Humanitarni tiket u podne: Nikola Boranijašević tipuje za za Đurđu Maksimović

Vreme čitanja: 4min | pet. 31.12.21. | 11:56

Fudbaler Ciriha, lidera Švajcarske, očekuje plemeniti dobitak od 194.500 dinara

Poslednjeg dana u 2021. godini učesnik Humanitarnog tiketa u podne je fudbaler Ciriha Nikola Boranijašević. Cirih je lider švajcarske lige sa sedam bodova više od Bazela i osam od Jang Bojsa.

Naš plemeniti kladilac je tri puta tokom sezone biran za igrača utakmice u šampionatu Švajcarske. Takođe, ističe da je najbolju utakmicu odigrao protiv Bazelela (3:3) kada je postigao prvi gol za Cirih i asistirao za izjednačujući pogodak.

Izabrane vesti

“Mogao sam biti tragičar meča, a postao sam junak utakmice. Inače, Cirih nema izrazite individualce, ali ima jak kolektiv. Naš trener je odradio dobar posao kada je sklapao mozaik. Trenutno smo na čelnoj poziciji, nismo euforični jer pred nama je još osamnaest utakmica. Dakle, još ima da se igra i mnogo bodova je u opticaju. Prednost Ciriha su navijači, najbolji u Švajcarskoj, jer svaku utakmicu gleda oko 15.000 posetilaca”, ističe za Mozzart Sport Nikola Boranijašević i prelazi na dobrotvorno tipovanje.

Prva utakmica dolazi iz Španije 2, počinje u 16.00 sati kada BURGOS dočekuje AMOREBIETU. Domaći su u zlatnoj sredini sa devet bodova više od rivala. Iza Burgosa si četiri trijumfa, bez primljenog gola, pa dve izgubljene utakmice. Gosti na poslednjih šest duela nisu poraženi, tri trijumfa i toliko remija. Poslednja dva međusobna okršaja okončana su podelom bodova, 2:2 i 1:1.

“Moja igra za prvi meč jeTGG GG”.

Cirih je nedavno srušio još jednu neugodnu tradiciju. Dobio je Jang Bojs nakon sedam godina i Boranijašević misli posle 28 utakmica. Ostajemo u Segundi na utakmici EIBAR – SOSIJEDAD II. Domaći se bore za povratak u elitu dok je gost na začelju. Eibar ima remi pa dve pobede dok je Real II izgubio pet poslednjih mečeva. Eibar je sa 3:2 i 2:1 savladao današnjeg rivala.

“Očekujem treču pobedu u nizu, KI 1”.  

Boranijašević ističe da najveći rivalitet u Švajcarskoj imaju Cirih i Grashopers, a sada nas vodi na istočnu obalu Pirineja, VALENSIJA – ESPANJOL. Oba tima su oslabljena, kod domaćih izostaje čak devet igrača. Valensija ima suficit od pet bodova i niz od devet utakmica bez poraza. Espanjol je dve utakmice dobio, a poslednju izgubio. I na poslednjim međusobnim duelima Valensija je imala više uspeha.

“ KMB 1X&0-2”.  

Naš plemeniti gost podvlači da Bazel ima odlične pojedince, da je Jang Bojs možda i najbolji tim, ali da je platio danak zbog povreda i igranja u LE. Sada smo na tiketu u Kuvajtu, AL SALMIJA – AL JARMUK. Gosti su, sa tri boda, fenjeraši i imaju deficit od osam poena. Domaći imaju tri pobede i dva remija na poslednjih pet mečeva. Gosti su svoj poslednji duel dobili sa 1:0, a dva međusobna okršaja dobio je domaći sastav.

“ KMB 1&2 – 6”.  

Mada je prešao u kanton gde se govori nemački jezik Nikola se brzo uklopio. Voli što sa porodicom živi u Švajcarskoj jer je dobio i dete koje se pre dve i po godine rodilo u uređenoj državi. Poslednji meč na plemenitom listiću stiže iz Portugalije, koji je nažalost odložen, RIO AVE – SP. KOVILJA. Rio Ave ima dvanaest bodova više, poraz od Porta i dve poslednje pobede. Gosti su u kupu izgubili od Benfike pa su dobili minimalcem. U međusobnim susretima Rio Ave ima svih pet trijumfa. 

“KMB1X&1 – 3”, zaklučuje tipovanje za Đurđu Maksimović, 1146 na 3030, NIKOLA BORANIJAŠEVIĆ koji je uzore imao u Zidanu, Ronaldu “Zubi”, Ronaldinju…Kaže da voli Mančester junajted, das u mu drage pobede Napretka nad Partizanom i pomenut trijumf nad Jang Bojsom.

Trenutno, ukupna donirana suma kompanije Mozzart, samo kroz plemeniti listić, iznosi 22.395.353 dinara!

Poslednji dobitnici bili glumac Petar Mihailović, selektor futsal reprezentacije Srbije Dejan Majes, 300. dobitnik pevač Bane Mojićević i fudbaler Boba Rajčević.

 Još malo o našem društveno odgovornom poslovanju. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo, a i trenutno smo sponzori KK Borac, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, KK Mege. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarna udruženje građana – žena, Neretva. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNikola Boranijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara