Humanitarni tiket u podne: Ljubomir Ljuba Bulajić tipuje za lečenje Anastasije Janaćković

Vreme čitanja: 3min | sub. 11.12.21. | 12:03

Dva gola Arsenala u prvom poluvremenu, glumcu mirišu na kvotu 4,50

Ljubomir Ljuba Bulajić je filmski, televizijski i pozorišni glumac. Diplomirao je na Akademiji umetnosti u Beogradu u klasi profesorke Mirjane Karanović.

Značajne uloge našeg današnjeg dobrotvornog kladioca su Staša u ostvarenju “Nepobedivo srce”, Jovan Cvijić u seriji “Šešir profesora Koste Vujića”, Đorđe Dunđerski – “Santa Maria della Salute”. Igrao je Ljubu u maksimalno popularnom serijalu “Državni službenik”. Gledali smog a kao Aleksandra I Karađorđevića u seriji “Aleksandar od Jugoslavije”.

Izabrane vesti

“Njegovo veličanstvo” je za danas sastavilo Mozzartov “Humanitarni tiket u podne”. Definišemo ga kao ostrvski listić, od koga potencijalni dobitak odlazi na adresu male Anastasije Janaćković (2016), kojoj je nažalost dijagnostifikovan tumor na mozgu.

Krećemo od meča MAN. SITI – VULVERHEMPTON. Siti je ostao prvi u Grupi A, Lige šampiona, uprkos poraza od RB Lajpciga. Gvardiola će navijače tešiti protiv Vulvsa koji su u prošlom kolu poraženi od Liverpula (0:1). S obzirom da je Mančester Siti poslednji meč para dobio sa 4:1, ne očejujemo previše iznenađenja u Mančesteru. Zna se ko će se ovde braniti, a ko napadati.

Glumac se odlučio za GG3+ tip, što realno nije malo, kao ni kvota 2,60, koju potencijalni pogodak nosi.

Sledi meč ARSENAL – SAUTEMPTON. Mislite li da je Ljuba prejako odreagovao kada je Todžijama dozvolio da za njega ulove tip 1TM1 2+? Mi mislimo da je baš skup doček kvote 4,50, koja bi nas otboreno rečeno obradovala eventualnim prolaskom, čak i da je odigrana u singl tipovanju.

Sledi utakmica LIVERPUL – ASTON VILA. Domaći Liverpul je sredinom nedelje postao jedini engleski klub koji je grupnu fazu Lige šampiona okončao sa maksimalnih šest pobeda. Pao je Milan na San Siru iako je Jirgen Klop izveo kombinovani sastav. Ne treba previše potencirati da bi gostima bod bio veliki kao kuća. Redsi su u seriji od šest pobeda i rešeni su da je prolongiraju. Pritom su na tri od pomenutih šest mečeva čak u četiri navrata tresli mreže rivala.

Gost današnjeg izazova plemenitosti bira 1UG 1-2 tip...

Završni udarac naše kladilačke turneje po premijerligaškim trerenima, vodi nas na meč ČELSI – LIDS, tamo gde je Ljuba Bulajić odlučno rekao da dolazi igra TM1 1-3. Ovo bi po našem gostu, a evidentno i po kvoti trebala da bude sigurica.

Hvala Ljubomiru Bulajiću na trudu. Skloni smo da kažemo kako je njegovo današnje tipovanje toliko pozitivno drsko, ali i tako nesvakidašnje da bi nas eventualni prolazak tiketa izuzetno zaintrigirao. Smatramo da je moguće, te da ćemo uz malo sreće ovoga vikenda uz „Aleksandra od Jugoslavije“, proslaviti novi dobitak koji dodatno uvećava našu do sada doniranu sumu koja iznosi 22.191.917 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ljubomir Bulajić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženj roditelja sa četvoro i više dece RUDO. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 24,34, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportska prognozahumanitarna akcijahumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara