Humanitarni tiket u podne: Maja Todić tipuje za NURDOR

Vreme čitanja: 3min | čet. 26.05.22. | 11:48

Novinarka Sport Kluba, odgovara izazovu čekajući dvojku Partizana

Poziv koji se ne odbija, dobila je i Maja Todić, sručno lice, novinarka Sport Kluba. Osnovano sumnjamo da upravo ona raspolaže ogromnim sportskim predznanjem koje može da bude korisno u tipovanju koje za krajnji ishod ima još jednu MOZZART donaciju.

U startu, Maja je za Mozzart Sport rekla:”U novinarstvo sam zaljubljena od srednjoškolskih dana i perioda kada sam radila na Radio "Trebinju" gde sam i naučila osnove "zanata". Zato će radio uvek biti moja prva i najveća ljubav”, a mi smo je zatim pitali, kome će podariti eventualni dobitak u iznosu od 155.800 dinara, zaduženih na osnovu kvote 15,58.

Izabrane vesti

“Tipujem za NURDOR, organizaciju i ljude kojima se divim zbog izuzetne hrabrosti potrebne da se nosi breme koje oni nose”

Krećemo od najinteresantnijeg, od Majine dvojke na Parni valjak, koja je teška koeficijenta 3,70, a dolazi nam sa finala Kupa Srbije i derbija CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN.

“Izbor kvote nije navijački. I dalje dobijam čudne poglede kada na pitanje za koga navijam, crveno ili crno-bele kažem da navijam za Leotar. Dobro i Liverpul. Nemam ni posebno valjano objašnjenje zašto mislim da će Partizan biti pobednik Kupa Srbije, iako je na Zvezdinoj strani i dobro raspoloženje nakon osvojene titule i domaći teren, ali i bolji rezultati u derbijima ove sezone. Ali, eto... Čini mi se da će ovoga puta biti drugačije”.

Jadranski derbi u finalu Kupa Hrvatske, usmerava nas na jedinicu s meča HAJDUK – RIJEKA.

“Nakon težih godina, čini mi se da je Hajduk ove sezone značajno bolje posložio kockice. Zahvaljujući tome, a uz već godinama dobre Osijek i Rijeku tamošnji šampionat bio je prilično zanimljiv. Čini mi se da su Bili spremni da na svom Poljudu dođu do titule nakon devet godina”.

Dvojka naše gošće ide i u Kupu Danske, pravo s meča ODENSE – MITJILEND.

“Nemam nikakvo posebno objašnjenje, prosto se ova procena nameće kao logična na osnovu rezultata i forme dva kluba u poslednje vreme. A nije kao da ima bš mnogo toga što se dešava sada kada se sezone svuda polako privode kraju”, rekla je Maja Todić, prelazeći na poslednji tip u ovoj seansi “Humanitarnog tiketa u podne”.

Gošća se opredelila za UG2+ tip na meču KAJSERI – SIVAS, verujući da će baš tako biti u finalu Kupa Turske.

 “Ovo bi generalno mogla da bude i zanimljiva utakmica za gledanje jer će oba kluba želeti da se nadmeću i da dođu do trofeja. Birala sam golove jer smo ih se u Turskoj generalno nagledali ove sezone, pa možda ovim "prouovem" isti scenarij i u finalu Kupa Turske”.

Tako je Maja Todić analizirala tipove, a onda smo u neformalnoj konverzaciji porazgovarali i o njenoj karijeri.

“Samo sportsko novinarstvo je uvek bilo lak izbor jer sport volim oduvek, a Sport Klub je bio neki logičan izbor kao mesto na kome je okupljen veliki broj ljudi koji su zaista najbolji u svom poslu i od kojih svakog dana mogu nešto da naučim. Volela bih da mislim da smo u osam godina zajedno rasli i portal SK i ja”, priča Maja za Mozzart Sport, a priču zaključuje komentarom koji dobro opisuje njenu svestranu ličnost.

“Sem porodice, fudbala i posla volim da kuvam i da čitam. Skromno bih rekla da pravim prilično dobre kolače”

Tako sebe i tipove dana vidi Maja Todić, a sada je lagano upućujemo preko Drine. Nadamo se da će joj i tamo, gde je ponikla, MOZZART igra biti slatka, poput poslastica koje voli da sprema.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Maja Todić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije “Sunce nam je zajedničko” iz Trebinja. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaSport Klub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara