Humanitarni tiket u podne: Marko Buruzanović tipuje za SOS Dečje selo u Kraljevu

Vreme čitanja: 4min | čet. 04.06.20. | 10:50

Vezista Grblja, čeka 4+ u Lisabonu

Na kvoti 22,83 s fudbalerom Grblja, Markom Burzanovićem. Cenimo da koeficijent zaista dobar, kao i realna tipovanja od kojih potencijalni dobitak u iznosu od 228.300 dinara, po želji glavnokomandujućeg u 1.455. izdanju “Humanitarnog tiketa u podne” odlazi na adresu SOS Dečjeg sela u Kraljevu.

Biće nam drago da obradujemo štićenike institucije iz grada na Ibru, ali i da obogatimo anale našeg donatorskog fonda kroz koga je do sada prosleđeno tačno 15.409.689 dinara.

Izabrane vesti

Prvi par Marka Burzanovića, fudbalera koji igra na poziciji veznog igrača vodi nas na utakmicu ŠIRAK – ARARAT. Derbi najtanjih Jermena u plej-of grupi ne može da bude dosadan. Timovi vrlo diskutabilnih, odnosno tankih rezulta posednji put su se videli u oktobru kada je Širak slavio s 2:1. Načelno, može se reći da je domaćin nešto bolji, budući da je od oktobra izgubio samo od Lorija na svom bunjištu.

„Igram jedinicu“, vrlo smireno, sigurno u odluku reče naš gost rubrike koja tipovanja ne zaustavlja, bez obzira na okolnosti. Jednom rečju, igramo godinama, čak i na praznike, svakog dana, ponosni na činjenicu da omanuli nismo ni tokom pandemijske nestašice sportskih događaja.

Idemo na utakmicu NOA – ALAŠKERT. Noa je zasmetala Alaškertu da bude u egal poziciji sa Ararat Jermenijom, pa će tenzija zbog tog nedavnog minimalca biti maksimalna. Čeka se tvrda utakmica, jer timovi su podjednakih kadrovskih kvaliteta, pa ne bi iznenadilo za njih skoro pa redovno natezanje s malo postignutih golova. Naime, na ovom paru od novembra 2018. godine samo jednom je došla 3+ igra, što sa kladilačke strane svakako treba imati na umu kao relevantan podatak.

„Ovog puta igram 2+“...

Selimo se u Primeiru, uz meč MARITIMO – SETUBAL. Maritimo je uoči pandemijske pauze debelo zaglibio s tri poraza koje im je naneo Belenenseš, zatim logično Braga, i na kraju Moreirense. Ni Setubal nije bio za pohvalu sa tri remija i dve izgubljene utakmice, pa nervoze pri reaktiviranju takmičenja može da bude s obe strane. Tradicija para od decembra 2018. godine kaže da je na ove timove isplativo bilo odigrati na minimalan broj golova, na šta treba dodati da se poslednji susret ekipa okončao s X ishodom. Realno je i sada očekivati izjednačenu utakmicu dva poprilično igrački ujednačena sastava.

“Ponovo 2+”, reče momak koji je nastupao za mlade selekcije Crne Gore, limitirane na 17 i 19 godina starosti igrača.

Pređimo na utakmicu BENFIKA – TONDELA. Povratak takmičenju nije mogao proklamovati neugodnijeg rivala za Tondelu. Benfika je tek na bod zaostatka za Portom, pa gosti u Lisabonu mogu samo da se nadaju da domaćin neće biti previše surov. Sve karte su dakle u rukama Benfike koja mora da popravlja utisak prouzrokovan remi partijama u Primeiri, nakon usiljenog X ishoda u revanš susretu šesnaestine finala Lige Evrope protiv, ispostavilo se sposobnijeg Šahtjora.

“Sada igram 4+”.

Sledi meč GIMARAIŠ – SPORTING. Gostujućem Sportingu se osigurava evropska perspektiva, a ni Gimaraišu nije mrzak napredak u slučaju da Rio Ave zgreši. Zbog toga će obe strane biti oprezne, a Sportingu neće biti lako da u Gimaraišu dođe do pobede, prvi put u Gimaraišu posle 2017. godine. Biće ovo interesantna utakmica, naročito ako znamo da se Gimaraiš poslednji put poklonio Portu u februaru s konačnih 1:2.

„Igram dvojku“, zaključuje Marko Burzanović, stavljajući na tiket unosnu kvotu 2,75.

Inače, naš današnji igrač za sebe može da kaže da je izdanak omladinskog pogona podgoričke Budućnosti. Za njih je debitovao sa 16 godina, a zatim zaigrao i za Mladost, Rudar, Inter Zaprešić, te Pjunik iz koga se vratio u Crnu Goru, tačnije u Grbalj. Nažalost, njegov klub trenutno se nalazi na nezavidnom poslednjem mesu na tabeli, a juče je s 0:2 poražen od Zete u 25. kolu šampionata. Marko Burzanović je na tom meču u igru ušao u 46. minutu, kao zamena za Merdovića.

Na kraju, još jedno veliko hvala Marku Burzanoviću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”. Ipak, pre nego što se pozdravimo, na njemu je tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Burzanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu JZU Domu zdravlja “Dr. Jovan Rašković”, Mrkonjić Grad. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 22,83, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara