Humanitarni tiket u podne: Dragan Mladenović tipuje za Fondaciju “Nataša Kovačević”

Vreme čitanja: 3min | čet. 15.12.22. | 10:33

Direktoru omladinske škole Crvene zvezde, sve miriše na grčki prelaz i tri unosna tipa na golove

Mozzart garancija na zagarantovani dobitak u iznosu uplate od 10.000 dinara važi do završetka Mundijala u Kataru. Tako je i sa tiketom Dragana Mladenovića, direktora omladinske škole FK Crvena zvezda. U ovom slučaju, potencijalni dobitak u iznosu od 109.300 dinara biće upućen na adresu Fondacije “Nataša Kovačević”.

Na početku recimo da je Dragan Mladenović Igračku karijeru je počeo u ušćanskom Radniku, zatim je od 1995. igrao u Slogi Kraljevo, a od 1998. u Zemunu, odakle je u sezoni 2000/01. igrao na pozajmicu u pljevaljskom Rudaru. U Crvenu zvezdu prešao je 2002. godine i u sezoni 2003/04. osvojio je duplu krunu. Iz Crvene zvezde je 2004. otišao u glazgovski Rendžers.

Izabrane vesti

O karijeri našeg današnjeg gosta nastavljamo priču nešto kasnije, jer red je da krenemo s tipovanjem. Polazimo od prelaza 1-1, na utakmici PANATINAIKOS – VOLOS. Reč je o osmofinalnom susretu Kupa Grčke u koji Olimpijakos ulazi kao apsolutni favorit. Volos će igrati oprezno, u prevodu braniće se koliko može, u nadi da će izbeći ono što ga je snašlo u oktobru. Tada ih je Panatinaikos savladao sa 1:5, a to budi zaista bolne uspomene.

Prelazimo na GG tip sa meča FCSB – KLUŽ. Ovo je derbi, pred koji valja znati da Kluž ima ambiciju da zauzme vodeće mesto, dok FCSB želi da odbrani treće mesto od Univerzitatee, koja takođe ima 35 bodova. Inače, Kluž je sa Botošanijem u poslednjem kolu odigrao nerešeno. Na kraju, ostaje nam da vidimo šta će se desiti, a najrealnije je očekivati da utakmica bude oprezna. Inače, FCSB je dobio poslednja dva meča para.

Dragan Mladenović zatim igra GG3+ na utakmici PSV II - AJAKS II. Mladi PSV i Ajaks igraju ujednačeno. U sličnoj su, mada ne idealnoj formi. Kopljanici imaju dve vezane pobede u poslednje vreme. To im daje nešto moralne prednosti, mada to u ovom slučaju ne mora mnogo da znači. Ajaks II je dobio poslednji meč para sa 2:0.

Iz Holandije II, selimo se u Liga kup Portugalije, gde se sastaju ESTORIL i FAMALIKAO. U Grupi H, oba tima imaju po dva remija i jedan poraz. Suština je u tome da je reč o timovima koji igraju jako nesigurno, pa se s tim u vezi izvodi zaključak o veoma neizvesnom konačnom ishodu. Inače, kada su se poslednji put ukrstili, u avgustu mesecu, bilo je 2:0 za Estoril.

Tako je igrao Dragan Mladenović koji je svojevremeno kao pozajmljen igrač svoje mesto našao u Real Sosijedadu, gde je odigrao 12 utakmica. Potom se 2005. vratio u Crvenu zvezdu, sa kojom je u sezoni 2005/06. osvojio po drugi put duplu krunu. Godine 2006. otišao je u južnokorejski Inčon junajted, gde je i završio igračku karijeru 2009. godine. Za reprezentaciju Srbije i Crne Gore nastupao je 17 puta i postigao jedan gol i to u prvom nastupu protiv Velsa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2004, u Beogradu 20. avgusta 2003. godine. Mladenovićev gol u 90. minutu bio je jedini gol utakmice koji je doneo pobedu Srbiji i Crnoj Gori.

 Po završetku igračke karijere, naš današnji gost posvećuje se radu sa mlađim selekcijama Crvene zvezde sa kojima je uspešno radio nekoliko godina, da bi 2015. godine postao direktor Omladinske škole fudbalskog kluba Crvena zvezda.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dragan Mladenović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu Republike Srpske. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketDragan Mladenovićsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara