Humanitarni tiket u podne: Ivan Pavlović tipuje za lečenje jednogodišnje Minje Matić

Vreme čitanja: 3min | sub. 03.10.20. | 11:54

Everton i Atletiko Madrid na kecu, procenio je iskusni kragujevački sportski novinar

Plemenitost svaki dan! To je naš put, naš zadatak kome ove subote s 10,72 pridružujemo Ivana Pavlovića, sportskog novinara iz Kragujevca. On skoro 30 godina izveštava sa takmičenja, kako u zemlji tako iz inostranstva. Počeo je u Radio Kragujevcu, a radio je i za RTS, Politiku, SOS Kanal, dok je trenutno angažovan u Sportskom žurnalu, ali i u vlastitom preduzeću IP Sport Media.

Za koga tipuje Ivan Pavlović?

Izabrane vesti

“Eventualni dobitak prosleđujem za lečenje Kragujevcanke, jednogodisnje Minje Matić, koja boluje od spinalne atrofije mišića”, rekao je naš današnji gost, a MOZZART na sve dodaje 10.000 dinara kompanijske uplate kojim ujedno želimo da uvećamo sumu našeg uspeha koja trenutno iznosi 16.542.389 dinara. 

Krećemo od Bundeslige i meča ŠTUTGART – LEVERKUZEN. Novajlija u Bundesligi sezonu u najjačem rangu započeo je porazom od Frajburga na svom terenu (2:3), da bi zatim savladao Majnc na gostovanju sa 4:1. Leverkuzen je oba meča odigrao nerešeno. Bez golova sa Volfzburgom na strani, i 1:1 sa Lajpcigom kod kuće. Dve ekipe poslednji put odmerile su snage u Kup meču februara ove godine i tada su Aspirindžije bile bolje (2:1), a poslednja tri susreta na Mercedes Benc Areni dobijali su bez primljenog gola.

Igram GG3+“, reče sportski potkovano Kragujevčanin odvajajući na stranu kvotu 1,87.

Slede EVERTON i BRAJTON. Kup priča za Everton teče kao san, budući da su pre koji dan pokorili Čekićare sa 4:1, a ni u prvenstvu nisu ništa lošiji. Tri pobede do četvrtog kola garant su da se sa Bratonom može i do četvrte recke, budući da je rival do sada dva puta poražen, a samo jednom slavio. Sve u svemu, čini se da će Everton biti taj koji će diktirati tempo nad ekipom koja u poslednje vreme beleži visoke rezultate.

Biram jedinicu“, siguran je Ivan Pavlović.

Nakon ovog tipa prešao je na susret ATL. MADRID – VILJAREAL. Čini se da su Madriđani sigurni u to da će bodovi ostati na njihovom terenu. Viljareal ih u gostima nije dobijao još od 2017. podine. Uprkos svemu, Viljareal će sigurno biti u grču, naročito zbog činjenice da im treba peglanje bodovnog zaostatka izazvanog porazom od Barselone (4:0), te remijem u prvom kolu sa Ueskom. Bez obzira na to, iluzorno je razmišljati o bilo kakvom popustu Simeonea koji će Atletiko forsirati u igru do pobede.

Ponovo jedinica“, reče Ivan koji se iskazao i kao sportski radnik koji je već osam godina predsednik Atletskog saveza Centralne Srbije.

Za kraj s njim smo u Seriji A, na utakmici UDINEZE – ROMA. Dva otvarajuća meča Udinezea razlog su za zabrinutost u ovom klubu. Najpre su poraženi od Verone na gostovanju (1:0), a onda i od Specije na svom terenu sa 2:0. Roma se dobro nosila sa Juventusom, imala je vođstvo u dva navrata, ali se aktuelni šampion dva puta vraćao u igru zahvaljujući golovima Ronalda. Iako je u njihovim duelima tradicija na strani Rome, u julu prošle godine Zebre su savladale Romu na Olimpiku sa 2:0. S obzirom kako trenutno igraju teško da će i ovog puta.

Tipovanje zatvaram 2&2+ igrom“!

I to bi bilo sve što se tiče tipovanja Ivana Pavlovića. Ukoliko vam se tiket učinio dopadljivim, možete ga slobodno prepisati. Mislimo da imate i od koga, jer on se iskazao i kao čeoni čovek Atletskog kluba Radnički. Učestvovao je u osvajanju tri uzastopne titule državnog prvaka u ekipnoj konkurenciji i nastupima u Kupu evropskih šampiona. Dobitnik je više nagrada, kako u oblasti novinarstva, tako i u delu sportskog rada.

Želimo mu svu sreću u nastavku dalje karijere, ali Ivana Pavlovića ne puštamo sa terena “Humanitarnog tiketa u podne” bez prosleđenih tipova za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ivan Pavlović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu banjalučkog Dnevnog boravka za decu i omladinu sa autizmom “Deca svetlosti”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,72, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tikethumanitarna akcija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara