Humanitarni tiket u podne: Predrag Stevović tipuje za lečenje devojčice Andrijane Miletić

Vreme čitanja: 3min | uto. 19.04.22. | 11:44

Član gradskog veća, zadužen za sport u Kragujevcu, bojažljivo bira 1X&2+ tip na meču Intera i Milana

Šumadijski sport, i Kragujevac kao centar regiona su pod njegovom ingerencijom. On je Predrag Stevović, član gradskog veća Kragujevca, koji će danas uz povoljne kladilačke okolnosti biti u prilici da pogodi kvotu 8,38. Prođe li mu tiket, Stevović će ga s MOZZART kladionicom proslediti za lečenje devojčice Andrijane Miletić, kojoj je nakon svih komplikacija koje su joj se dogodile na rođenju, dijagnostikovan “prehus brahalis”.

Roditelji nisu odustajali od redovnih fizikalnih terapija koje su donele veliki boljitak u ramenom delu i laktu male heroine. Zahvaljujući dosadašnjim prikupljenim sredstvima, Andrijana je dosta napredovala u lečenju i brojnim uspešnim operacijama, ali i dalje su potrebna sredstva za dalji oporavak koji je dug i veoma spor.

Izabrane vesti

Naše malo Andrijani je sve! Budimo humani!

Pomozimo Andrijani!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 141 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-442051-10

Krećemo od prvog tipa Predraga Stevovića, koji veruje u UG3+ tip na meču FULAM – PRESTON. Ima Fulam ozbiljnu zalihu bodova na prvom mestu Čempionšipa, ali i vezane poraze od Koventrija i Derbija. Mitrović će dati sve od sebe da popravi skor tima, ali i da poveća svoju prednost na listi strelaca, budući da u ovom momentu sa postignutih 38 dominira u ovom segmentu. Poslednji meč para okončan je sa 1:1.

Sledi KMB I1-3&II1-3 tip, direktno sa derbi susreta Premijer lige, zapravo s meča LIVERPUL-MAN.JUN. Liverpul je posle podele plena u derbiju sa Mančester Sitijem (2:2) ostao na bod zaostatka za Građanima. A ove sezone na Enfildu nijedan poraz u prvenstvu: 15 utakmica i 12 pobeda. Poslednju utakmicu kod kuće izgubili su aprila 2021. od Aston Vile, dok je Junajted ove sezone na gostovanjima osvojio samo 23 boda od mogućih 45. Uzevši sve u obzir – Liverpul je čini se preveliki zalogaj, odnosno potencijalno ozbiljna mina za Junajted.

A sada bomba, uz udarni par dana i igru 1X&2+, na meču INTER – MILAN. Prvi derbi u martu je završen dosadnim remijem bez golova tako da se sada očekuje daleko zanimljivija i uzbudljivija utakmica. Milan je u dosadašnjem delu sezone pokazao bolji učinak u derbijima. U tri meča protiv Intera je zabeležio pobedu i dva remija, a odlični su Rosoneri bili i u ostalim okršajima protiv tradicionalnih rivala. Izgubili su jedino od Napolija kući ali su uzvratili istom merom u Napulju.

Kragujevački borac za sport za završni udarac, bira jedinicu s meča BETIS – ELČE. Bilo bi neprirodno da Betis nema aspiracije da se bori za četvrto mesto Atletiko Marida. S druge strane, Elče je znatno kadrovski tanji, pa prognoziramo defanzivan pristup meču tima koji je poslednji meč para izgubio sa 0:3.

I, to bi bilo to, od Predraga Stevovića koji je zvanje diplomiranog pravnika stekao na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, nakon čega počinje sa radom u privatnom sektoru kao pravni savetnik na pravnim poslovima i investicionim projektima. Od 2010. do 2012. godine radi kao sudijski pripravnik u Višem sudu u Kragujevcu. Od 2014. godine radi kao viši stručni saradnik u Narodnoj banci Srbije, a danas na radnom mestu savetnika u Narodnoj banci Srbije.

Nosilac crnog pojasa u karateu i instruktor u Karate klubu “Zastava”, osvajač medalja na regionalnim i državnim takmičenjima. Odbornik u Skupštini grada Kragujevca u prethodna dva mandata. Ukazom predsednika Republike Srbije 2012. odlikovan Zlatnom medaljom za spasavanje građana za vreme trajanja vanredne situacije izazvane snežnim padavinama.

Predrag Stevović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja prevremeno rođene dece, “Mrvice”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaGrad Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara