Humanitarni tiket u podne: Nenad Kostić tipuje za lečenje Minje Matić i Lane Jovanović – obe boluju od Spinalne mišićne atrofije, Tip 1

Vreme čitanja: 5min | pon. 21.09.20. | 12:28

Poznati sportski novinar i komentator očekuje četiri jedinice uz dvojku, ali i golove na jednom meču!

U drugoj utakmici NBA polufinala, odigranoj minule noći, između LA Lejkersa i Denvera Lejkersi su slavili tesnom pobedom od 105:103 i poveli sa 2:0 u seriji Zapada. Serija Bostona i Majamija donosi očekivanu neizvesnost u finalu istočne konferencije tvrdi naš današnji plemeniti kladilac i dodaje.

“Pošto su izgubili prva dva meča, Seltiksi su pokazali mentalnu snagu posle dva poraza u neizvesnim završnicama. U trećoj utakmici u kojoj im je pobeda bila neophodna uspeli su da potpuno kontrolišu rezultat i da ne dozvole preokret rivalu, kao što je to bio slučaj u drugom meču. Povratkom Hejvorda, rotacija Bostona dobija na širini. Imali su četiri igrača sa 20 i više poena u svojoj prvoj pobedi, a Majami je ekipa koja kroz plej of igra možda i najbolju timsku košarku gde se izdvajaju Dragić, Batler i Adebajo uz svesrdnu podršku Kraudera, Hiroua i sjajnog šutera Robinsona. Verujem da nas u nastavku serije čeka još dosta uzbuđenja i ne bi me iznenadilo da tu vidimo i svih sedam utakmica”, smatra Nenad Kostić jedna polovina čuvenog dvojca Edin i Kole

Izabrane vesti

MOZZARTOV današnji plemeniti kladilac, naš prijatelj Kole, podvlači da je za Humanitarni tiket odabrao četiri fudbala, jednu košarkašku utakmicu i jedna odbojku. Pa u dobrotvorno tipovanje startujemo sa Ostrva ASTON VILA – ŠEFILD JUNAJTED. Vila ima nešto bolji međusobni skor, 5:4:4 i najubedljiviji trijumf sa 3:0. Poslednji okršaj dva tima okončan je bez golova. Vila ima šest pozitivnih ishoda u nizu. Šefild je dobio dve utakmice, remizirao, a poslednja dva meča izgubio. Menadžer Aston Vile ima malo veće kadrovske probleme pred duel.


“Da se okušam sa golovima, gol, gol”.

U isto vreme,19.00 sati, u Turskoj igraju FENERBAHČE – HATAJ. Rivali su u prvom kolu upisali po tri boda. Fener je u seriji od sedam pozitivnih ishoda. Gosti imaju četiri trijumfa i remi na poslednjih pet mečeva. Međusobna statistika Kolu nije od pomoći, ali se opredeljuje da odigra na poznatijeg rivala.

“Jedinica”. 

Fudbalu se vraćamo nakon što nekoliko rečenica ispišemo o jednoj košarkaškoj odnosno odbojkaškoj utakmici. TENERIFE – SARAGOSA i KATOVICE – STAL. Tenerife imaju dve pobede, pa dva poraza, jedan od Reala u Superkupu, pa su se ponovo vratile na kolosek pobednika. Real je dva puta dobio Saragosu koja je u poslednjoj utakmici savladala Andoru. Saragosa ima bolji međusobni skor, 7:9 i najubedljiviju pobedu sa 20 poena razlike. Poslednji duel pripao je Tenerifama. Odbojka, GKS ima poslednje pobede od po 3:0. Negativan niz rivala traje na šest mečeva.

“Igram jedinice na oba meča”.

20.45 je satnica kada počinje duel na Apeninima MILAN – BOLONJA. Rosoneri imaju daleko bolji međusobni skor, 26:8:6 sa najubedljivijom pobedom od 5:1. Milan nije izgubio na preko 15 utakmica. Gosti na poslednje tri. Poslednjih devet međusobnih okršaja dobio je Milan ili je odigrao nerešeno. Siniša Mihailović ima manjih kadrovskih problema od stručnog štaba Milana.

“Verujem da dolazi jedinica”. 

Završavamo kako smo i počeli, Kole nas vraća u Premijer ligu, VULVERHEMPTON – MANČESTER SITI. Vukovi su već uknjižili tri boda dok se Građani nadaju prvim poenima u ovoj sezoni. Ipak, u Kupu domaći su poraženi dok je Siti nakon tri pobede doživeo poraz od Liona. Na poslednja tri međusobna okršaja Vukovi su dobili Mančester koji ima samo pobedu više od rivala, 10:3:11.

“Red je da Mančester pobedi, dvojka”, zaključuje Nenad Kostić koji tipuje za Lanu Jovanović i Minju Matić – obe boluju od Spinalne mišićne atrofije. Ukoliko “prođe” tiket dobitak će biti ravnomerno raspoređen po želji našeg gosta.

Kola u narednim redovima upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

Kompanija je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala 16.299.489, 00 dinara. Fudbaler Mirko Milikić postao je 55. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000, 00 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić je ostvarila dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 84. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 56 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić i Vanja Savić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!


tagovi

humanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara