Humanitarni tiket u podne: Katarina Lazović tipuje za lečenje Vanje Malović

Vreme čitanja: 3min | pon. 06.09.21. | 11:00

Evropska vicešampionka očekuje plemeniti dobitak od 75.700 dinara

Na početku današnjeg “Humanitarnog tiketa u podne “parafraziraćemo izjavu selektora Zorana Terzića: Vi ste nama najbolje na svetu. Sledi i naš mali dodatak, samo duboki naklon za sve što ste uradile. 

Ženska odbojkaška reprezentacija osvojila je veliku srebrnu medalju na upravo završenom Evropskom prvenstvu. Da nije bilo lako, u nekoliko poslednjih meseci, svedoči, posle finala sa Italijom, i naša Katarina Lazović.

Izabrane vesti

“Celo leto bilo je naporno. Sa dosta treninga, kontolnih utakmica, takmičenja…Ostaje žal što nismo završile onako kako smo očekivale, sa zlatnim odličjem. Međutim, nije mala stvar osvojiti dve medalje na velikim takmičenjima. Ponosna sam na stručni štab, saigračice…imala sam zadovoljstvo da provedem četiri meseca sa ovakvim odbojkaškim veličinama”, podvlači Kaća Lazović koja je prihvatila da ponovo sastavi Mozzartov dobrotvorni listić. Sada tipuje za lečenje Vanje Malović, pošaljimo SMS 1077 na 3030.

Katarina startuje od kvalifikacione utakmice na tlu Afrike za Svetsko prvenstvo u fudbalu, GVINEJA – MAROKO. Gosti vode u grupi sa tri boda dok su domaći uzeli jedan poen. Gvineja ima dve poslednje pobede uz remi. Na preko 20 utakmica Maroko nije doživeo poraz. Međusobni skor je, 2:5:5.

“Od dva do tri gola”, tipovala je naša današnja gošća, a budući da je utakmica u međuvremenu odložena, na ovaju par računaćemo kvotu 1.

U isto vreme, 18.00 sati, startuju JUŽNA AFRIKA – GANA. Gana ima tri boda, a domaći poen. Domaći nisu poraženi na osam poslednjih duela. Gana ima remi pa trijumf na ppslednja dva okršaja. Statistika ne naginje ni na jednu stranu, 5:5:5.

“Idem na malo golova, od 0 – 2”.

Jedna utakmica Mladih, kvalifikacije za EP M21, PORTUGALIJA M21 – BELORUSIJA M21.U grupi vode Kipar i Grčka dok je ovo prvi meč za domaće. Nakon niza pobeda Portugalci su poraženi od vršnjaka iz Nemačke. Gosti imaju poslednje poraze sa 2:1 i 4:1. Oba međusobna duela dobili su domaći, a da nisu primili gol.

“Nadam se golu u prvom odnosno da će pasti minimum dva gola u nastavku meča”.

I završavamo dobrotvorno tipovanje u Africi, OBALA SLONOVAČE – KAMERUN. Domaći na poslednjih sedam utakmica ne znaju za poraz, a poslednja dva meča odigrala su nerešeno. Kamerun je dobio Nigeriju, pa odigrao nerešeno da bi poslednju utakmicu pobedio sa 2:0. U poslednja dva međusobna duela više uspeha imala je Obala Slonovače, dva trijumfa.

“Jedan tim ne daje gol na meču”.

Vicešampionka Evrope trenirala je košarku, rukomet, tenis, balet, najviše džez balet…Voli Novaka Đokovića za koga kaže da celoj naciji treba da bude zvezda vodilja. Za Kaću je reprezentacija Srbije svetinja. Drži se devize, red, rad i disciplina.

“Osećaj kad se igra pod nacionalnim grbom ne može da se opiše”, ističe Katarina Lazović koju upoznajemo sa činjenicom da se u Bileći otvara teren Tijana Bošković.

Kada smo podvukli crtu ukupna MOZZAROVA donirana suma, u dobrotvornom listiću, sada iznosi 21.666.757 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 89. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…Danas se u Bileći otvara teren Tijana Bošković.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja i prijatelja dece i omladine sa poteškoćama u razvoju, VEDAR OSMEH, BILEĆA. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaKatarina Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara