Humanitarni tiket u podne: Igor Jagličić tipuje za lečenje Vanje Malović

Vreme čitanja: 3min | čet. 14.10.21. | 11:14

Sportskom komentatoru odgovaraju dva gola Argentine, plus kec Kolumbije

Današnjem tiketu ne treba reklama, budući da ga popunjava poznato lice novinarsko-sportske provinijencije, žurnalista Igor Jagličić. Zato se nadamo se da će potencijalni dobitak u iznosu od 82.700 dinara, lagano biti prosleđen za lečenje devojčice Vanje Malović (2021). Spinalna mišićna atrofija dijagnoza je za malu heroinu, kojoj pomažemo nakon borbe za najskuplji lek koji je već primio njen vršnjak, Boško Gugleta.

Inače, Igor Jagličić ostavio je neizbrisiv trag pera na stranicama Sportskog žurnala, a kao svršeni mašinski tehničar, izborio se za svoje mesto u profesiji sportskog novinara. On je rekao, a mi s njim otvaramo bet analizu meča ROSA RADOM – GLJIVICE. Reč je o meču sedmog kola, a o Poljacima znamo da je Rosa Radom u seriji od dve pobede, te da Gljivice imaju dva slavlja, plus tri poraza sa poslednjih pet utakmica. Naš današnji gost smatrao je da je u ovoj prilici najbolje tipovati da će Rosa Radom postići manje poena od margine koja je u momentu tipovanja bila postavljena na 86,5…

Izabrane vesti

Elem, Jagličić se zatim latio meča KOLUMBIJA – EKVADOR. Domaća Kolumbija je peta na tabeli, a rado bi se menjala sa Ekvadorom koji sa samo bodom više zauzima treće mesto. Ovde neće biti popuštanja, s tim što valja reći da su domaći od poslednjih pet utakmica, na čak četiri igrali nerešeno. Ekvador je pred ovaj susret neočekivano poražen od Venecuele, što može psihološki da utiče na njihov nastup.

„Jedinica na Kolumbiju“, poručuje sportski novinar, odvajajući na stranu kvotu 1,75.

Već smo na meču ARGENTINA – PERU. Argentina i Brazil su devinitivno najjači timovi ovog dela sveta. Peru tu ne može ni ručak da im soli, pa Leo Mesi i družina kojima u retrovizoru stoji pobeda nad Urugvajem od 3:0, moraju imati apsolutnu prednost. Ipak, Peru je u prošlosti umeo da muči veliku selekciji, što je na poslednjih pet međusobnih okršaja rezultovalo sa tri nerešena ishoda.

„Argentina daje najmanje dva gola na meču“...

Za kraj, u sitne sate okrećemo se američkom fudbalu, a pratićemo dešavanja na susretu FILADELFIJA – TAMPA BEJ. U NFL-u, Tamba Bej je na pet utakmica četiri puta slavila. Filadelfija ima tri poraza i dve pobede, a Igor Jagličić kaže:“Tampa Bej dobija uz hendikep koji sada iznosi 6,5“!

Tako je tipovao Jagličić, koji je kao momčić sada već daleke 1992. godine zakucao na vrata Politike, odnosno glavnog urednika Sportskog žurnala, u to vreme Aleksandra Tijanića (1949-2013), koji ga je tada uveravao da će rat možda brzo proći, a da će se on vratiti u Sarajevo i postati dopisnik iz glavnog grada SR Bosne i Hercegovine. Jagličić ga je pitao, šta će se desiti ukoliko rat ne stane, tako da se naš današnji gost u poznatom sportskom listu zaposlio u septembru 1992. godine... Ostalo je istorija jedne uspešne karijere čoveka koji je slobodni smo da kažemo prenose sportskih utakmica uzdigao na jedan viši nivo.

Kaže, uvek se pripremao za svaki prenos, a mi se nadamo da je spreman i za pobedu u „Humanitarnom tiketu u podne“, koji je do sada na brojne adrese prosledio 21.910.557 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Igor Jagličić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja dece i omladine sa smetnjama u razvoju “Maslačak”, Kneževo. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 8,27, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara