Humanitarni tiket u podne: Gvozden Nikolić tipuje za lečenje devojčice Nađe Marković

Vreme čitanja: 3min | sre. 22.11.23. | 11:12

Autor kultne emisije „Nećete verovati“, koji sebe naziva narodnim reporterom, očekije kvotu 9,95

I, dok su filmovi, serije i mediji u mnogim slučajevima od srpskog seljaka-domaćina pravili karikaturu, smatrajući da će im takve priče podići rejting, Gvozden Nikolić se trudio da narodnu žurnalistiku liši zlonamernog postupanja od kog je običan čovek imao više štete nego koristi. Da se ne lažemo, zaštitno lice „Glasa zapadne Srbije“ i autor sada već kultne emisije „Nećete verovati“ doslovce nikada sebe ni nije želeo da nazove novinarom. Kaže, škole, odnosno fakulteta za to zvanje nema, ali ga je zato priroda izrodila u narodnog reportera. On danas tipuje u „Humanitarnom tiketu u podne“, nadajući se da će potencijalni dobitak u iznosu od 99.500 dinara, s MOZZART kladionicom proslediti za lečenje lečenje devojčice Nađe Marković iz Čačka.

Ovom odlukom, Gvozden Nikolić dokazuje humanost kao repoter naroda Zapadne Srbije, već i svih regiona, što je nebrojeno puta potvrdio televizijskim formatom emisije „Nećete verovati“ koja je munjevitom brzinom postala jedna od najgledanijih porodičnih emisija u kojima bukvalno nikada ne znate koje čudo izniklo iz nas samih može da se pojavi.

Izabrane vesti

Krećemo od jednostavne jedinice sa meča koji igraju mladi fudbaleri, pa pod beting lupu stavljamo meč FRANCUSKA M17 – SENEGAL M 17. Reč je o osmini finala Svetskog prvenstva u uzrasnoj kategoriji do 17 godina. Inače, Francuzi glase za favorite iako sup red ovaj meč remizirali sa Norveškom. Senegal je u isto vreme poražen od Japana sa 0:2.

Gvozden Nikolić zatim čeka dvojku iz Kruševca, pravo s meča NAPREDAK – ČUKARIČKI. Posle poraza od Fjorentine u Leskovcu (0:1) i nesrećnog od Partizana u Humskoj (1:2), Brđani su imali vremena za oporavak, ali i pripremu za naporan ritam u nastavku sezone. Biće ovo meč od velikog značaja za oba tima, eventualni trijumf bi i Brđanima i Kruševljanima doneo značajan pomak na prvenstvenoj tabeli. Napredak je pred pauzu slavio vrlo važan trijumf na gostovanju Radniku u Surdulici, a sigurno je da ima ambicije i protiv Čukaričkog.

Idemo na kombinaciju s meča DUNAV RUSE – LEVSKI SOFIJA. Levski protiv drugoligaša mora da dokazuje kbalitet. Problem su poslednja četiri meča tima koja nisu pokazala mnogo toga dobrog. Dunav će se verovatno braniti, tako da Levski moguće je i nečeka laka misija.

Za kraj, tu je 1&3+ tip koji ide uz meč ZRINJSKI – ŠIROKI BRIJEG. Zrinski bi pobedom pretekao Sarajevo koje uz utakmicu više ima 27 bodova i zauzima drugo mesto na tabeli. Na putu mu stoji Široki Brijeg koji u poslednje vreme pravi dosta grešaka. Dakle, domaćin je favorit, a Široki Brijeg je poslednji meč para u aprilu izgubio sa 3:1.  

Tako je tipovao čovek iz naroda ponikao, onaj čija je emisija „Nećete verovati“ među 10 najgledanijih u zemlji. O njemu bi štošta još mogli napisati, ali je pitanje da li je to potrebno... Njegov žurnalistički potpis poznat je širom zemlje, kako je sve išlo najbolje govori činjenica da je s kamerom je podigao četvoro dece. Onda se desilo nesrećno vreme i gašenje medija, što bi se reklo, “kao svitaca posle žetve”. Iako je na hiljade kolega ostalo bez posla, on istih problema nije imao. Nikolić osniva produkciju, “Čačak video”, a zatim i “Glas Zapadne Srbije”, koji pokriva oko 22 opštine. Godine 2018. osniva i Novinsku agenciju RINA, drugu u Srbiji po broju emitovanih vesti, odmah iza Tanjug-a.

Možda bi na kraju trebalo reći kako Gvozden Nikolić pronalazi sve one zanimljive teme… Sam kaže: ”Odem među narod, pred zadrugu ili u kafanu. Tamo se sve čuje! Srbija je lepa, a ja na ekran i u vest pretvaram onu njenu bolju stranu. Svima nam je to potrebno, naročito na rub opstanka dovedenom selu”.

Zahvaljujemo se Gvozdenu Nikoliću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.092.809 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama



tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara