Humanitarni tiket u podne: Dragomir Okuka tipuje za Crveni krst Novog Sada

Vreme čitanja: 5min | pet. 23.11.18. | 12:00

Trener Vojvodine veruje u trijumf Olimpika iz Liona!

Kompanija MOZZART i danas u "Humanitarnom tiketu u podne" odobrava ulog od 10.000, 00 dinara za sastavljanje plemenitog listića. Naš današnji poznati gost pokušaće da postane 144. dobrotvorni dobitnik, a potencijalni dobitak namenio je za Crveni krst u Novom Sadu.

MOZZART je samo u ovoj društveno odgovornoj akciji donirao tačno 10.137. 920, 00 dinara, a rekordni dobitak, od 823.600, 00, ostvario je legendarni fudbaler, reprezentativac, Ivica Šurjak. Donacija je usmerena ka Zvončici – Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti.

Izabrane vesti

Naš današnji plemeniti kladilac je trener Dragomir Okuka.

Kao igrač dokazivao se u Veležu, Leotaru, Erebru… Sa klubom iz Mostara osvojio je kup eks Jugoslavije. Nastupao je za reprezentacije tadašnje države, selekcije do 21 i 23 godine. Trenersku karijeru otpočeo je u tad zapaženom Bečeju. Potom su se ređali angažmani u Čukaričkom, Obiliću, Budućnosti, Vojvodini… Sa Legijom je uzeo šampionsku titulu. U inostranstvu je još predvodio Vislu, Omoniju, Lokomotivu, Kavalu, a sa puno uspeha je radio u Kini. Bio je selektor Mlade reprezentacije SiCG, ima titulu sa “Vitezovima”, biran je za naj trenera Srbije i Kine.

Sa trenerske klupe Lala, u očekivanju duela sa Zemunom koji se igra sutra Okuka je sastavio dobrotvorni tiket. Evo i kako…

Prva utakmica, po izboru poznatog gosta, stiže iz Turske, GALATASARAJ – KONJA. Galata ima bolji međusobni skor, 21:5:1, a najubedljiviji trijumf ostvarili su sa rezultatom 6:0. Drugoplasirani domaći sastav oslabljen dočekuje rivala koji je do sad ostvario najviše remija. Galata je dobio svoj poslednji meč, ali je pre toga tugovao posle Šalkea i uzeo bod u derbiju sa Fenerom. Konja je iz poslednje dve utakmice uknjižila četiri poena. Čak se i gosti ne sećaju kad su dobili domaći tim.

“Verujem da neće biti kiksa i da će Galata dobiti, kec”.

Selimo se u Rusiju, LOKOMOTIVA – URAL. Istorija je na strani Moskovljana, 8:2:2. Pobeda sa 3:0 je najubedljivija. Lokomotiva ima suficit od šest poena i trenutno su treći. Između dve izgubljene utakmice od Portugalaca Lokomotiva je uknjižila tri trijumfa, potom I remi. U poslednjih pet utakmica Ural ne zna za poraz, dva remija i tri trijumfa. I poslednja četiri rezultata u okršajima dva sastava govore u korist domaćih.

“Ponovo igram jedinicu”.

Bundesliga nam donosi duel BAJER – ŠTUTGART. Rivale dele samo tri boda, uz konstataciju da oba tima igraju loše. Bajer je dobio Cirih pa mu je meru uzeo RB Lajpcig, 3:0. Švabe su svoj očajan niz, četiri poraza, prekinuli u poslednjem kolu. Međusobni skor je ubedljivo na strani Leverkuzena, 31: 9:11.

“Mislim da će bodovi ostati na Baj areni, kec”.

Okuka se okšao i sa utakmicom iz Belgije, KLUB BRIŽ – VAREGEM. Istorija kaže 24:7:10, uz najubedljiviji trijumf  Briža od 5:0. Klub Briž je odmah iza lidera Genka. Seriju od šest mečeva bez poraza Briž je prekinuo u poslednjem kolu, Šarlroa je dobio sa 2:1. Lokeren je prepustio bodove Varegemu.

“Idemo sa kombinacijom iz jedan u jedan, uz tri plus”.

I plemeniti listić trener Voše zaključuje u Francuskoj, LION – SENT ETJEN. Olimpiku statistika ide na ruku 21:12:6.  Samo bod domaći beže gostima, a svima je pobegao lider PSŽ koji je poslednji “petardom” isprašio Lion koji je nakon toga nanizao šest dobrih rezultata. Lil je dobio današnje goste koji su nakon tog poraza uknjižili dva remija i toliko pobeda. U februaru su dva rivala odigrala nerešeno, 1:1.

“Mislim da je i ovde izvesna jedinica”.

Potencijalni dobitak Dragomira Okuke je dobro preko 100.000, 00 dinara, ukoliko “prođe” tiket, biće lepa donacija za Crveni krst, Novi Sad.

Još malo o našem plemenitom listiću i MOZZART – ovom društveno odgovornom poslovanju…

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZARTOVA akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a , Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Humanitarni tiket u podne, koji priređuje kompanija MOZZART, trenutno ima 143 plemenita kladioca sa dobitnim dobrotvornim listićima. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri,  Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 25 članova kluba 100.000. Do sad imamo 143 poznate ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 10.137. 920, 00 dinara.

Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Veliko iznenađenje je bio Ronaldinjo! Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Dragomira Okuke  dobitak će biti doniran i za Dom za penzionere i starija lica Lukavica – Istočno Sarajevo. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 1801 BEL 1 Club Brugge - Zulte-Waregem kmb 1-1&3+ 2,00
Pet 21:00 5001 FRA 1 Olympique Lyon - Saint-Etienne ki 1 1,63
Pet 20:30 3001 NEM 1 Leverkusen - Stuttgart ki 1 1,60
Pet 18:30 4302 RUS 1 Lok.Moscow - Ural ki 1 1,55
Pet 18:30 5301 TUR 1 Galatasaray - Konyaspor ki 1 1,85
Ukupna kvota14,96

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDragomir Okuka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara