Humanitarni tiket u podne: Miroslav Milić tipuje za Zračak iz Čačka

Vreme čitanja: 5min | pet. 11.01.19. | 12:00

Trener iz čačanskog košarkaškog hrama, Francuzima bilduje ukupnu MOZZART kvotu 10,43

Na tragu najbolje selektovanih igara, odnosno plemenitih tipova, MOZZART taktički bira iznova i iznova najinteresantnije varijante! Za dodatno igračko ubrzanje, odnosno povećanje ukupne do sada donirane sume od 10.679.320 dinara, skoknuli smo do čačanskog košarkaškog hrama! Tamo se oduvek igrala najbolja košarka, tamo su stasavali Kićanović, Mišović, Željko Obradović, majstori kraljice igara, i baš tamo smo pronašli Miroslava Milića. Zahtevali smo od trenera iz stručnog štaba KK Borac da odigra svoju plemenitu kombinaciju!

Miroslav je pristao, pa poručio:” Zaigraću za pomoć čačanskom Zračku, odnosno ustanovi za dnevni boravak dece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju”!

Izabrane vesti

Pa da krenemo u svet bet analizze kroz koju nas vodi košarkaški stručnjak sa obale Morave koji je trenutno angažovan i u stručnom štabu kadetske reprezentativne selekcije Srbije.
Prvi par režiraju Francuzi, odnosno par ORLEAN – MEC. Domaći Orlean je posle šest utakmica bez pobede konačno ostvario pobedu u prošlom kolu. Međutim, teško da mogu nečem da se nadaju protiv najefikasnije ekipe druge francuske divizije. Posle 19 kola, Mec je postigao 32 gola i primio samo 12. Tim koji će se po svemu sudeći pridružiti Ligi 1 dobio je sedam od prethodnih osam utakmica. Prethodni duel Mec je na svom terenu dobio sa 5:1.

“Ako ovde ne bude 3+, teško da ma gde može da bude. To je ujedno i moja kladilačka preporuka koja u ovom momentu vredi kvote 2,15. Preporučujem je zato svim MOZZART igračima”, rekao je sručnjak KK Borac koji je od 2014. u stručnom štabu čačanskih prvotimaca, a koji je pre toga radio s mlađim selekcijama kluba koji je bio i jeste rasadnik talenata prve košarkaške kategorije.

Idemo do Primeire, na utakmicu SANTA KLARA – BENFIKA. Ovde valja znati da Santa Klara prolazi kroz težak period, te da najlošije partije pruža upravo na svom terenu gde nije slavila u prethodnih pet navrata. Na svakom od ovih mečeva primila je najmanje dva gola. Benfika s druge strane ima jedan od najboljih učinaka kada su u pitanju gostovanja. Poraz od Portimonensea za Orlove je bio samo spoticanje, dokazali su to posle čudesnog povratka u duelu sa ekipom Rio Ave kada su sustigli zaostatak od dva gola i na kraju slavili sa 4:2. Sa ovim rivalom imaju skoro besprekoran skor, često bez primljenog gola.

“Dvojka na Benfiku je možda sigurica dana, pa je valja i odigrati”, poručuje naš današnji gost, koji je što je manje poznato rođen u Parizu, sa suđenim košarkaškim poslom u hramu košarke kraj Morave.

Sledii meč LION – REMS. Domaći su za petama drugoplasiranom Lilu, a impresivni su na svom terenu. Od poslednjih pet mečeva koje je sa Remsom odigrao na ovom stadionu, Lion je dobio četiri. Rems je s druge strane bez trijumfa na sedam od osam prethodnih gostovanja. Trenutno je na sredini tabele i ove sezone prilično često igra nerešeno. Više od tri gola viđeno je na tri od poslednjih pet duela ovih timova.

“Kombinujem 1&3+, što deluje uzbuđujuće naročito pošto uz sve stoji MOZZART koeficijent 2,10. To je moja druga današnja preporuka za pojačanu kvotu. Vredi je odigrati“...

Ostrvski fudbal privukao je Miroslava Milića da odigra svoj poslednji par za danas. LIDS – DERBI, utakmica je o kojoj par redova bet analizze nije zgoreg navesti, uz opasku da je lider Čempionšipa trenutno je u seriji od tri poraza. Posle Notingem Foresta i Hala izgubio je i od KPR-a u FA kupu. Prethodno je bio u seriji od sedam uzastopnih pobeda. Derbi se takođe muči u poslednje vreme. Ima samo jednu pobedu na poslednjih pet mečeva u kojima nijednom nije sačuvao mrežu. Oba tima imaju po dve pobede na poslednjih pet odmeravanja, a na poslednja tri prošao je tip GG3+.

“Zaključujem igu s GG tipom”, reči su našeg današnjeg gosta pred sklapanje stranica MOZZART liste koja mu donosi ukupnu kvotu od 10,43, a s njom i potencijalni dobitak u iznosu od 104.300 dinara zaračunat na osnovu stalne kompanijske uplate od 10.000 dinara po plemenitom tiketu.

Inače, Miroslav Milić i MOZZART stari su znanci, budući da je naša kompanija u minulim godinama pomagala i pomaže sve sportske napore koje čačanski maheri kraljice igara koji u ovom trenutku nastupaju u ABA 2 ligi i u KLS takmičenju ulažu.

Naš gost se nada da će se već večeras pridružiti plejadi uspešnih MOZZART kladilaca koji su s uspehom savladali naš izazov. Setimo se velikog dobitnog tipovanja, odnosno 107. prolaznog listića koji je prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović prosledio na adresu Doma slepih i slabovidih u Čačku. Zatim, mladi fudbaler Borca, Nikola Tripković pomogao je posredstvom “Humanitarnog tiketa u podne” porodicu Jojić, dok je prvi čovek FS Čačka, Zoran Vujičić dobitak od 163.300 dinara prosledio na adresu OŠ “Dr Dragiša Mišović” iz grada na Moravi. Upravo on je kompaniji MOZZART nedavno uručio zlatnu plaketu za društveno odgovorno proslovanje na svečanosti regionalne fudbalske asocijacije!

Kada smo već kod Čačka, dobro je da kažemo i da će FK Borac biti ponovljen kontigentom sportske opreme koju MOZZART u ovaj grad šalje posredstvom “Humanitarnog tiketa u podne” koga je odigrao Milan Pavkov, i poslao ga omladinskom pogonu Zebri na Gradski stadion kraj Morave.

Da li smo nešto propustili? Nije red, pa naš gost s tipovanjem prelazi i preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miroslav Milić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za penzionere i stara lica iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 10,43, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:45 2115 ENG 2 Leeds - Derby tgg gg 1,67
Pet 20:45 5015 FRA 1 Olympique Lyon - Reims kmb 1&3+ 2,20
Pet 20:00 5106 FRA 2 Orleans - Metz ug 3+ 2,05
Pet 20:00 4107 POR 1 Santa Clara - Benfica ki 2 1,40
Ukupna kvota10,54

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMiroslav MilićKK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara