Humanitarni tiket u podne: Dejan Đurđević tipuje za Udruženje “Ujedinjeni za Lazarevac”

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 11:38

Trener Kolubare, uz Čelsijevu dvojku, očekije golovima ojačan prelaz Intera…

U subotu, pod skutima Mozzart Bet Superlige Srbije, utakmica Kolubara – Čukarički okončana je rezultatom 3:2 za Lazarevčane. Bravo za Dejana Đurđevića, popularnog Švabu, trenera Kolubare koji je tešku utakmicu s rivalom koga je još pre starta okarakterisao kao sposobnog, dobio prvo u srcu.

Naime, on je Čuku ocenio kao miks mladih i veoma iskusnih igrača, odao joj veliko poštovanje, pa na kraju slavio. Na isti način pristupa i tipovanju za Udruženju građana “Ujedinjeni za Lazarevac”.

Izabrane vesti

Pa, da počmo uz tip GG3+ sa meča SASUOLO – MILAN. Čak šest timova Serije A ima po sedam bodova, a među njima je i Milan koji ide na sva tri u gostima Sasuolu. Posle pobede od 2:0 nad Mihajlovićevom Bolonjom to je jasmo kao dan, a Sasuolo koji je u trećoj rundi izvukao bod od Specije, svakako će igrati iz rova. Teško da će iznenaditi Milan kao što je to mogao 2021. godine.

Idemo na dvojku sa meča SAUTEMPTON – ČELSI. Ne, ne može Čelsi da bude zadovoljan sa tek sedam osvojenih bodova. Protiv Sautemptona, naročito nakon poraza od Lidsa, te pobede nad Lesterom, za njih se sva tri pod moranjem podrazumevaju. Sautempton će sigurno igrati povučenije, jer sećanje na Čelsijevih 0:6 iz aprila je sramota koja se tako lako ne zaboravlja.

Iz Serije A, a sa meča INTER – KREMONENZE imamo igru 1-1&2-6. I, šta reći kada Inter igra protiv tima koji je pao na sva tri do odigrana ligaška meča, sem da tip može da se brani i bez reči, što fudbalski stručnjak koristi kako bi na stranu odvojio kvotu 1,80.

Trener veoma organizovanih Kolubaraca, za koje se priča da im vlada neviđeno dobra atmosfera u svlačionici zatim bira igru 1&3-6 na utakmici ROMA – MONCA. Stvar je potpuno jasna kada Vučica igra s timom koji do sada nije osvojio bod. Posle remija sa Starom damom, za Romu se pun plen podrazumava, pa je jasno zbog čega Đurđević bira baš ovaj tip.

Inače, naš današnji gost je još pred meč sa Čukaričkim izneo jedan jako zaimljiv stav, odnosno filozofiju njegovog i Kolubarinog odnosa prema fudbalu. Đurđević tada reče: “Mi moramo da budemo strpljivi, mirni i staloženi. U klubu u kojem ja radim moramo biti takvi, jer nemamo prava na aroganciju nikakvu, kakav god rezultat da napravimo moramo da budemo svesni da je ovo jedno dugo takmičenje, fudbalski maraton, gde se na kraju podvlači crta”, upozorava Đurdjević, aludirajući na velike izazove Mozzart Bet Superlige Srbije.

Dejan Đurđević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Pomozimo srcem srcu”, Laktaši. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Dejan Đurđevićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaKolubara Lazarevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara