Humanitarni tiket u podne: Nemanja Tubić tipuje za decu rudara nastradalih u nesreći u Rudniku „Soko“

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.05.22. | 11:43

Nekadšnjem štoperu odgovara 3+ tip u finalu Lige konferencija

Bio je fudbalski internacionalac. Nemanja Tubić fudbalski se izgradio u Humskoj, a zatim na velikoj sceni zaigrao za Čukarički, BATE Borislov, Karpati, Al Hadžer, te Napredak iz Kruševca. Danas će s nama obući MOZZART dres. Naš Nemanja Tubić tipuje za pomoć deci rudara nastradalih u nesreći u Rudniku „Soko“, posredstvom Humanitarne organizacije „28. Jun“, a mi ga podržavamo kompanijskom uplatom u iznosu od 10.000 dinara.

Pa, krenimo s Nemanjom Tubićem u bet analizu, preko UG3+ tipa na utakmici ROMA – FAJENORD.

Izabrane vesti

„Bez dileme, ovo je najzanimljivija utakmica dana. Fajenord je umalo doživeo šokantnu eliminaciju u kvalifikacijama za ovo takmičenje, od Drite iz Gnjilana u julu, ali je uspeo da prođe i dođe do večerašnjeg finala. I Roma je imala neke rezultate zbog kojih su ljubitelji klađenja cepali tikete, ali mislim da je blagi favorit u Tirani. Ipak, kao najsigurniji izbor deluje mi 3+“, kaže Tubić koji je i sada aktivan u fudbalu baveći se menadžerskim aktivnostima.

Sledi kiparska jedinica sa meča OMONIJA NIKOZIJA – ETNIKOS AHNA.

„Zanimljivo je da su se u finalu kiparskog Kupa našle dve ekipe koje su igrale u grupi za opstanak, s tim da je Etnikos na kraju i ispao. Mada je ovo šansa za taj tim da malo popravi raspoloženje navijača, ne verujem da je u stanju to i da učini jer je Omonija u sjajnoj formi i apsolutni je favorit na stadionu koji deli sa APOEL-om i Olimpijakosom“.

Nekada umešni štoper očekuje kombinaciju 1&3+ sa meča VIKING – HAM KAM, koja u momentu njegovog tipovanja vredi kvote 1,73.

„Viking igra odlično, ne samo da pobeđuje nego postiže dosta pogodaka. Ham Kam u prvenstvu nije tako ubedljiv, ali je nedavno u Kupu slavio sa čak 7:0, što baš i nije bilo iznenađenje s obzirom na to da je igrao sa niželigašem. Uveren sam da kec neće izostati, ali kako se očekuje i efikasan okršaj preporučujem vam kombinaciju“.

Na kraju imamo GG3+ igru sa utakmice LILESTREM – VOLERENGA.

„I Lilestrem je sezonu počeo sjajno, ali Volerenga nije baš tako lak protivnik, iako ne blista na gostovanjima. Zbog toga se ne usuđujem da preporučim keca. Bolje je da se opredelite za dosta pogodaka na obe strane, jer njihovi susreti umeju da budu vrlo efikasni“, završio je tipovanje Tubić, koji je prošao mlađe selekcije Partizana, ali za prvi tim nije zaigrao. Kao igrač Partizana je tokom sezone 2002/03. bio je pozajmljen ekipi Radnički Stobeks, koja se takmičila u drugom rangu takmičenja.

Brđani našeg današnjeg gosta pamte od zime 2004. Tubić je zatim tokom drugog dela sezone 2004/05. bio na pozajmici u Radničkom iz Obrenovca, nakon čega se vratio u Čukarički i u narednom periodu se ustalio u prvom timu ovog kluba. Odigrao je Tubić i šest prvenstvenih utakmica za Genk tokom drugog dela sezone 2007/08, nakon čega je napustio klub i otišao u Ukrajinu, pa zatim u ruski Krasnodar...

Bitno je još da kažemo da je u avgustu 2014. je potpisao za BATE Borisov. U dresu beloruskog kluba je debitovao u Ligi šampiona tokom sezone 2014/15. Odigrao je devet utakmica u osvajanju titule prvaka Belorusije 2014, nakon čega je po završetku sezone napustio klub. Srpski internacionalac zati ide u Al Hadžer iz Saudijske Arabije, a zatim u Norvešku. U januaru 2017. se vratio u srpski fudbal i potpisao za superligaša Napredak iz Kruševca. U dresu Napretka je odigrao 14 utakmica tokom drugog dela sezone 2016/17. kao i tri na početku 2017/18, nakon čega potpisuje za ruskog premijerligaša SKA iz Habarovska.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nemanja Tubić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnu fondaciju “Radost”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNemanja Tubić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara