Humanitarni tiket u podne: Marija Viktorija Živanović tipuje za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine “Zvečanska”

Vreme čitanja: 4min | sub. 27.02.21. | 11:41

Dama od pera i poslovnog uspeha, očekuje dvojku Stare dame

Iz dana u dan, bez praznika, slobodnog dana, pa ni pandemijske pauze koja je zaustavila mnogo toga, ali ne i “Humanitarni tiket u podne”, okupljamo se po 1.724. put… S nama je književnica Marija Viktorija Živanović koja s kvotom 13,51 tipuje za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine “Zvečanska”. Pozdravimo je aplauzom, ali i MOZZART uplatom u iznosu od 10.000 dinara.

Inače, Marija Viktorija Živanović rođena je u Smederevu, gde je završila osnovno i srednje obrazovanje. Pravnik je i diplomirani ekonomista, a radila je kao maneken u zemlji i inostranstvu. Poeziju piše od sedme godine, a njena prva napisana i objavljena pesma „O majci“, bila je nagrađena na gradskom i državnom takmičenju tadašnje Jugoslavije.

Izabrane vesti

Takva osoba kreće u tipovanje od para DORTMUND – BILEFELD. Arminija bi se rado čupala iz fenjeraške grupice, ali avaj… Teško će to ići protiv Dortmunda koji za sobom ima pobedu nad Seviljom u Ligi šampiona, a zatim 0:4 sa Šalkeom. Bilefeld nije slavio na četiri uzastopna meča, a Dortmund ga je poslednji put savladao sa 0:2. Biće dobro ako se ovog puta ne osramote, odnosno ne prime više golova, pošto im je odbrana u poslednje vreme jako porozna.

„Kombinujem 1-1&3+”, kaže naša današnja gošća koju pominjemo i kao člana Udruženja književnika Srbije UKS i dobitnik brojnih domaćih i inostranih nagrada na polju pisane reči i slikarstva. Nabrojmo samo neke: “Vuk Karadzić”, “Stevan Mokranjac”, UNICEF – ove, Groharijeve slikarske kolonije iz Slovenije, zatim, visoke internacionalne nagrade akademije “Ivo Andrić“ u 2017. godini, za poetski roman o majci „Rusokosa“…

Prelazimo na susret SEVILJA – BARSELONA. Sevilja za Barsom kaska samo dva boda. Isto toliko gostima fali do Real Madridove druge pozicije na tabeli Primere, što pred ovaj meč podiže tenziju do usijanja. Kako i ne bi, kada je ekipa Ronalda Kumana poražena sa 1:4 od PSŽ-a, dok je Lopetegiju priseo Dortmund koji je Sevilju dobio sa 2:3. Inače, Sevilja je nedavno u polufinalu Kupa kralja Španije dobila Barsu sa 2:0. 

„Odabraću GG tip“...

Tako tipuje Marija Viktorija Živanović koja je izdala je zbirku pesama „Polja makova i svile“ 2014. godine, da bi na stihove svojih pesama iz ove zbirke komponovala muziku i otpevala pesme, pa knjiga podrazumeva i CD „Ostrvo moje duše“ kao bonus, što znači da se u projektu pojavljuje kao kantautor.

Na narednom paru bavimo se utakmicom DIŽON – PSŽ. Domaći Dižon se već udavio na dnu Lige 1, dok PSŽ juri za Lilom i Lionom za pozicije na čelu tabele. Posle poraza od Monaka od 0:2, domaćin bi mogao da im posluži za iskupljenje, mada bi Mbape i drugari mogli da budu izuzetno zadovoljni zato što su pre pomenute utakmice u Ligi šampiona dobili Barselonu sa 1:4. Inače, PSŽ tradicionalno dobija Dižon, a 4+ tip je došao na četiri od poslednjih pet utakmica. Kako bilo, i ovoga puta će tipovi na golove biti u fokusu kada se razmišlja o ovoj utakmici.

„Ovom paru priliči dvojka na PSŽ“!

A, sada GALATASARAJ – ERZURUM. Reći ćemo samo da prva sila Turske dočekuje Erzurum koji visi na ivici fenjeraške grupice. Kako bilo, Galata je polsednji meč para dobila sa 1:2, tako da je na osnovu priloženog izlišno dalje govoriti o favoritu susreta.

„Igram jedinicu na Galatasaraj“, poruka je naše današnje gošće, koja je pevala je u crkvenom horu, a danas, u novoosnovanom ansamblu tradicionalne etno i gradske muzike „Dankina brojanica“ čiji je predsednik i pokretač, zajedno sa našom istaknutom umenicom, vokalnim solistom, Slobodankom Dankom Stojiljković.

No, vratimo se tipovanju uz utakmicu LIDS – ASTON VILA. Ovde bi neizvesnost mogla da para nozdrve. Čini se da su nesolidni u polsednje vreme i jedni i drugi, ali se treba setiti da je Aston Vila u sorije vreme uspela da dobije Arsenal. Lids je dobio poslednji meč para u oktobru sa 0:3.

Naša gošća, trenutno na poziciji izvršnog direktora za prodaju i marketing Cepter internešnala, kaže:”Igram na golove, verujući u dolazak 3+ tipa”

Za kraj bavimo se utakmicom VERONA – JUVENTUS. Stara dama pala je pred Portom u Ligi šampiona. Neugodno je i Ronaldu koji se nakon toga iskupio sa dva gola koja je dao Krotoneu. Verona za sobom ima GG4+ remi sa Đenovom, ali i jako dobar skor protiv Juventusa iz prošle kalendarske godine. Naime, savladala je Staru damu pre godinu dana, a zatim došla do X ishoda u oktobru. Inače, GG tip na ovom paru došao je šest puta uzastopno.

„U ovom slučaju neka se završi sa dvojkom na konto Stare dame“!

Zahvaljujemo se Mariji Viktoriji Živanović, koju poznajemo i kao voditelja i moderatora mnogih kulturno – umetničkih, gradskih i biznis događaja, panela i foruma. Humanitarni rad je usmerila na višegodišnju saradnju sa domom za stare „Bežanijska kosa“. Mediji su pod pokroviteljstvom ministarstva kulture i privredne komore Srbije, 2019.godine, multitalenat i uspešno angažovanje u više oblasti – u biznisu i umetnosti, Mariju Viktoriju višestruko nagradili. U sferi biznisa, 2019. godine „Business Women Awards“, zatim, „Dama godine“ – regionalna nagrada za ličnost godine, „Naj žena“ za područje Balkana u oblasti književnsti. U junu 2020. „Oskar popularnosti“ za doprinos kulturi i književnosti.

Pa, kada je već tako, ostaje nam da Mariji Viktoriji Živanović poželimo da da pobedonosno prođe kroz “Humanitarni tiket u podne” koji je do sada na brojne adrese prosledio tačno 18.745.537 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marija Viktorija Živanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Fondacije Centar za razvoj obrazovanja, ekonomskih, kulturnih i humanitarnih aktivnosti “Filantrop” iza Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,51, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara