Humanitarni tiket u podne: Luka Marković tipuje za Gradsku organizaciju slepih Beograda

Vreme čitanja: 3min | čet. 13.10.22. | 11:04

Napadač slovenačkog Aluminija barata siguricama do ukupne kvote 5,98

Danas, glavnu reč u “Humanitarnom tiketu u podne” ima Luka Marković, fudbaler koji je od nedavno poneo dres slovenačkog Aluminija. Gradska organizacija slepih Beograda, adresa je na koju će biti prosleđen njegov potencijalni dobitak, a kao što vidite, na meniju su mu sve same sigurice, uz ukupnu kvotu 5,98.

Inače, za one koji ne znaju, trenutno glavnu reč na tabeli 2.SNL vodi Aluminij. Klub koji je u minulom kolu pobedio sa 4:1, a sada (petak) ga očekuje novo gostovanje na putu za povratak u slovenačku elitu. Sigurno se pitate zbog čega pišemo o lideru slovenačke druge lige. Razlog je veoma jednostavan, Aluminij se pojačao sa našim današnjim gostom. Bolji poznavaoci prilika znaju da je reč o nekadašnjem fudbaleru Zvezde, odnosno Juventusa.

Izabrane vesti

Pričaćemo s Lukom o svemu, ali posle tipovanja, koje je započeo dvojkom na meču AUSTRIJA BEČ – VILJAREAL. Očekivano, Viljareal je igrače Mozzart kladionice obradovao kecom i to vrlo ubedljivim. Petardirao je Austriju u Španiji uz dva gola u prvom poluvremenu, odnosno tri pogotka u završnih petnaestak minuta utakmice. Zbog toga nije upitan razlog zbog koga naš gost igra baš ovaj tip.

Idemo na 1&2+ tip s meča LACIO – ŠTURM. Lacio je nastavio po sistemu toplo-hladno i opet razočarao, odnosno oborio previše tiketa prošle sedmice. Samo 0:0 u gostima protiv Štruma iako je Sari izveo najjači sastav sa Imobileom i Sergejom. Ispromašivali su se Rimljani i polako im se komplikuju šanse za prolazak grupe. Sada će morati da navale.

Idemo na meč PSV – CIRIH, sa koga takođe čekamo 1&2+. Domaćin ima četiri boda, a Cirih je još uvek na nuli. Pre nedelju dana, PSV je slavio sa 1:5, tako da gostima ne preostaje ništa sem da se brane od nove bruke.

Za kraj imamo GG igru sa utakmice TRABZON – MONAKO. Naime, Monako se, izgleda, konačno oporavio od ispadanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona koja je za posledicu imala niz loših rezultata u domaćem šampionatu, pa i onaj poraz od Fradija u prošlom kolu LE; tako vaskrsnut slavio je vrlo ubedljivo u poslednja dva susreta u Ligi 1 (4:1 i 3:0), da bi u prošlom kolu gotovo s pola gasa tukao Trabzon. Trebalo bi i večeras da bude jednako oštar.

Nakon tipovanja, prvo pitanje za Luku se samo izrodilo. Kakav je osećaj biti član evropskog velikana?

„U Juventus sam prešao sa nepunih 18 godina. Kada si tako mlad teško pada rastanak od porodice, ali dobro sam dočekan u Torinu. To mi je pomoglo da prevaziđem sve barijere, od jezičkih pa nadalje. Inače, poziv Juventusa se ne odbija makar nosio samo čunjeve“, ističe za Mozzart Sport Luka Marković.

Boravak u Juventusu je bio koristan?

„Pa video sam u kakvim uslovima rade, kakva je Serija A, kako izgleda kada se napada LŠ, Liga Evrope, nacionalni trofeji...Imao sam sreću da treniram sa Ronaldom, uzor mi je bio kapiten Kijelini, ali i ostali fudbaleri koji su prava gospoda“.

Vaš prvi klub bio je naš velikan, Crvena zvezda?

„Da, bio sam u Zvezdi od pete godine. Igrao sam za seniorske kubove u Srbiji, ali sam prešao u Aluminij. Mislim da sam doneo dobru odluku mada je bilo ponuda iz Italije, Grčke, Turske i Austrije. Za mene je sada najvažnije da imam minutažu, da igram u mladom sastavu, uz dobrog trenera“.

I u Kidričevu imate maksimalne uslove za rad?

„Više terena u SC, svoj vrhunski restoran, autobus...Blizu smo Ptuja, na meti sportskog direktora Maribora, ali je od svega najvažnije da dobro igramo i izborimo povratak u elitnu ligu“, zaključuje napadač Luka Marković.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Luka Marković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Luka Markovićhumanitarni tiketsportsko klađenjeAluminijSlovenija 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara