Humanitarni tiket u podne: Predrag Luka tipuje za formiranje fudbalskog kluba Romskog udruženja “Sloboda”

Vreme čitanja: 3min | uto. 02.08.22. | 11:31

Još uvek aktivni vezista između ostalog očekuje prelaz Benfike preko Midtjilenda

Sećate ga se u crno-belom dresu, jer fudbalsku pojavu jednog Predraga Luke, zaista je teško zaboraviti. On tipuje ovog utorka, uz nameru da potencijalni dobitak usmeri za formiranje fudbalskog kluba Romskog sportskog udruženja “Sloboda”.

To je Lukina MOZZART odluka, a mi ga podržavamo da 10.000 dinara uplate, od kojih očekujemo potencijalni dobitak zaračunat na osnovu kvote 8,87.

Izabrane vesti

Krećemo od duple šanse X2 sa utakmice ŠERIF TIRASPOLJ – PLZENJ. Naviknuti na uznenađenja od Šerifa, ne očekujemo ništa jednostavno za Plzenj. Kako bilo, da bilo, a uprkos tome što tim iz Tiraspolja ne igra na matičnom stadionu, dobro je reći da su Moldavci davili, dok nisu potopili Maribor samo jednim postignutim golom na revanš susretu. Plzenj je demolirao Helsinki sa 5:0, ali sada će se suočiti sa nešto tvrđom defanzivom.

Naš današnji gost koji je dva puta bio prvak Srbije sa Partizanom, isti tip bira i na meču LUDOGOREC – DIN. ZAGREB. Da, Ludogorec se osramotio na revanš meču sa Šamrok Roversima. Poražen je sa 2:1, tako da Zagrepčani imaju predstavu kako da im pariraju. Naravno, neće to za Dinamo biti ni malo lak zadatak, a očekuje se tvrda utakmica, jer naredni rival nije Škupi pa da se sa njim može izaći na kraj, u načelu bez neke posebno dobre igre.

Ukoliko niste znali, Predrag Luka bio je član istorijski najbolje generacije Mladog Radnika koja je požarevački klub 2009. godine uvela u Superligu Srbije. On igra 3+ tip na meču MONAKO – PSV. Uh, ovde su sve karte na stolu, jer PSV posle pobede nad Ajaksom u Superkupu Holandije sigurno ne ide na noge Monaku bez ambicije. Francuzi nisu loši, daleko od toga, a da im još uvek sve kockice nisu složene pokazale su izgubljene prijateljske utakmice sa Portom i Sautemptonom.

Duplu šansu X2, imamo i na susretu ST. ŽIL – RENDŽERS. Tvrd meč je skoro pa neminovan. Belgijanci su neporaženi u prva dva kola šampionata, a Škoti vuku za sobom pobedu nad Livingstonom iz prvog kruga njihove lige. Očekuje se opipavanje pulsa, jer obe ekipe su sposobne da dođu do aktivnog rezultata pred revanš koji će odlučifi definitivno ko je i koliko bolji.

Za kraj, imamo prelaz 1-1, na meču BENFIKA – MIDTJILEND. Pred Benfikom, Danci mogu samo da skidaju kape. Braniće se iz petnih žila, jer ako su na penale mogli da dovedu dvomeč s AEK Larnakom, onda je ovo jedan od onih mečeva gde se kraj nadzire, a trudi se da se ne obruka. Uzgred, Benfika je neporažena na pripremama, što jasno govori o njenim moćima.

I, to bi bilo sve, pa Predrag Luka o sebi nekad i sad, za Mozzart Sport kaže:”Sa sedam godina počeo sam da treniram fudbal u ŠF Mladi Radnik. Moj omiljeni igrač je Saša Ilić, a volim Partizan i Mladi Radnik. Više od ostalih znači mi utakmica Partizan -Totenhem koju smo odigrali bez golova. Ušao sam u igru pred kraj meča. Evo vratio sam se u Požarevac da pomognem ekipi. Nemam nameru da završavam karijeru jer sa 34 godine mogu da se nosim sa momcima od 20, I dok je tako igraću”...

Hvala Predragu na učešću u akciji “Humanitarni tiket u podne”, koju po običaju okončavamo tiketom istovetno popunjenim za područje Republike Srpske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Predrag Luka će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja Roma “Otaharin”, Bijeljina. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Predrag Lukahumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara