Humanitarni tiket u podne: Nenad Milijaš za dobitak od 209.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.24. | 14:31

Ukupna kvota 4,18

U nastavku naše tradicionalne akcije “Humanitarni tiket u podne”, gost je dugogodišnji kapiten Crvene zvezde i simbol uspeha tog kluba Nenad Milijaš.

Bivši reprezentativac Srbije će sa ukupnim koeficijentom 4,18 pokuštati da osvoji 209.000 dinara koji će biti prosleđeni u humanitarne svrhe. I u slučaju da ne pogodi sve tipove na tiketu, Mozzart osigurava zagarantovanih 100.000 dinara koje će Milunović proslediti na adresu koju želi.

Izabrane vesti

Prvi par na meču igra se večeras. Veruje Milijaš da će Benfika, bar donekle, spasiti slabu sezonu i večeras opravdati ulogu favorita na gostovanju Rio Aveu. Milijaš se odlučio da odigra kombinaciju, odnosno x2 i 2+.

Veruje Nenad Milijaš da će pucati u sutrašnjem duelu Bundes lige između Ajntrahta i Lajpciga. Konfiguracija dva tima nagoveštava vatromet. Upravo zbog toga Milijaš se odlučio za 3+.

Stavio je nekadašnji levonogi majstor fudbala još dva para na tiket. Odlučio se da odigra na Lion protiv Strazbura. Igraju Lavovi u dobroj formi, i trebalo bi da upišu još jednu pobedu.

Milijašev program završava se u nedelju veče. Tada u Bilbao domaći Atletik dočekuje Sevilju. Legenda Crvene zvezde se odlučila da ispoštuje domaćina. Tačnije, Milijaš veruje da će doći 1x uz najmanje dva gola. Deluje prilično realno.



tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara