Humanitarni tiket u podne: Nina Kolundžija tipuje za Tiršovu

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.04.21. | 11:16

Sportska novinarka vezala je kečeve Atletiko Madrida i Lestera

Ako ekipa MOZZART Sporta ima pravo da dodeli štafetu tipovanja u plemenite svrhe nekom iz branše, onda se radujemo što danas stručno mišljenje Nine Kolundžije upravlja “Humanitarnim tiketom u podne”. Ona će potencijalni dobitak u iznosu od 102.800 dinara proslediti hematologiji i onkologiji Univerzitetske dečje klinike “Tiršova”, a mi ćemo je u igru ispratiti sa 10.000 dinara kompanijske uplate. Drago nam je i zbog prolaska jučerašnjeg "Humanitarnog tiketa u podne" koji je popunio Neša Bridžis, pionir naše stand – up scene. Tipovao je uz pomoć supruge, pa konstatujemo da je uspešno došao do sume od 82.900 dinara namenjeih za lečenje Stefana Gončina.

Inače, za one koji ne znaju, Nina Kolundžija je na B92 počela je da radi u leto 2007. godine, a zatim je do septembra 2019. godine postala deo jutarnjeg programa Prve televizije. Kaže da je još kao devojčica sanjala da bude uz sport. S obzirom na nedostatak talenta da se bavi istim, odlučila je da postane sportski novinar.

Izabrane vesti

Kako bilo, ona u tipovanje kreće od meča KASIMPAŠA – BAŠAKŠEHIR. Gostujući Bašakšehir vodi borbu za opstanak. Neće im biti lako, ali ni nemoguće da dođu do rezultata protiv Kasimpaše. Naime, domaći su posle senzacionalne pobede nad Bešiktašom vezali tri X ishoda, a poslednja dva meča ovog para donela su X pri konačnih 2:2. Biće ovo uzbudljiva, po kvalitetu timova vrlo neizvesna utakmica.

“Dvojka na Bašakšehir”, kaže Nina i dodaje da je u sportsku redakciju B92 došla jer je smatrala da će od najboljih najviše naučiti što se ispostavilo tačnim.

Sledi utakmica ATL. MADRID – UESKA. Ueska traži spas od fenjeraške reputacije, ali joj raspored ne ide na ruku. Biće ovo vrlo nezgodno gostovanje za njih, budući da Madriđani vode kolo Primere, da su u prošlom kolu sa 5:0 dobili Eibar. Simeone svakako nema nameru da popusti gostujućem timu. Kec dakle visi u vazduhu, a Ueska bi u ovom trenutku bila zadovoljna i X ishodom koji su poslednji put izborili na meču para koji je odigran krajem septembra prošle godine.

„Naravno, na pobedu Atletiko Madrida“...

Pređimo s Ninom na susret SANDHAUZEN – HAMBURG. Domaćin je pred vratima trećeligaških terena, dok Hamburg bije bitku za Bundesligu. Tako stoje stvari, pa će se gosti koji su sebi dopustili da u prošlom kolu budu poraženi od Darmštata u svakom smislu dati sve od sebe da upišu bitne bodove. Oni su se prošli put revanširali Sandhauzenu za poraz iz juna prošle godine, pa su u decembru slavili sa 4:0.

„Dvojka uz kvotu 1,68“!

Za kraj, idemo na meč LESTER – VBA. Siti i Vest Hem pobedama u protekla dva kola oterali su Lester u brigu. Naime. njihovo treće mesto sada pritiska Čelsi, pa im je pobeda nad VBA i više nego potrebna. S druge strane, rival baštini fenjerašku reputaciju, ali se trgao, pa u poslednja dva kola savladao Čelsi sa 2:5, te Sautempton pri konačnih 3:0. To im daje vetar u leđa, pa Lesteru neće biti baš svejedno. Inače, večerašnji domaćin dobio je poslednja dva meča para na kojima je dolazila 3+ igra.

„Kec za kraj“, reče naša današnja gošća, nadajući se da će nam njeno tipovanje doneti novi plus na do sada doniranih 19.328.137 dinara.

Što se tiče novinarske karijere Nine Kolundžije, recimo da je najpre radila na sajtu, a potom je prešla na televiziju, gde je debi imala na dočeku našeg najboljeg plivača Milorada Čavića posle osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Prva je dama koja je postala prezenter, a kasnije i urednik sportskih vesti i pregleda na televiziji B92. Autorka je emisije o putu Novaka Đokovića do mesta broj jedan na ATP listi i titule na najprestižnijem teniskom turniru na svetu, Vimbldonu. I dalje najviše voli reporterski posao.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nina Kulundžija će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja " Neuništivi velikog srca " Velika Obarska. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,28, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara