Humanitarni tiket u podne: Dragi Domić tipuje za lečenje Stefana Gončina

Vreme čitanja: 4min | uto. 11.05.21. | 11:14

Pevač osnovano veruje u lagane prelaze Sportinga i Barselone...

Ovog utorka, na liniji slobodnih-plemenitih tipovanja nalazi se pevač, Dragi Domić. Rođeni Šapčanin, momak iz muzičke porodice, interesantno je reći po ocu potomak je poznatih Carevaca, što znači da su mu note genetski predodređene. Pa da vidimo kako stoji sa klađenjem, odnosno s MOZZART kvotom 12,57, koju posvećuje lečenju malog Stefana Gončina (2017).

Elem, priču o glasu gospodina Domića nastavljamo kasnije, jer sada je red da priču otvorimo prvim tipom koji nas vodi na susret NASIONAL – BENFIKA. O klasiko završen je sa 1:1, tako da Benfika ostaje zakucana na trećem mestu pred susret s najlošijim Nasionalom. Dakle, najtanja ekipa Primeire teško da ima šansu protiv Benfike s kojom je u januaru remizirala s 1:0, a u februaru 2019. poražena sa neverovatnih, ali pomena vrednih 10:0.

Izabrane vesti

„Dvojka na Benfiku“, poručuje naš gost probijajući led, sve u želji da mu ovaj tip donese dobitak kojim bi došli do novog plusa na do sada doniranih 19.402.137 dinara kroz akciju “Humanitarni tiket u podne”.

Sledi susret FENERBAHČE – SIVAS. Posle poraza Bešiktaša od Galatasaraja, Fenerbahče se približio na samo dva boda zaostatka vodećem timu na tabeli. To ih motiviše da navale na Sivas koji nije izgubio ni jednu od proteklih pet utakmica. Neće biti lako, jer poslednji meč para završen je remijem. Ipak, mora se priznati da je domaćin i sa četiri povređena igrača kvalitetniji tim.

„Ovog puta odlučan sam da stavim jedinicu“, samouveren je pevač koji se prvi put na sceni pojavio 1997. godine na festivalu “Prvi glas Srbije”, gde je bio zapažen od tadašnjeg muzičkog producenta Petra Sama.

Nadamo se, zapazi će njegovu igru i MOZZART svet, jer na sledećem paru na stranu odvaja meč ANTALIJA – ERZURUM. Protiv Erzuruma koji se nalazi u društvu davljenika, Antalija ima izglednu šansu da prekine ne tako sjajnu seriju koja broji po dva remija i poraza sa prethodnih pet utakmica. Poslednji put su remizirali, a trenutno sedmoplasirana Antalija kod kuće misli da im se sveti za taj meč. Kako bilo, domaćin će imati jak motiv za dokazivanje.

“Još jedna jedinica”

Turke ostavljamo, pa prelazimo na Seriju A, tamo gde igraju NAPOLI I UDINEZE. Kec u Napulju napada drugu i treću poziciju Serije A. Znaju to i gosti iz Udina, pa će pred Napolijem teško spasti kožu. Uostalom, nije im to već pet godina polazilo za rukom, pa vredi reći da je i tradicija na strani Napolija. Inače, na ovaj par često dolazi GG, ali i 3+ tipovanje, što će reći da razmišljanje o kombinovanim tipovima osnovano, naravno uz ocenu da je Gatuzov tim favorit.

„Kec je najbolji“, kaže muzički umetnik, koji je 2000. godine počeo intezivno da nastupa u najpoznatijim klubovima svog grada, ali i u drugim mestima.

Sledi meč SPORTING – BOAVISTA. Nema puno priče, jer Sporting se ove sezone neumoljivo pozicionirao na mestu šampiona. Nema tu Boavista šta da traži, uprkos nasušnoj potrebi za osvajanje bodova koji bi mogli da joj spasu sezonu, odnosno ostave je u elitnoj družini. Poslednji put, Sporting ih je u januaru savladao sa 0:2.

“Prelaz 1-1“, realan je naš muzički gost, koji se pre 11 godina takmičio u „Zvezdama Granda“.

Dragi Domić za kraj na stranu odvaja meč LEVANTE – BARSELONA. Levante ima samo bod sa poslednjih pet utakmica. Barsa s druge strane ima pik na prvu poziciju koju duži Atletiko Madrid, s kojim je u prošlom kolu remizirao. Dakle, ambicija Mesija i družine neprikosnovena je, kao i tradicija koja je na strani Barselone. Inače, poslednji susret para završen je s minimalnom pobedom Barselone.

„I ovde prelaz, samo ovoga puta 2-2“, zaključio je Dragi Domić, sklapajući korice MOZZART Sport liste, nailazeći na naše odobravanje, uz obaveznu poklon uplatu od 10.000 dinara koju svakodnevno zaračunavamo u rubrici plemenitih tipovanja.

Inače, biografija našeg današnjeg gosta izuzetno je bogata. U decembru 2019. godine osvojio je nagradu za doprinos narodnoj muzici od strane Saveza sindikata Srbije. Ovo priznanje je veoma značajno za Dragovu karijeru. Njegov prvi CD „Boem grada“, doživeo je veliku popularnost, a ko ste ljubitelj folk-pop muzike, poslušajte neku od njegovih pesama. Nećete se pokajati!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dragi Domić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarne organizacije “Poenta” iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,57, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara