Humanitarni tiket u podne: Radiša Radojičić tipuje za MNRO Ivanjica

Vreme čitanja: 3min | čet. 28.07.22. | 10:45

Skaut RB Lajpciga čeka keca iz Niša, i naravno sa Banovog brda…

Naš današnji gost, inače skaut RB Lajpciga, Radiša Radoičić odlučio se da tipovanje posveti potencijalnom dobitku koji će MOZZART uz malo povoljnih okolnosti poslati na adresu MNRO Ivanjca. Pa da vidimo, šta se dešava sa listićem fiksiranim na kvotu 10,78, a koju je iz današnje ponude izvuklo iskusno oko čoveka koji je fudbalsku karijeru započeo u čačanskom BIP - u, potom je igrao za Slobodu, Borac i lučansku Mladost…

Priču o Radiši nastavljamo docnije, a sada je red da otvorimo bet analizu uz duplu šansu X2 s meča MAKABI NETANJA – BAŠAKŠEHIR.  Na prvom meču, iznenađenje je servirano iz Istanbula. Izraelski predstavnik je uspeo da u prvom poluvremenu preko Icaka postigne gol i da time dodatno natovari pritisak na leđa Turcima. Inicijativa, više udaraca na gol, sve je bilo na strani Bašakšehira, osim što nije mogao da postigne pogodak. Šiš je izjednačio u finišu, ali nije bilo dovoljno vremena za Narandžaste da naprave preokret.

Izabrane vesti

Istovetan tip imamo i na utakmici JURGORDEN – RIJEKA. Hrvati su izgubili prvi meč sa 1:2. Utakmica je u najmanju ruka bila egal, a mi sada proveravamo, može li na nogama Šveđanima Rijeka biti srećnije ruke.

Radiša Radojičić zatim čeka patriotsku jedinicu sa meča RADNIČKI NIŠ – GZIRA. Gzira nije bauk, daleko je od toga. Nije bogzna šta pokazala pred svojim navijačima, ali je surovo kaznila propuste odbrambenih igrača Radničkog i da njoj nije popustila koncentracija u nadoknadi prvog meča, u Niš bi stigla sa golom prednosti i samim tim većim šansama za prolaz dalje. Ovako, izgledi su joj znatno manji, a Meraklije imaju priliku da se pokažu na domaćem terenu.

Prelaz 1-1 imamo na susretu SLAVIJA PRAG - ST. DŽOZEF. Ovde nećemo puno polemisati, jer posle 0:4 za praški tim na prvom meču, očekivani tip deluje kao sigurica dana.

Naš današnji gost ima na umu jedinicu i na susretu ČUKARIČKI – RASING UNION. Izabranici Dušana Kerkeza na zapadu Evrope nisu plenili vanserijskom igrom, ali su i u takvim okolnostima uspeli da demonstriraju da su bar za klasu kvalitetniji od luksemburškog tima koji su savladali 4:1 uz prelepe dalekometne hice Srđana Mijailovića i Jovana Lukića, kao i dva gola Stefana Kovača. Zato novi trijumf u beogradskom revanšu ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, naročito ne posle tri boda koja su Brđani upisali za vikend.ž

Za kraj, tu je i prelaz 1-1 na meču KONJA - BATE BORISOV.  Turci su demonstrirali silu na prvom meču. Šta reći, sem da su ga dobili sa 0:3, a u ulozi domaćina sada imaju veliku šansu samo da dokusure BATE Borisov. Biće ovo mučna utakmica za Beloruse, a što se tiče opklade, najverovatnije će se stvar lomiti kroz kombinovane tipove i igre na golove.

I, to bi u osnovnim crtama bilo sve od Radiše Radojičića, koji je, to treba znati nakon što je karijeru započeo u Čačku, otišao je Vrbas, Železničar iz Lajkovca, da bi se nakon svega otisnuo u pečalbu. U Nemačkoj je igrao za Cvikau, Lajpcig Saksen gde je započeo svoj trenerski put. U Srbiji iz Minhena bio je istovremeno igrač i trener da bi se ponovo vratio i vodio klubove iz Lajciga. Sada ima ulogu skauta u RB Lajpcigu. 

Hvala mu na trudu i učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, koji je do ovog momenta na brojne adrese prosledio 25.323.458 dinara.

 PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Radiša Radojičić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja Roma “Otaharin”, Bijeljina. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara