Humanitarni tiket u podne: Bojana Milenković tipuje za lečenje Nenada Janićevića

Vreme čitanja: 3min | uto. 11.07.23. | 11:23

Odbojkaška reprezentativka šetajući po kvalifikacijama za Ligu šampiona, dolazi do kvote 9,53

O njoj ne mora da se priča, niti piše mnogo, jer ona je Bojana Milenković. Zadužena pozicijom primača servisa u našoj nacionalnoj selekciji, pokazala je i ko je i šta je, pa se nadamo da će je sreća poslužiti i u Humanitranom tiketu u podne, gde tipuje za lečenje Nenada Janićevića (1983), kome je nakon dijagnostifikovane arterijske hipertenzije, nakon čega su počeli i njegovi problemi sa bubrezim.

Za njegovo ozdravljenje Bojana Milenković, na početku igra jedinicu s meča ŽALGIRIS – STRUGA. Makedonci su ti koji treba da se plaše. Naime, Žalgiris je u punoj takmičarskoj formi zbog prvenstvenih okršaja, što znači da Sruga ima pred sobom uigran, ali i ruku na srce dosta kvalitetniji tim. Gostojućem timu preostaje da se brani, pa dokle izdrži.

Izabrane vesti

Odbojkašica zatim kombinuje 1&3+ na meču RAKOV – FLORA. Poljaci su na pripremama dobili Kluž (2:1), ali im nije išlo sa Slavijom iz Praga... Taj poraz ne znači ništa naročito uoči meča sa dosta kadrovski tanjim timom iz Estonije koji u meč ulazi nakon remija sa Paidom, te pobede nad Tamenekom. Dakle, Rakov je jači, pa ga shodno tom podatku smatrajte za favorita.

GG tip očekujemo na utakmici KLAKSVIK – FERENCVAROŠ. Mađari su oni koji diktiraju tempo na meču ovig para, pa ih u tom smislu i treba posmatrati kroz prizmu dobijene utakmice nad Botošanijem (3:0). Sve u svemu, Farani će se braniti, a kladioci mogu da se pozabave tipovanjem na golove koje će po svemu sudeći biti glavni izazov na meču para.

Za kraj, reprezentativka se odlučila da odigra jedinicu na meču ŠAMROK ROVERS – BREIDABLIK. Imaju Irci svojih mana, ne osporavamo, ali su sigurno kvalitetniji od Breidablika, koji na Islandu, ali ne i šire važi za solidan tim. Ne obazirimo se se na to sto je gostujući tim pred ovaj meč dobio Filkir sa 5:1, budući da je razlika Šamroka u odnosu na imenovani tim i više nego enormna.

I, to bi bilo sve od Bojane Milenković koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2017. godine, koje su zajednički organizovali Azerbejdžan i Gruzija. Osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2018. godine u Japanu. Naime, ona se tokom prvenstva povredila i nije dobila medalju na postolju, ali joj je uručena naknadno.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020, osvojila je bronzanu medalju, a Srbija je pobedila Južnu Koreju u borbi za bronzu. Na Evropskom prvenstvu 2021. godine čija je završnica održana u Beogradu, osvojila je srebrnu medalju. Naša današnja gošća osvojila je bronzanu medalju sa Srbijom u Ligi nacija 2022. godine. To je bila prva medalja za srpsku žensku odbojku u ovom takmičenju.

Bila je deo reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu 2022. godine u Poljskoj i Holandiji, na kom je sa reprezentacijom izborila finale. U finalu Srbija je pobedila Brazil maksimalnim rezultatom 3:0, i tako osvojila zlatnu medalju.

To je ukratko Bojana Milenković koja takođe ima nameru da usreći nekoga i preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket naše današnje gošće, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Bojana Milenkovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara