriji “A” dobila je Venecija pa Ređina.

“ UG 2 – 4”.  

Nekoliko rečenica o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne" iznosi preko sedamnaest miliona. Zaključno sa aktuelnim rekorderom koji je sastavio plemeniti listić sa najvišim dobitkom Ivicom Šurjakom 17.635.394 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

 Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković i Danilo Anđušić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Centar za porodicu “Kuća radosti”, Kotor Varoš. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

 Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara