Humanitarni tiket u podne: Rade Šerbedžija, svim srcem tipuje za Vanju Malović

Vreme čitanja: 4min | sre. 15.09.21. | 11:40

Veliki umetnik očekuje dobrotvorni dobitak od 116.900 dinara

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo tiket njegovog glumačkog veličanstva, Radeta Šerbedžije. Bivša Jugoslavija mu se klanjala, Holivud zavoleo na prvu loptu, a on ni kao takav nije ostao imun na MOZZART igrački hedonizam, kao ni na tipovanje u plemenite svrhe, koje posvećuje lečenju Vanje Malović (2021)!

Verovatno ste već videli da je pesnik i muzičar, Rade Šerbedžija nedavno, sa Severinom i Milošem Bikovićem, snimio reklamu za kompaniju MOZZART! Rekli smo “BUDI POBEDNIK”, na šta Šerbedžija u ovom momentu odgovara kvotom 11,69.

Izabrane vesti

Ipak, pre nego što se glumački velikan lati tipovanja, popričajmo malo i o malenoj Vanji Malović. Verujemo da vam je poznato da je za lečenje njene spinalne mišićne atrofije potrebna ogromna suma novca. Reč je o izuzetno teškoj i progresivnoj bolesti koja često ima smrtni ishod. Bolest je posledica mutacije gena i manifestuje se gubitkom osnovnih životnih funkcija kao što su hodanje, varenje hrane, gutanje i disanje. Dete ne može da drži glavicu, pokreće ruke i nogice. Prvi korak u njenom lečenju predstavlja lek “Spinraza”. Lečenje koje se pokazalo kao izrazito uspešno i koje je glavni cilj jeste genska terapija “Zolgensma”.

Prva utakmica na Radetovom plemenitom tiketu startuje u 18.45, a na njoj se sastaju ŠERIF TIRASPOLJ i ŠAHTJOR. U Grupi D su još velikani Real i Inter. Moldavci i Ukrajinci oslabljeni ulaze u duel, a nakon što su svoje poslednje utakmice dobili sa po 2:0. Šerif pamtimo po eliminaciji Crvene zvezde, a potom i Dinama. Šahtjor je do grupne faze stigao preko Belgijanaca i Francuza. Međusobni odnos u partijama je 1:1:1 sa najubedljivijom pobedom Šerifa od 4:0.

“Dvojka”, reče glavni junak antologijske serije "Prosjaci i sinovi".

Preostale tri utakmice kreću u 21.00 sat. KLUB BRIŽ dočekuje PSŽ. Parižani su desetkovani, ali iza sebe imaju niz od pet pobeda, poslednju sa 4:0. Nakon što je Gent, sa 6:1, dobio Briž domaći su se iskupili pobedom sa 4:0. Pre dve godine PSŽ je dva puta dobio večerašnjeg rivala, jednom sa 5:0. U Grupi A su još Siti i RB Lajpcig.

“Dvojka, uz tri do šest golova”.   

Ostajemo u Grupi A sa pomenutim ekipama, MANČESTER SITI – RB LAJPCIG. Rivali su oslabljeni, ali Građani imaju tri pobede u nizu, bez primljenog gola, 11:0 gol razlika. RB je poražen od Vukova pa Bavaraca u Bundesligi. Međusobnih okršaja nije bilo, a naš dobrotvorni kladilac očekuje.

“TGG GG3+”.

Iz prejake Grupe B izdvajamo još meč ATLETIKO MADRID – PORTO. Nešto više izostanaka ima trener Jorgandžija Dijego Simeone. Do sada su dva tima igrali šest puta sa skorom 2:2:2. Atletiko nije poražen na četiri poslednja meča, Porto na poslednjih 19 duela. U grupi su još Liverpul i Milano pa će biti interasantno posmatrati nadmetanje pomenutih ekipa.

“Jedinica”, smatra Šerbedžija koga volimo u mnogim ulogama poput doktora Grujića, Aleksandra, Nikole Tesle, Dana Štukala, doktora Dabrovskog

Inače, prvi plemeniti tiket odigran je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni “Humanitarni tiket u podne”.

Nakon što su “prošli” plemeniti listići, osvajača prve medalje za Srbiju u Tokiju, Damira Mikeca (102.200) i Nine Radovanović (103.000) dobitan je bio još jedan tiket za lečenje bebe Boška Guglete. Ovoga puta uspešna je bila naša reprezentativka Bianka Buša (139.200). Naša kompanija je pomogla Bošku Gugleti, a nakon toga sa 400.000 dinara, u dva dana, i Vanji Malović. Zagarantovane dobitke imali su Strahinja Rašović i Petar Grašo. Gest za svako poštovanje. Upišimo 1077 i pošaljimo na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001131465 – 72.

Kada trenutno podvučemo crtu MOZZART je donirao, kroz dobrotvorni listić iznos od 21.784.857dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Rade Šerbedžija, Severina i Miloš BikovićRade Šerbedžija, Severina i Miloš Biković

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac i bićemo ponovo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, BILEĆA. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MIILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara