Humanitarni tiket u podne: Branislav Bane Raičević tipuje za fondaciju “Budi human”

Vreme čitanja: 4min | sub. 21.07.18. | 11:41

Poznati srpski komičar odigrao je samo kečeve

Karijeru je započeo kao voditelj i producent reklama na NAXI radiju. Ubrzo je posto scenarista u kvizovima “Želete li da postanete milioner” i “Najslabija karika”. Na Prvoj televiziji od starta je učestvovao u stvaranju i realizaciji emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Javnost ga prepoznaje po specifičnom humoru i učešću u velikom broju skečeva u Ivanovićevim emisijama. Neraskidivi je deo ekipe humorista koju još čine Srđan Dinčić i Aleksandar Perišić, a bio je izuzetno zapažen član emisije “Četiri i po muškarca”.

Rado se odazvao našem pozivu da postane učesnik MOZZART- ovog Humanitarnog tiketa u podne, a potencijalni dobitak je usmerio ka fondaciji “Budi human”.   

Izabrane vesti

Humanitarni tiket u podne otvorićemo utakmicom brazilske Serije B, gde će se sastati Koritiba i Sao Bento. Nakon serije solidnih rezultata domaćin je pretrpeo poraz u poslednjem kolu. Na taj način se našao u grupi timova sa istim ili sličnim brojem bodova. Sada mu u goste stiže Sao Bento, ekipa koja se nalazi u veoma teškom položaju. U proteklih pet kola zabeležila je četiri poraza, uz jedan remi. Objektivno gledano, samo čudo treba da se desi pa da Koritiba ne ostvari novi trijumf.

,,Za lagani početak igram keca, mislim da je to pravi izbor“.

I dalje se zadržavamo na drugom po snazi takmičenju u zemlji fubala. Meč će odigrati Oeste i Pajsandu. Domaći sastav igra prilično dobro, tako da sa dovoljno samopouzdanja očekuje ovaj susret. Na drugoj strani terena biće tim koji već dugo ne zna za reč pobeda. Shodno tome, ne bi trebalo da bude previše problema za Oeste.

,,Oeste igra bolje u poslednje vreme, tako da očekujem da će trijumfovati“.

Iz vatrenog Brazila selimo se u hladnu Švedsku, u kojoj će snagu odmeriti Kalmar i Sundsval. Ako pogledamo istoriju prethodnih duela ovih timova, čini se da je domaćin u blagoj prednosti. U tri poslednja susreta Kalmar je odnosio pobedu, mahom ubedljivu. Ali, ako se pogleda trenutna forma, utisak je da su ova dva sastava prilično ravnopravna. Međutim, domaći teren uvek nosi određenu prednost, koju će Kalmar sigurno pokušati da iskoristi.

,,Verujem da će domaćin pobediti, zato stavljam jedinicu“.

Sada za kraj plemenitog tiketa sledi prava poslastica za sve ljubitelje fudbala, jer će veštinu ogledati Bajern iz Minhena i PSG. Ove dve ekipe suvereno su vladali u domaćim prvenstvima u protekloj sezoni. Daleko pre kraja bilo je jasno ko će podići šampionski pehar. Ali, kako nisu ostvarili želje na evropskom planu, sigurno je da će hteti da taj neuspeh isprave naredne godine.  Predstojeća utakmica biće prava prilika da se ekipe pripreme. Ako se pogleda rezultat u prethodnih pet duela Bajerna i PSG-a, uvek je pobeđivao domaćin. Međutim, ovaj put igraće se na neutralnom terenu.

,,Tipujem da će Bavarci pobediti, dakle 1 za kraj“.

I da se podsetimo na MOZZART - ovo društveno odgovorno poslovanje. Minule nedelje je naš gost u plemenitom listiću bio proslavljeni vaterpolista Filip Filipović koji je postao 128. humanitarni dobitnik sa zagarantovanim iznosom od 50.000 dinara.

MOZZART je do sad u dobrotvornom tiketu donirao ravno 7.549.760, 00 dinara. Ne smeju  se zaboraviti ni MOZZRT - ove donacije koje su usmerene ka Republici Srpskoj.

Pored dobrotvornog tiketa MOZZART ima niz društveno odgovornih aktivnosti.

Ponosni smo na akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 62 košarkaška igrališta. Tereni su otvoreni i u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Poslednji košarkaški teren Mozzart je svečano otvorio u Kruševcu, a poneo je ime našeg reprezentativca Dragana Gagija Milosavljevića.

Slede Kragujevac, Niš, Loznica, Tara…i tako do stotog terena!

MOZZART je generalni sponzor sporta na BU. Donirao je više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora. Poslednja donacija usmerena je za sport u Vojsci Srbije i iznosi fantastičnih 100. 000 evra.

MOZZART je podržao i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje.

Priznanje za MOZZART stiglo je i od Ragbi saveza Srbije jer je naša kompanija pomogla u obeležavanju stogodišnjice ragbija u Srbiji. Poznato je da je MOZZART pomagao kragujevački klub američkog fudbala Divlji veprovi.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”.

Pomažemo fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Zvečansku…

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Bana Raičevića dobitak će biti doniran i za Međunarodni forum solidarnosti. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 21:30 1537 BRA 2 Coritiba - Sao Bento ki 1 1,70
Sub 23:55 1538 BRA 2 Oeste - Paysandu ki 1 1,85
Sub 16:00 8769 ŠAM K Bayern - PSG ki 1 1,63
Sub 18:00 5404 ŠVE 1 Kalmar - Sundsvall ki 1 1,90
Ukupna kvota9,74

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketbudi human

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara