Humanitarni tiket u podne: Đorđe Crnomarković tipuje za lečenje Milene Ivić

Vreme čitanja: 4min | pet. 08.12.23. | 10:38

Fudbaler Vojvodine smelo tipuje do milionskog dobitka

Fudbaler Vojvodine Đorđe Crnomarković ima petlju! Ne mislimo samo u dresu Stare dame, već i u tipovanju koje je smelim potezima iz pet parova podigao na kvotu 101,56! Dakle, ovo jeste jedan od onih „Humanitarnih tiketa u podne“ koji slobodno možemo da kažemo konkuriše i za rubriku „Ludi tiket“...

Tipovaće za lečenje Milene Ivić (1992), kojoj je dijagnostikovan rapidnoprogresivni glomerulonefritis. Usledila je strašna dijagnoza - život na dijalizi koji podrazumeva odlazak u bolnicu na dijalizu svaki drugi dan po 5 sati i vezanost za aparat. Takođe ograničenost u unosu tečnosti kao i hrane kao i konstantan umor. Daljim ispitivanjem u inostranstvu otkriveno je da ima hemolitičko-uremijski sindrom koji je doveo do otkazivanja bubrega i zbog kog joj je potreban lek kako bi transplantacija uopšte bila moguća.

Izabrane vesti

Budući da u porodici nema odgovarajućeg donora kao i da u Srbiji nema mogućnost dobijanja leka pa ni same transplantacije, iako je na listi čekanja već nekoliko godina Milena je odlučila da šansu za novi život potraži na jednoj klinici u inostranstvu. Sredstva su joj potrebna za specijalističke preglede, transplantaciju bubrega, lekove, putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Svaka čast Đorđu Crnomarkoviću, koji u pohod za pomoć Mileni kreće od 2&2+ tipa s meča LOKOMOTIVA ZAGREB – HAJDUK. Gostujućem Hajduku se ne rasipaju bodovi, jer titula im je opsesija, a pobede koje nižu zlatna podloga za osvajanje iste. Inače, Splićani imaju fenomenalnu gol razliku od 24:9, što znači da će Lokosi koji su bez pobede, sa tri remija u prethodnih pet kola teško probiti njihov bedem.

Idemo na dvojku s meča RUH HOŽUV – ZAGLEBJE. Ruh nije domaćin na svom stadionu, a usput ga bije i reputacija fenjeraša. Deluje da je ozbiljna, koliko i izgledna prilika da Zaglebje popravi svoj bodovni skor, što stoji i u predikciji našeg gosta.

Na utakmici HOFENHAJM – BOHUM imamo 1-1&2+. Hofenhajm je zapao u rezultatsku krizu, ali je i dalje šesti na tabeli. Bohum je na dvanaestom mestu, bez poraza sa prethodnih pet utakmica. Tri puta je remizirao, a poslednji put savladao je Hofenhajm sa 5:2. Inače, u poslednje vreme goleade su česte na njihovim susretima.

Pređimo na dvojku s utakmice KORTRIJK – VESTERLO. Kada se sastaju fenjeraši, svaka prognoza je suvišna. Nema ovde favorita, a bitno je reći da i jedan i drugi tim imaju jako loše odbrane. Uz to navedeno, Kortrijk je dao samo 11 golova što znači da je njihov napad najgori u celoj ligi.

Za kraj, tu je 2&2+ na meču MONPELJE – LANS. Monpelje je 13 na tabeli Lige 1, a Lans na šestom mestu. Inače, gosti su u dobroj formi, a poslednji meč para još u februaru ove godine okončan je remijem, pošto je bilo 1:1.

O Crnomarkoviću u premotavanju valja reći da je pput meteora uleteo je na srpsko fudbalsko nebo. Ruku na srce, malo ko je, tih godina znao za ovog stamenog momka iz Beograda. Fudbalski se učio u srpskoligašu Beogradu sa Karaburme, kalio u Šumadiji iz Jagnjila, da bi ozbiljan igrač postao na Katpoint Areni u Pećincima. Dobre igre i fudbalski štof, nisu promakle skautima Javor Matisa, pa se snažni štoper ubrzo obreo u Ivanjici. Tu i počinje njegova prava priča, jer je svojim nastupima zasenio poznatija imena. 

Za Javor je u sezoni 2015/16. odigrao 31 utakmicu u Superligi. U junu 2016. godine je potpisao trogodišnji ugovor sa Olimpijom iz Ljubljane. U maju 2017. se vratio u srpski fudbal i potpisao za Čukarički. Za klub sa Banovog brda je tokom prvog dela sezone 2017/18 odigrao četiri superligaška meča. Zatim se vratio u Javor iz Ivanjice, gde je u drugom delu sezone odigrao devet superligaških mečeva. U junu 2018. godine prelazi u Radnički iz Niša. U sezoni 2018/19. je bio standardan igrač u ekipi Radničkog koja je zauzela drugo mesto u Superligi Srbije.

Odigrao je 32 prvenstvena meča, uz zabeleženu asistenciju. U Kupu Srbije odigrao je četiri utakmice, dok je u kvalifikacijama za Ligu Evrope upisao tri nastupa. U junu 2019. godine prelazi u Leh iz Poznanja. Naredne dve godine je bio igrač Leha s tim što je tokom 2021. bio na pozajmici u Zaglebju. U julu 2021. se vratio u ljubljansku Olimpiju, sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor. U julu 2023. prešao je u novosadsku Vojvodinu koja se njime ponosi!

I, to je to od našeg uvaženonog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.464.709 dinara. Inače, bitno je još da napomenmo da je “Humanitarni tiket” objavljen u subotu dobitan je. Popunio ga je fudbaler Vojvodine Radomir Milosavljević, a dobitak u iznosu od 180.600 dinara usmeren je za . Udruženje “Pomoć prijatelju 2020” iz Ćuprije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Đorđe CrnomarkovićFK Vojvodinahumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara