Humanitarni tiket u podne: Nenad Miljenović tipuje za izgradnju igrališta za najmlađe u Sokolićima

Vreme čitanja: 4min | sub. 30.03.19. | 11:19

Plejmejker Olimpije od Mančester Sitija očekuje juriš dostojan prolaza 2-2&3+ kombinacije

Nema šta, MOZZART plemeniti kladioci kao da su prećutno - sporazumno doneli odluku da tipuju na sume jače od 100.000 dinara. Tim stopama ide i Nenad Miljenović, košarkaš Olimpije iz Ljubljane koji je od ovoga momenta u igri da zasluži koeficijent 13,73. Potencijalni dobitak namenio je izgradnji dečjeg igrališta u Sokolićima, u nameri da postene 161. uspešan igrač naše misije širokog srca.

I na tu odluku MOZZART svet kao podršku nekadašnjem košarkašu Partizana, Mege, kragujevačkog Radničkog, Sevilje i PAOK-a, daruje aplauz, naravno u paketu sa kompanijskom uplatom od 10.000 dinara po plemenitom listiću.

Izabrane vesti

Pa da se bacimo na tipovanja kojima sumom od 137.300 dinara želimo da dodatno dopunimo našu kasicu plemenitosti kroz koju smo do sada prosledili 11.546.020 dinara.

Krećemo od utakmice Premijer lige, FULAM – MANČESTER SITI. Čudo je potrebno Fulamu da bi opstao u najjačoj ligi. Od sigurne zone razdvaja ih 13 bodova, a preostalo im je još sedam utakmica do kraja. Sedam uzastopnih poraza je iza njih, a imajući u vidu ko im dolazi u goste u najavi je i osmi. Mašina Pepa Gvardiole dobila je 11 vezanih mečeva, a na poslednja tri protiv Votforda, Šalkea i Svonsija postigla je 13 golova. Dva boda zaostatka imaju za vodećim Liverpulom, ali i utakmicu manje od njih. Građani su dobili svaki od prethodnih sedam duela sa Fulamom uz najmanje dva postignuta gola. Samo na prethodna tri uz gol razliku 10-0.

“Pojačavam prelaz, odnosno kombinujem 2-2&3+“, poručio nam je košarkaš stasao mlađim kategorijama FMP Železnika, da bi kao najtalentovaniji u generaciji potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom.

Takav plejmejker odlučio je da na drugom paru tipuje na susret OD GRENLAND – BRAN. Dakle, naš gost se latio prvog kola norveške elite. Inače, na ovom paru proteklih godina Bran je bio dominantna sila, a kladioci koji preferiraju ovo takmičenje, setiće se da su u protekle dve godine između Od Grenlanda i Brana vradala 0-2 pravila. Šta na to ima da kaže Nenad Miljenović?

„Igram GG“...

Idemo na utakmicu MANČESTER JUNAJTED – VOTFORD. Ne ide po planu Mančester Junajtedu, budući da porazi od Arsenala, i Vulvsa u FA kupu nisu nešto s čim bi trenutno peta sila Premijer lige mogla da se diči. Dakle, moraće domaćin da nasrne na Votford, s knedlom u grlu, odnosno Čelsijem za petama, budući da ih ovaj tim pritiska na ofanzivu zbog samo jednog boda zaostatka. Votford će zbog toga biti na mukama, što je i logično imajući u vidu da je ova ekipa u prošlom kolu poražena od Mančester Sitija sa 3.1. Dakle, domaći će dati sve od sebe da nastave dominaciju koja im već dve godine donosi pobede na mečevima ovoga para.

„Kombinujem 1&2+“.

Ostajemo u Premijer ligi uz meč KRISTAL PALAS – HADERSFILD. Ukratko, ako Kristal Palas posle poraza ne uzme bodove protiv Hadersfilda, onda će poraz iz proteklog, 31. kola protiv Brajtona označiti evidentnu krizu forme. Naravno, ovakvo viđenje skopčano je sa fenjeraškim statusom Hadersfilda, već viđenog za ispadanje, za koga još valja znati da je reč o ekipi s ubedljivo najslabijim napadom u ligi, koji broji samo 18 postignutih golova.

„Ovde je izvesna jedinica na Kristal Palas“, reko je plejmejker, pa krenuo da zakuca tip na poslednjem odigranom paru.

Bavimo se utakmicom VALERENGA – MJONDALEN, dakle prvim kolom norveške elite. Ako je po prijateljskim odmeravanjima, odnosno po poslednjem februarskom viđanju, Mjondalen može da se pohvali nezvaničnom skidanju malera protiv Valerenge koja je poražena sa 0:2. Međutim, ranijih godina, tačnije od 2007. do 2015. godine nije bilo tako, pa imajući u vidu da Mnondalen dolazi iz drugoligaških voda, nije neophodno naglašavati tremaroško raspoloženje u redovima gostujućih fidbalera.

„Kobinujem 1&2+“, zaključio je košarkaš, koji je svojevremeno odlaskom Vasilija Micića postao prva opcija Mege na poziciji plejmejkera, a u sezoni 2014/15. bio je najbolji asistent i drugi najkorisniji igrač Jadranske lige. 

Dakle, sada smo dovoljno rekli o Nenadu Miljenoviću, plejmejkeru širokih vidika, kome je jedna od prvih asocijacija na MOZZART bila naša ponosna akcija “100 terena za jednu igru”, koju nastavljamo narednih dana. Uz to, mi u neformalnom delu razgovora nismo prećutali ni sve uspehe u poduhvatu “Novi dresovi za nove šampione”, što je još samo jedna u nizu kompanijskih akcija kojima veličamo sport, pomažemo talente, i činimo sve da pozitivnom energijom napunimo baterije svih naših sredina širom Srbije i Republike Srpske.

Pošto je već sve tako, odnosno pošto se jako, jako dobro znamo, nećemo dalje pričati, nego ćemo se baciti na posao. Dolazimo u vaš kraj, pa nemojte da vas začudi ukoliko se košarkaški teren u vašem bloku, ili kraju bukvalno preko noći zaodene novim, MOZZART ruhom.

Pošto je već tako, Nenada Miljenovića smo zamolili da DONESE JOŠ JEDNU ODLUKU! Pogađate, odlučuje se kome će potencijalni dobitak otići od zasebnog tiketa koji važi na području Republike Srpske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nenad Miljenović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Međunarodnog foruma solidarnosti. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 13,73, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketNenad Miljenovićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara