Humanitarni tiket u podne: Marko Kešelj tipuje za lečenje Filipa Ivanovića

Vreme čitanja: 4min | uto. 12.04.22. | 11:38

Bavarski prelaz, plus Realova i Čelsijeva kombinacija I1-3&II1-3, na metis u bivšeg košarkaša Crvene zvezde

Bio je izvanredno krilo Crvene zvezde, reprezentativac Srbije, zapravo košarkaš stabilnih igra na terenu. Od Marka Kešelja, s tim u vezi očekujemo hladnokrvnost i na terenu „Humanitarnog tiketa u podne“, gde pokušava da pobedi, ne bi li uz kompanijski ulog od 10.000 dinara došao do potencijalnog dobitka u iznosu od 135.400 dinara koje namenjuje za lečenje Filipa Ivanovića.

Inače, Filipu je dijagnostikovan vretenastoćelijski tumor... Odmah je započeta primena hemioterapije, ali nakon četiri ciklusa tumor se vrlo malo smanjio. Predlog hirurga bila je amputacija ruke. Filip se nakon odrađene operacije, hemioterapije i zračenja vratio izlečen kući. Međutim, na redovnoj kontroli uočene su metastaze na oba plućna krila. Trenutno se nalazi u bolnici u inostranstvu gde prima hemioterapiju i priprema se za nastavak lečenja, još jednu operaciju ili imunoterapiju.

Izabrane vesti

Pomozimo Filipu slanjem SMS poruke 699 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 552142 – 22.

I to bi u osnovnim crtama bilo to, pre početka tipovanja i bet analize jedinice, koju je Marko Kešelj fiksirao na meču UNIKAHA – MANRESA. Ako se negde očekuje egal bitka, onda je to ovde. Manresa je dobila prvi susret sa 86:63, ali Unikaha je može naterati da se namuči. Naravno, konstatacija je u koliziji sa međusobnim skorom sa španskih terena gde dominira Manresa, tako da je Unikaha ukoliko se potrudi sposobna za veliko delo, pod uslovom da iskoristi sav igrački potencijal.

Košarkašp koji je karijeru započeo u Avala Adi, igrao u Olimpijakosu, Zvezdi, Valensiji i Asvelu, zatim je meću ostrvskim trećeligašima odigrao 3+ na meču BARTON – VIGAN. Neće Vigan na putu ka Čempionšipu dozvoliti da ga muči jedan Barton. Uostalom, domaći nemaju pobedu na tri uzastopne utakmice, a poslednju utakmicu para izgubili su sa 2:0. Sada će pokušati da se pozabave problemom defanzivnim pristupom igri, a izgledi da iz svega izvade makar bod zaista im nisu previše veliki.

Slede udarni parovi dana, a prvo se bavimo kombinacijom I1-3&II1-3 sa meča REAL MADRID – ČELSI. Možda je Čelsi izvukao neke pouke iz prve utakmice, a za eventualni preokret ne bi smele da se ponavljaju greške poput one Eduara Mendija koji je poklonio Francuzu priliku da gađa i pogodi praznu mrežu. Real Madrid je dobio osam od poslednjih devet utakmica, a jedini poraz, onaj bolni od 4:0 nanela mu je Barselona u El Klasiku. Čelsi je negovao seriju od šest trijumfa pre nego što su ga potukli kako Brentford, tako i Real, a da li je impresivna partija protiv Sautemptona bila nagoveštaj povratka na pobedničku stazu, to tek treba da vidimo.

Kešelj je tipovanje zaključio bavarskim prelazom 1-1, vezujući se za meč BAJERN – VILJAREAL. Uz Benfiku, Viljareal je bio najpoželjniji rival na žrebu četvrtfinalnih parova Lige šampiona. Izvukao ga je Bajern, ali će u Minhenu morati da se strpe sa slavljem. Ako ga uopšte i bude... Prva runda priprala je španskom predstavniku, koji je slavio na svom stadionu 1:0, a mogao je i - po viđenom da bude i ubedljiviji. Igraće Bajern ofanzivno u svakom slučaju.

I to bi u kladilačkom smislu bilo sve od Marka Kešelja, koga pamtimo i kao osvajača brojnih trofeja u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije. U kolekciji ima zlato sa juniorskom reprezentacijom na Svetskom prvenstvu u Novom Sadu 2007, zlato sa reprezentacijom do 20 godina sa Evropskog prvenstva u Rigi 2008, i zlatnu medalju sa Univerzijade u Beogradu 2009. godine.

U seniorskom dresu Srbije se istakao na Svetskom prvenstvu u Turskoj 2010. godine, kada je šutirao trojke sjajnih 60 odsto (21 od 35), i bio drugi trojkaš šampionata. Tada je bio treći strelac nacionalnog tima sa 100 postignutih poena, samo tri manje od vodećeg Nenada Krstića. Srbija je tada zauzela četvrto mesto. Kešelj je pružio dobre partije i na Evropskom šampionatu u Litvaniji 2011. godine, kada je Srbija zauzela sedmo mesto.

Na kraju recimo da se našoj redakciji obratila se gospođa Daliborka Jović koja je upoznata sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart. Daliborka poseduje potpisani dres čuvenog fudbalera Andrea Pirla i želi da ga stavi na aukciju, a prikupljeni novac usmeri za lečenje dvanaestogodišnjeg Filipa Ivanovića (2010). Podržimo njen plemeniti napor uz želju da se i ovaj tiket posreći.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Kešelj će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnu fondaciju “Radost”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Marko Kešeljhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara