Humanitarni tiket u podne: Miljan Milićević tipuje za BELhospice

Vreme čitanja: 3min | čet. 12.10.23. | 11:54

Sportski novinar, popularno televizijsko lice, nada se plemenitom dobitku od 93.600 dinara

Put ka profesionalnom sportskom novinarstvu našeg današnjem dobrotvornog kladioca vodio je kroz različite segmente medijskog sveta. Od dinamike jutarnjih emisija, informativne užurbanosti i popodnevnih magazina do specijalističke sportske redakcije. Vrlo se retko javno eksponirao, jer generalno, sportski novinari su mahom u drugom planu medija.

Još od tinejdžerskih dana, kada bi se oformile dve grupe, oni koji ne bi mogli bez muzike i oni koji su obožavali sport, on je bio uvek među sportistima. Maštao je o profesionalnoj karijeri u sportu, ali vrlo brzo je shvatio da mu stvarna pasija leži drugde. Želeo je da bude taj koji će sport pratiti iz prvog reda, izveštavati o najvećim sportskim podvizima i biti bliski pratilac vrhunskih sportista.

Izabrane vesti

“Tako sam postao sportski novinar koji, uprkos mišljenju da takvi nisu atraktivan medijski sadržaj, ruši te predrasude. Poznat sam po humorističnim komentarima u emisijama kao što su ‘Kraljevi Ade’, ‘Nindža ratnici’, ‘Izađi na crtu’...Ukoliko bi trebalo da izdvojim momenat koji me je pozicionirao za sportskog novinara, to bi definitivno bile dve utakmice večitih rivala. Smatram da je humor ono što nas pokreće i veoma sam srećan što sam okružen prijateljima koji dele isti smisao za humor, ali i za empatiju, humanitarni rad”, kaže Miljan Milićević, koji u Evropskoj nedelji protiv bola potencijalni dobitak usmerava ka centru za palijativno zbrinjavanje – BELhospice.

Da krenemo na posao, prve tri utakmice počinju u 20.45, ŠPANIJA – ŠKOTSKA odnosno KIPAR – NORVEŠKA su dueli iz Grupe A. Španija će pokušati da umanji minus u odnosu na vodeću Škotsku. Neće biti lako jer joj nedostaje više igrača. Na poslednje četiri utakmice su slavili dok su Škoti pobedili na pet mečeva, a poslednji su izgubili. Norvežani imaju dva poena manje od Španaca, pobedili su Kipar, Jordan i Gruziju, a imaju 11 trijumfanad večerašnjim rivalom. Četiri poraza u nizu imaju Kiprani.

"KMB 1&2+, za 1.47 na Španiju i golovi, UG 3+ za kvotu 1.55 na duelu KIPAR – NORVEŠKA”.

U isto vreme igraju BELORUSIJA – RUMUNIJA. Grupa “I” gde Rumuni imaju 12 poena, pobedu nad Kosovom* i pet trijumfa nad rivalom, uz dva nerešena ishoda. Belorusija je poražena od Izraela sa 1:0.

"KMB X2&2-5, za 1.58”.

Na kraju KOLUMBIJA – URUGVAJ. Kvalifikacije za SP, Kolumbija za sada ima pobedu i remi, Urugvaj bod manje. Poslednji međusobni okršaj okončan je bez golova dok je Kolumbija sa Čileom remizirala, a Urugvaj je položio oružje pred Ekvadorom.

"TGG GG&3+, 2.60".

Do sada je kompanija Mozzart, kroz Humanitarni tiket u podne, donirala sumu od tačno 29.868.409.

Dakle, humanitarna akcija, Humanitarni tiket u podne, postigla je veliki uspeh. Zahvaljujući podršci mnogih poznatih ličnosti uspeli smo da doniramo neverovatnu sumu od preko 29 miliona dinara. Jednostavno rečeno, zajedno smo uspeli da napravimo pozitivnu promenu u svetu oko nas. Hvala svima koji su se pridružili ovoj akciji i dali svoj doprinos. Nastavite da pružate podršku i da širite pozitivnu energiju. Samo zajedno možemo da ostvarimo velike stvari.


tagovi

humanitarni tikethumanitarna akcija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara