""
""

Humanitarni tiket u podne: Božidar Boža Maljković tipuje za manastir Vavedenje na Senjaku

Vreme čitanja: 3min | čet. 18.05.17. | 12:00

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije veruje da će Seltik stići do 103 boda

Božidar Boža Maljković, proslavljeni srpski košarkaški trener, danas svesrdno pomaže kompaniji MOZZART u našoj već dobro poznatoj dobrotvornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“.

Izabrane vesti

Boža je svoju igračku karijeru započeo u kraljevačkoj Slogi, a nastavio u KK Ušće u Beogradu. U svetu košarke je kao igrač proveo jedno vreme, da bi se okrenuo onoj drugoj, trenerskoj strani. Bio je trener u KK Ušće, Radničkom, Crvenoj zvezdi, Jugoplastici, Barseloni, Limožu, Panatinaikosu, Rasingu, Unikahi, Real Madridu, Tau Ceramici, Lokomotivi Kubanj, Cedeviti... U periodu od 2010. do 2013. godine bio je i selektor košarkaške reprezentacije Slovenije. S timovima koje je predvodio osvojio je veliki broj trofeja, od šampiona jugoslovenske lige i osvajača jugoslovenskog kupa s tadašnjom Jugoplastikom, pa sve do osvajača Kupa Radivoja Koraća s Unikahom u sezoni 2000/01. Nikako se ne sme zaboraviti da je Boža bio četvorostruki prvak Evrope. Tri puta je bio proglašavan za trenera godine u Jugoslaviji, dva puta u Francuskoj, a bio je i dva puta najbolji trener na kontinetu. Od strane FIBA 2007. godine je proglašen za jednog od deset trenera koji su obeležili vek košarke u Evropi.

U ovom MOZZARTOVOM poduhvatu, a ukoliko kombinazzije na tiketu budu dobitne, novčana sredstva će po želji Bože Maljkovića biti usmerena na manastir Vavedenje na Senjaku.

Samo u „Humanitarnom tiketu u podne“ MOZZART je donirao 3.407.033 dinara, zahvaljujući i našim gostima koji su sastavili 50 dobitnih plemenitih listića i usmerili novac na preko 40 adresa.

Poželećemo mnogo kladilačke sreće Boži Maljkoviću koji je potencijalni dobitak usmerio ka manastiru Vavedenje na Senjaku koji i sam pomaže.

„Upravo sad gradimo ogradu oko manastira i biće mi izuzetno drago ukoliko tiket bude dobitan jer mati Teodora i sestrinstvo manastira zaslužuju svaku pomoć“, kazao je na početku razgovora za MOZZART Sport Boža Maljković.

Prva utakmica na plemenitom tiketu našeg današnjeg gosta je duel ŠARLROA - ANDERLEHT. Belgijska liga, plej-of, deveto kolo. Domaći imaju skor 2-3-3, gosti imaju 12 poena više i lideri su lige. Jedini poraz u poslednjih pet utakmica Anderleht je doživeo upravo od večerašnjeg rivala. U poslednjoj utakmici Šarlroa je remizirao s Gentom.
„Otvoriću tipovanje u MOZZARTOVOM dobrotvornom listiću s dvojkom.“

PREPIŠI BOŽIN TIKET

Maljković je mesto na humanitarnom tiketu našao i za utakmicu GENT - VAREGEM. Gosti zauzimaju poslednju poziciju, a Gent ima najviše nerešenih ishoda u ligi. Tri puta je remizirao na poslednjih pet duela. Varegem je imao seriju od četiri poraza, ali je pobedio u poslednjem meču. Na duelima ova dva kluba obično ima dosta golova, neki od rezultata su 3:0, 2:4...
„Kombinovaću jedinicu sa tipom GG.“

Četvorostruki šampion Evrolige na plemenitom tiketu odigrao je poslasticu sa Ostrva, LESTER - TOTENHEM. Meč bez previše takmičarskog značaja. Gosti su u poslednje vreme slavili nad Junajtedom i Arsenalom, a Lester je doživeo poraze od Tobdžija i Sitija. Međusobna statistika je na strani domaćih.
„Baš zbog toga što nema velikih takmičarskih motiva očekujem golove na obe strane i igram GG3+.“

Predsednik srpskog Olimpijskog komiteta plemeniti listić je zaključio sa škotskim plej-ofom, PARTIK - SELTIK. Susret poslednjeplasiranog na tabeli i lidera koji je prikupio čak 100  bodova i sad želi da premaši magičnu cifru. Takođe, fenomenalna je serija Seltika bez poraza, 30 utakmica, a večitog rivala nedavno je dobio sa 5:1.
„Valjda Seltik neće sad izneveriti, dvojka uz GG“, zaključio je „Humanitarni tiket u podne“ kompanije MOZZART legendarni trener i predsednik OK Srbije Božidar Maljković koji će evenutalni dobitak usmeriti za manastir Vavedenje na Senjaku.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:30 1811 BE1PF Charleroi - Anderlecht ki 2 1,75
Čet 20:30 1812 BE1PF Gent - Zulte-Waregem kmb 1&gg 2,70
Čet 20:45 2015 ENG 1 Leicester - Tottenham tgg gg3+ 1,75
Čet 20:45 2413 ŠK1PF Partick - Celtic kmb 2&gg 2,65

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Božidar Maljkovićhumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara